boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Μπομπίτσα, εδώ δεν είμαστε για να νομίζουμε. Ή ξέρεις, ή δεν ξέρεις.
Μπαρδόν, έχω απορίες, τι να κάνω η έρμη;
Μπομπίτσα, εδώ δεν είμαστε για να νομίζουμε. Ή ξέρεις, ή δεν ξέρεις.
Μπαρδόν, έχω απορίες, τι να κάνω η έρμη;
Από την άλλη δεν έχω γνωρίσει Ελληνίδα που να μην κάτσει να την γαμήσω για 3 χιλιάρικα. Οι περισσότερες το κάνουν για το πολύ 500.
Περναμε καποια στιγμη απογευμα για να μπουμε στο δωματιο και στο δρομο μας ειναι μια μπαλκονοπορτα ανοιχτη που μεσα ειναι ξαπλωμενες στα κρεββατια τους τρεις ελλεηνιδες.Δε σταθηκαμε καν,ουτε κοιταξαμε η γελασαμε η σχολιασαμε κατι.Μεχρι να φτασουμε στη δικη μας πορτα σηκωνεται η μια ελλεηνιδα και τι κανει ρε παιδια???Τραβαει το τραπεζακι που ηταν μπροστα στη μπαλκονοπορτα μαζι με τις καρεκλες και το κανει τοιχος και καλα μη μπουμε μεσα και δεν το καταλαβουνε .Εκανε λες και περασε απο μπροστα της ο παπαχρονης παρεα με τον δρακο.Ανοητες ελλεηνιδες
Περναμε καποια στιγμη απογευμα για να μπουμε στο δωματιο και στο δρομο μας ειναι μια μπαλκονοπορτα ανοιχτη που μεσα ειναι ξαπλωμενες στα κρεββατια τους τρεις ελλεηνιδες.Δε σταθηκαμε καν,ουτε κοιταξαμε η γελασαμε η σχολιασαμε κατι.Μεχρι να φτασουμε στη δικη μας πορτα σηκωνεται η μια ελλεηνιδα και τι κανει ρε παιδια???Τραβαει το τραπεζακι που ηταν μπροστα στη μπαλκονοπορτα μαζι με τις καρεκλες και το κανει τοιχος και καλα μη μπουμε μεσα και δεν το καταλαβουνε .[size=12pt]Εκανε λες και περασε απο μπροστα της ο παπαχρονης παρεα με τον δρακο.Ανοητες ελλεηνιδες [/size]
ΥΓ: Σοβαρα .... Το ξερεις πολυ καλα οτι αυτες χασανε .... ;)
Μααα δεν πήγε καν το μυαλό του εκεί, αυτό νομίζω είναι το πόιντ του ποστ...
Περναμε καποια στιγμη απογευμα για να μπουμε στο δωματιο και στο δρομο μας ειναι μια μπαλκονοπορτα ανοιχτη που μεσα ειναι ξαπλωμενες στα κρεββατια τους τρεις ελλεηνιδες.Δε σταθηκαμε καν,ουτε κοιταξαμε η γελασαμε η σχολιασαμε κατι.Μεχρι να φτασουμε στη δικη μας πορτα σηκωνεται η μια ελλεηνιδα και τι κανει ρε παιδια???Τραβαει το τραπεζακι που ηταν μπροστα στη μπαλκονοπορτα μαζι με τις καρεκλες και το κανει τοιχος και καλα μη μπουμε μεσα και δεν το καταλαβουνε .Εκανε λες και περασε απο μπροστα της ο παπαχρονης παρεα με τον δρακο.Ανοητες ελλεηνιδες
το ξέρανε ότι είστε έλληνες? έχεις ιδέα τι κάνουν και πως συμπεριφέρονται οι ιταλοί γενικότερα?
λέω τώρα εγώ...ένα "καλησπέρα κορίτσια, μην αγχώνεστε κάντε πως δεν είμαστε εδώ" ή κάτι παρόμοιο ούτε πρόκειται να σας μειώσει, μάλιστα στη περίπτωση που η κίνηση έγινε από ηλίθιο σκεπτικό, θα χαρακτηρίσουν αυτόματα από μόνες τους τον εαυτό τους μέσα τους νασαι σίγουρος ;)
για αυτο σε πάω!!!!!!!!!
το καλο με τους έξυπνουν άντρες είναι ότι μιλανε σωστα με πολύ λιγότερα λόγια.....
Ακόμα προδότη τον λέτε ρε μαλάκες ΑΕΚτζήδες?Κατι εχω σε προδοτη...Δεν ειναι και απιθανο ...
Οι ελλεεινίδες όπου και να βρεθούν παραμένουν ελλεεινίδες....
....δλδ αν οι ελλεεινίδες της Μυκόνου πάνε διακοπές σε ένα άλλο νησί, πχ στη Σκιάθο ή το Αγαθονήσι, πάλι ελλεεινίδες δεν θα είναι ?
Συνήθως η "ξενη" ειναι ένα κακομοιρο πλασμα που δεν έχει στον ήλιο μοιρα...
Και σκεφτητε τι λετε για όποια ελληνιδα παντρευτει αντίστοιχο άντρα...
Με το συμπάθειο Έκτορα, αλλά όπως διάβασα τη φάση - είναι μόνο για καζούρα. Κλασσική κόμπλα επαρχιώτικης γυναικοπαρέας.το ξέρανε ότι είστε έλληνες? έχεις ιδέα τι κάνουν και πως συμπεριφέρονται οι ιταλοί γενικότερα?
λέω τώρα εγώ...ένα "καλησπέρα κορίτσια, μην αγχώνεστε κάντε πως δεν είμαστε εδώ" ή κάτι παρόμοιο ούτε πρόκειται να σας μειώσει, μάλιστα στη περίπτωση που η κίνηση έγινε από ηλίθιο σκεπτικό, θα χαρακτηρίσουν αυτόματα από μόνες τους τον εαυτό τους μέσα τους νασαι σίγουρος ;)
Θα είναι, η διαφορά είναι ότι εκεί δεν θα πάνε να το παίξουν χάι μόνο στα λόγια