Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
για πε.....
ρε τις ξενες πηδαμε εκει οχι τις ελεηνηδες
ρε τις ξενες πηδαμε εκει οχι τις ελεηνηδες
Μυκονος αλλα κυριως Παρος τα κλασικα νησια των Ελληνιδων η ελλεεινιδων, οτι κανουν Κολωνακι, Γλυφαδα και ΒΠ το χειμωνα το μεταφερουν εκει το καλοκαιρι.
βρε λαλακ μου...δε το ξερες?
στην μυκονο πανε κατι χαζογκομενιτσες κατα 90% καθαρα γ να δειξουν το καινουργιο μαγιω κ να κρατανε σκορ σε χυλοπιτες...
αντιστοιχο βεβαια κ το ποσοστο των αρχιμαλακων που τις σιγονταρει και παριστανει τους αυλικους τους μπας κ κονομισουν καμια πιπα η δουν λιγο βυζι...
βρε λαλακ μου...δε το ξερες?
στην μυκονο πανε κατι χαζογκομενιτσες κατα 90% καθαρα γ να δειξουν το καινουργιο μαγιω κ να κρατανε σκορ σε χυλοπιτες...
αντιστοιχο βεβαια κ το ποσοστο των αρχιμαλακων που τις σιγονταρει και παριστανει τους αυλικους τους μπας κ κονομισουν καμια πιπα η δουν λιγο βυζι...
που τρωνε ή που δινουν?κ να κρατανε σκορ σε χυλοπιτες...
δεν εχω παει...+1000000000
αλλα ειναι ωραιο νησι αν πας ανοιξη
να φανταστεις ειχα παει ΕΚΚΛΗΣΙΑ, χαιρετισμους στη Μυκονο!!! ΕΓΩ!!!!
με έπερνε τηλ ο γκόμενος και του στειλα μην "δεν μπορω ειμαι εκκλησια"
μετα ειναι να μη νομίσει ότι τον δουλεύω!!!!!!
που τρωνε ή που δινουν?
δεν εχω παει...
αλλα μ εχουν πει οτι ειναι τρελη ξεραιλα...
ποιος το ειπε αυτο?οι συντοπίτες σου?
καποιοι γνωστοι και φιλοι που εχουν παει...
ε δεν εχεις κ αδικο..καλα οι φιλοι σου πηγαν να δουν πρασινάδα στο νησι???ας πανε ιονιο.μην ακουω μαλακιες βραδιάτικα...
Αν ειναι μια φορα ελλεεινδες στην πολη τους , οταν πανε στη Μυκονο γινονται ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΕΣ με τεραστια γραμματα ...
Ενα τριημερο μου ηταν αρκετο για να δω τα μπαζακια που μολις πατανε το ποδι τους στο νησι ( και ενω κοιταγανε μη γκρεμοτσακιστουνε απο το καραβι με τις 20 ποντες τακουναρες που φοραγανε ) σηκωνανε τη μυτη που μεχρι τον ουρανο...
Αυριο θα γραψω λιγα απο τα χαλια τους γιατι ειναι αργα τωρα , απλα θα πω αυτο κατι πολυ γρηγορο . Ετσι οπως το πατε ουτε οι αλβaνοι δεν θα σας κοιτανε..
Υ.γ Φυσικα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις για να μην σας βαζουμε ολες στο ιδιο καζανι , οπως αντιστοιχα υπαρχουν και οι Ελλεειναρες της Μυκονου ... ( Μαγκια , κλανια και αμα τους γυρισεις αναποδα φραγκοδιφραγκα θα πεσουν απο τις τσεπες )
Μη του χαλας τη φαντασιωση ! ;)δεν υπαρχουν εξαιρεσεις.-
lalak το ομολόγησαν...ότι είναι όλες ένα μάτσο καργιόλες!!!
κ οποιες δεν ειναι να γινουν οσο ειναι καιρος κ τις παιρνειlalak το ομολόγησαν...ότι είναι όλες ένα μάτσο καργιόλες!!!
ωχ!!!!!!!!!!!!!!!!!
η αποκάλυψις του αιωνα!!!!!!!!!!!!!!!
Αν ειναι μια φορα ελλεεινδες στην πολη τους , οταν πανε στη Μυκονο γινονται ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΕΣ με τεραστια γραμματα ...
Ενα τριημερο μου ηταν αρκετο για να δω τα μπαζακια που μολις πατανε το ποδι τους στο νησι ( και ενω κοιταγανε μη γκρεμοτσακιστουνε απο το καραβι με τις 20 ποντες τακουναρες που φοραγανε ) σηκωνανε τη μυτη που μεχρι τον ουρανο...
Αυριο θα γραψω λιγα απο τα χαλια τους γιατι ειναι αργα τωρα , απλα θα πω αυτο κατι πολυ γρηγορο . Ετσι οπως το πατε ουτε οι αλβaνοι δεν θα σας κοιτανε..
Υ.γ Φυσικα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις για να μην σας βαζουμε ολες στο ιδιο καζανι , οπως αντιστοιχα υπαρχουν και οι Ελλεειναρες της Μυκονου ... ( Μαγκια , κλανια και αμα τους γυρισεις αναποδα φραγκοδιφραγκα θα πεσουν απο τις τσεπες )