Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 101 άτομα (5 μέλη και 96 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 320 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.963

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Δεν παίζει ρόλο η εθνικότητα. Το παν είναι να υπάρχει χημεία μεταξύ του ζευγαριού

Προσωπικά έχω σχέση με ξένη κοπέλα εδώ και 3 χρόνια και είμαι απόλυτα ευτυχισμένος και περνάω καλά. Το μόνο πρόβλημα είναι οι γονείς μου, οι οποίοι αντιδρούν και δεν τη θέλουν ως νύφη γιατί θίγεται ο εγωισμός και η αξιοπρέπεια τους. Έχουμε φτάσει σε οριακό σημείο γιατί αφενός με ενδιαφέρει η ασφάλεια της οικογένειας αλλά η κοπέλα αυτή είναι ότι καλύτερο έχω βρεί και σκέφτομαι να προχωρήσω με οποιοδήποτε κόστος.  Βέβαια οι συναισθηματικοί εκβιασμοί απο μέρους των γονιών μου, δε με αφήνουν να προχωρήσω. Εσείς τί γνώμη  έχετε? Βοηθήστε με σας παρακαλώ.

Άμα είναι να διαλέξεις τη μαμά πάνω από τη σύντροφό σου δε θα ξεμπλεχτείς ποτέ απ'τα βρακιά της, να το ξέρεις  :boobies: :boobies:

Επισκέπτης
Δεν παίζει ρόλο η εθνικότητα. Το παν είναι να υπάρχει χημεία μεταξύ του ζευγαριού

Προσωπικά έχω σχέση με ξένη κοπέλα εδώ και 3 χρόνια και είμαι απόλυτα ευτυχισμένος και περνάω καλά. Το μόνο πρόβλημα είναι οι γονείς μου, οι οποίοι αντιδρούν και δεν τη θέλουν ως νύφη γιατί θίγεται ο εγωισμός και η αξιοπρέπεια τους. Έχουμε φτάσει σε οριακό σημείο γιατί αφενός με ενδιαφέρει η ασφάλεια της οικογένειας αλλά η κοπέλα αυτή είναι ότι καλύτερο έχω βρεί και σκέφτομαι να προχωρήσω με οποιοδήποτε κόστος.  Βέβαια οι συναισθηματικοί εκβιασμοί απο μέρους των γονιών μου, δε με αφήνουν να προχωρήσω. Εσείς τί γνώμη  έχετε? Βοηθήστε με σας παρακαλώ.

φιλε σορυ αλλα οι γονεις σου ειναι πολυ κομπλεξικοι και μαλακες και σιγουρα η μητερα σου πρωτοπορα των ελεινιδων...

Σκοτωσε τους...

Εγω προσωπικα θα τους εγραφα στα @@ μου και θα τους ελεγα να πανε να γαμηθουν...μα τι να κανουν?στο τελος θελουν δεν θελουν θα την δεκτουν την νυφη.Λες να προτιμησουν να σε δουν να πεθαινεις απο την πεινα?

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Θα του το πω... μαλλον ειναι απο αυτους τους αγαπητους "κουλτουριαρηδες " συμφοιτητες μου που ελπιζαν οτι αν πουν σε καποια τετοια λογια θα τους κατσει πιο ευκολα!!!

ενω εσυ εισαι απο αυτους που προσπαθουν να ριξουν ματαια χαζογκομενες και στο τελος

καταληγουν να πληρωνουν για ενα πηδημα στα bourdela :cheesy:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
ειναι θεος ο λευκος

ειναι θεος..ηλιος καλοκαιρινος..

μολις γυρισα απο διακοπες στα Κυθηρα..ηταν ενα γεματο περιπετεια ταξιδι.. ;)

λοιπον απο το τιτλο του thread και μονο ειναι ευκολη επιλογη :cheesy:

Για γαμο μονο ξένη παιδιά! ;)

ποτε ελληνιδα.ελληνιδες αν θελετε για ελευθερη σχεση.

προστατεψτε τα νευρα σας,παρτε αυτο που θελετε απο την ελληνιδα.

και χαρειτε την ηρεμια σας και την ευτυχια σας με μια ξενη κοπέλα. ;)

δεν θα χασετε ;)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
εγω ειπα και στην αρχη οτι υπαρχουν και εξαιρεσεις .. :-*

ΜΥΥΚΟΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ  !!!!!! :2funny: :2funny:
πουστακι, δε μας ειπες τελικα απο ποιους ρουφαγες ψωλες εκει..

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
βρήκες βλέπω τη καλύτερη γκόμενα μαριγούλα/μαριγώ?  :jerking:
κοιτα, η μαλακια εχει και ενα οριο.
το να βγαζεις ολες τις ελληνιδες και ελλεηνιδες ή οπως αλλιως τις λεμε
αγιες και να τα ριχνεις στους ελληνες , ελλεηνες ή οπως αλλιως θες
στο ποστ που σχολιασα , δε σε προβληματιζει?

πιο λιανα, φταινε οι γονεις τους που κανουν τα παιδια τους φαντασμενα, οι ιταλιδες τις μυκονου για τις οποιες γινεται λογος
στο νημα που τρεχει παραληλλα σε κυνηγανε ,
αν εχεις βεβαια και τον τροπο σου, ειτε εμφανιση , ειτε φραγκα
ή και τα δυο. Αυτα τα μπαζα που κυκλοφορουν με τουπε δεκα καρδιναλιων ειναι ολα καμενα απο μια λανθανουσα νοοτροπια η οποια δυστυχως κυριαρχει στην ελλαδα.

Επισκέπτης

θα εχει ταυτισει το παιδι τον εαυτο του με κανα χατζηγιανη η σακη :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

πιο λιανα, φταινε οι γονεις τους που κανουν τα παιδια τους φαντασμενα, οι ιταλιδες τις μυκονου για τις οποιες γινεται λογος
στο νημα που τρεχει παραληλλα σε κυνηγανε ,
αν εχεις βεβαια και τον τροπο σου, ειτε εμφανιση , ειτε φραγκα
ή και τα δυο. Αυτα τα μπαζα που κυκλοφορουν με τουπε δεκα καρδιναλιων ειναι ολα καμενα απο μια λανθανουσα νοοτροπια η οποια δυστυχως κυριαρχει στην ελλαδα.

παίζει και αυτό.

παίζει και το άλλο.

μέχρι στιγμής στα χρόνια που βρίσκομαι σε τούτη τη γη, δεν έχω βγάλει πόρισμα ποιο εχει κυριαρχήσει από τα δύο.
Το σίγουρο είναι ότι δε βγάζω κανένα φύλο άγιο έναντι του άλλου  ;)

Επισκέπτης

ψευτοδίλημμα! ταυτίζονται οι δύο "έννοιες"!!! :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
απλα η  Ελληνίδα  φτιάχνει  και κανένα  μουσακά , κανένα  μπακαλιάρο σκορδαλιά !

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96

Αν ειναι Αλβανη η δικια σου, τοτε καλα σου κανουνε. Ασε που θα την γαυγιζουνε τα σκυλια.
Το εχετε παρατηρησει αυτο? Σκυλι σε αυλη να καθεται αμεριμνο, ενω παιρνουν εκατονταδες περαστικοι. Μολις εμφανιστει Αλβανος....να τρελενεται το σκυλι. :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom