Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
οχι, απλα οι γυναικες στην πλειονοτητα τους ειναι πονηρες και δεν μπορεις να τις εχεις εμπιστοσυνη
για αυτο πρεπει να τρεχεις αν αγαπας κατι

ρε παιδάκι μου οκ λογικό ειναι να ζηλευεις οταν γουστάρεις καποιον/καποια αλλά ρε συ αυτο το πραγμα με εσας του αντρες ειναι ανυποφορο. Αναφερεις οτι καποιος άντρας ειναι στην παρεα και αμεσως θυμος και ιστορια, σκηνες κτλ..Και εσυ πρεπει να εξηγεις τις παρανοιες του αλλου.Βραστα.
Τελικα αυτά τα κάνουν και οι γυναίκες;

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Εκ φύσεως ναι. Είναι πιο ζηλιάρες. Στην κοινωνία όμως δεν φαίνεται αυτό, αλλά το αντίθετο... Και η εξήγηση είναι πολύ απλή. Στην πλειοψηφία των σχέσεων η γυναίκα δεν πολυτρελαίνεται για τον άντρα. Γραμμένο τον έχει. Και να χωρίσουν , το πολύ σε μια εβδομάδα έχει βρεί άλλον. Στις 9 του μακαρίτη άλλος μπήκε μες στο σπίτι, που λέει και ο λαός
Ενώ οι άντρες έχουν κόλλημα με τη γυναίκα.
Για κάτσε να πετύχεις όμως περίπτωση που η γυναίκα ΟΝΤΩΣ να κόβει φέβες για τον γκόμενο της. Εκεί να δεις ζήλια

και συν τοις άλλοις είναι και βλαμένες και το δείχνουν... θα μου πεις αφού το ανέχονται και οι άλλοι βλαμένοι καλά κάνουν  :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Εκ φύσεως ναι. Είναι πιο ζηλιάρες. Στην κοινωνία όμως δεν φαίνεται αυτό, αλλά το αντίθετο... Και η εξήγηση είναι πολύ απλή. Στην πλειοψηφία των σχέσεων η γυναίκα δεν πολυτρελαίνεται για τον άντρα. Γραμμένο τον έχει. Και να χωρίσουν , το πολύ σε μια εβδομάδα έχει βρεί άλλον. Στις 9 του μακαρίτη άλλος μπήκε μες στο σπίτι, που λέει και ο λαός
Ενώ οι άντρες έχουν κόλλημα με τη γυναίκα.
Για κάτσε να πετύχεις όμως περίπτωση που η γυναίκα ΟΝΤΩΣ να κόβει φέβες για τον γκόμενο της. Εκεί να δεις ζήλια

Το πιστεύεις αυτό; :think: :think:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
εχω μια απορια ρε παιδια είναι ζηλιάρες οι γυναίκες όσο οι άντρες;Γιατι οι άντρες εμένα μου φαίνονται πολύ ζηλιάρηδες.. :think:
ερι ειμαι εγω , λεω ειμαι ΕΓΩ ΖΗΛΙΑΡΗΣ? :toilet::zzzzz: :zzzzz: :zzzzz: :blahblah1: :blahblah1:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ρε παιδάκι μου οκ λογικό ειναι να ζηλευεις οταν γουστάρεις καποιον/καποια αλλά ρε συ αυτο το πραγμα με εσας του αντρες ειναι ανυποφορο. Αναφερεις οτι καποιος άντρας ειναι στην παρεα και αμεσως θυμος και ιστορια, σκηνες κτλ..Και εσυ πρεπει να εξηγεις τις παρανοιες του αλλου.Βραστα.
Τελικα αυτά τα κάνουν και οι γυναίκες;
σε αυτο δεν εχεις αδικο οι περισοτεροι ειναι υπερ του δεοντως κτητικοι
συμφωνω και επαυξανω μαζι σου
αλλα ειναι στην φυση του αρσενικου να θεωρει κατακτηση κατι για το οποιο εχει κοπιασει
και επισης ειναι στην φυση του θηλυκου να προσκολαει καπου που μπορει να της προσφερουν καλυτερες συνθηκες διαβιωσης(διαβασε λιγο τον ντοκινς τι λεει περι αυτου)
και επομενως το αρσενικο βρισκετε σε διαρκη επαγρυπνιση
βεβαια δεν συμβαινει παντα αυτο
αυτα τα λεμε κατα τις συνθηκες που επικρατουν σε καθε κοινωνια και σε τι επιπεδο ωριμανσης βρισκονται αυτοι που την συναποτελουν

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
σε αυτο δεν εχεις αδικο οι περισοτεροι ειναι υπερ του δεοντως κτητικοι
συμφωνω και επαυξανω μαζι σου
αλλα ειναι στην φυση του αρσενικου να θεωρει κατακτηση κατι για το οποιο εχει κοπιασει
και επισης ειναι στην φυση του θηλυκου να προσκολαει καπου που μπορει να της προσφερουν καλυτερες συνθηκες διαβιωσης(διαβασε λιγο τον ντοκινς τι λεει περι αυτου)
και επομενως το αρσενικο βρισκετε σε διαρκη επαγρυπνιση
βεβαια δεν συμβαινει παντα αυτο
αυτα τα λεμε κατα τις συνθηκες που επικρατουν σε καθε κοινωνια και σε τι επιπεδο ωριμανσης βρισκονται αυτοι που την συναποτελουν

Εχεις ενα επιχείρημα πράγματι. Αλλά είναι ανυπόφορο :headbang:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Άλλο έρωτας άλλο ζήλια, η μαλακία της εποχής μας τα έχει συνδέσει  :boobies: :boobies:
αλλο ερωτας αλλο ζηλια;
εαν το αγορι σου που εισαι καργα ερωτευμενη βγει μονος εξω το βραδυ εσυ θα εισαι ηρεμη;
γιατι στα λογια ολοι ανετοι ημαστε

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
είσαι αλλα με ευχαριστο τροπο  :-*
αγορασα αλευρι κολομβιας,
καναβουροσκονη, αβγα στρουμφοκαμηλου,
τρεις κασες κουβερτουρα αφγανισταν
και γαλα χηνας υβριδικης διασταυρωσης με σκατζοχοιρο.
εχω καλεσει και κατι φιλαρακια απο τον Κορυδαλλο
για το βραδυ...τι θα ψησουμε? 0:) 0:) 0:)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αλλο ερωτας αλλο ζηλια;
εαν το αγορι σου που εισαι καργα ερωτευμενη βγει μονος εξω το βραδυ εσυ θα εισαι ηρεμη;

Ναι, αν δε γινόταν αυτό δε θα έλεγα αυτό που είπα.
Ηρεμότατη.

(μέχρι που τον είδα με άλλη γκόμενα, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία  :2funny: :2funny: )

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
μηπως ο αλλος δινει δικαιωματα;

μα εκει ειναι το θεμα αν δεν δινεις δικαιώματα και ο αλλος επινοει ιστοριες. Και επισης τι εννοει καθένας δικαιώματα. Γιατι κάποιοι αν βγεις απο το σπιτι σου δικαιώματα το εννοουν χαχαχαχαχα
αλλο ερωτας αλλο ζηλια;

οχι θα σκεφτομαι οτι βγηκε να πηδηξει κάθε γκόμενα της περιοχής, οτι οποια βλέπει την γουστάρει σαν στερημενος και μολις με παρει τηλεφωνο θα αρχισω τις υστεριες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: σορρυ ρε παιδια αλλα αυτό για εμένα ειναι αστειο...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
αγορασα αλευρι κολομβιας,
καναβουροσκονη, αβγα στρουμφοκαμηλου,
τρεις κασες κουβερτουρα αφγανισταν
και γαλα χηνας υβριδικης διασταυρωση με σκατζοχοιρο.
εχω καλεσει και κατι φιλαρακια απο τον Κορυδαλλο
για το βραδυ...τι θα ψησουμε? 0:) 0:) 0:)

μπριζόλες .... ;) ;)

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
οχι θα σκεφτομαι οτι βγηκε να πηδηξει κάθε γκόμενα της περιοχής, οτι οποια βλέπει την γουστάρει σαν στερημενος και μολις με παρει τηλεφωνο θα αρχισω τις υστεριες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: σορρυ ρε παιδια αλλα αυτό για εμένα ειναι αστειο...
ο μονος λογος που ενας αντρας πανω απο τα 25 ξενυχταει ειναι να βρει/ψησει γκομενα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
ο μονος λογος που ενας αντρας πανω απο τα 25 ξενυχταει ειναι να βρει/ψησει γκομενα

ε αυτο ειναι πολύ "γκομενιστικη αποψη".  Υπάρχουν ξέρεις και άνθρωποι που έχουν φίλους και θέλουν να βγουν και να βρεθούν και να κάνουν χαβαλέ. Αυτό εμένα μου ειναι απόλυτα φυσιολογικό. Γιατι αν τα πραγματα ειναι οπως τα λες, τότε ο μονος λογος υπαρξης και διασκέδασης ενος αντρα μετα τα 25 ειναι το γαμησι και τότε ακυρωνονται όλες οι αποψεις περι φιλιας αντρων, καθώς επισης και δικαιώνονται όσες γυναίκες διαλύουν παρέες αντρων. Και παλι σορρυ αλλα τα θεωρω αυτά υπερβολες..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom