gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
μπα δεν θελει παιχνιδια σημερα...ελιναλ, θα πεκθουμε?
μπα δεν θελει παιχνιδια σημερα...ελιναλ, θα πεκθουμε?
ασε κατι δικα μου λεω...μην καρφωνεσαι αμεσως...σαν που να δουλευω ρε gl;;;;
εσυ ποτε προλαβες και εγινες και συνταξιουχος πορνορεποτρερ?μπα δεν θελει παιχνιδια σημερα...
κοιτα αμα ασχοληθεις 10 χρονια με το αθλημα εισαι ρεπορτερ,αμα αποφασισεις να αποτραβηχτεις εισαι συνταξιουχος...εστω και με προωρη συνταξιοδοτηση...με λιγοτερα ενσημα...για τα λοιπα δες τις αναφορες στα θρεντ της σαλονικης...εξαλλου σε λιγο θα το κανω φιλοσοφος του αγοραιου ερωτα...εσυ ποτε προλαβες και εγινες και συνταξιουχος πορνορεποτρερ?
ρε συ με παρεξηγησες εντελως
τι φινιτα ρε συ
για πλακα το ποσταρα το ''αν μου την ειπες''
χαλαρωσε καλε
και τι ποιος μιλαει καλυτερα
αν δεν εχεις διαθεση να κανουμε ουσιαστικη συζητηση οκ...
σορυ αλλα το χιουμοριστικο του λογου καλε εριναλ
χαβαλε χαβαλε αλλα αν βγαινει και κανα συμπερασμα που και που
μονη θα πας τετοια ωρα;;παω καμμια βόλτα στην παραλίτσα να περπατήσω γιατί με εσάς δεν τα βάζω πέρα :-*
φιλαράκο δεν ξέρω εάν έχει κανονίσει να γνωρίσει μερικούς έλληνες, το σίγουρο είναι ότι στα Χανιά ή σε μπουρδέλο,ή σε κωλόμπαρο θα δουλέψει.
Σπρωξτην απο εδω τοτε να χαρει η κοπελα στα χανια και παλι :oΝεοτερο Update: Εμεινε Χανια σε ξενοδοχειο που της πληρωσε φιλος (?) της για 3 μερες, τωρα ειναι Αθηνα, παλι σε ξενοδοχειο που της το πληρωνει φιλος της (φιλος ομως, οχι μαλακιες λεει..) αλλα βαριεται τη ζωη της και θελει να παει οπουδηποτε πλην Αθηνας! Ποιος προσφερει room to let?
ε αντε λεμε θα στειλεις τα στοιχεια της??σοβαρα μιλαω .Ξερω ενα καλο ξενοδοχειο στα Χανια θα της πω..με το αζημιωτο!
Δωσε ασιστ και θα δηλωσω ότι το γκολ ανηκει εξολοκληρου στον ασίστμαν :-*Κατσε να κανω τα κουμαντα μου και θα πεσει ασιστ!
Ιταλίδες: Ωραίες αλλά ζηλιάρες και κάνουν σκηνές. (Δεν είμαι αντικειμενικός είναι η αδυναμία μου).
Εδω απλα θα συμπληρωσω και τριχωτες... :S
μασχαλες,ποδια κτλ πολυ χαλια.
Ρε εδώ δεν κάνουν αποτρίχωση πλέον οι στριπτητζούδες.... ούτε τον εαυτό τους δε σέβονται ούτε τον πελάτη...
dld πηγες να χαιδεψεις ποδι στριπτιτζους και "τσιμπουσε"?Ρε εδώ δεν κάνουν αποτρίχωση πλέον οι στριπτητζούδες.... ούτε τον εαυτό τους δε σέβονται ούτε τον πελάτη...
Έφριξα πάλι χθές ο Ινδιάνος Μα τον Μανιτού!
Ας είναι καλά το μωράκι μου που πάντα θα με αποζημιώνει....
Κορίτσα... να προσέχετε τον εαυτό σας πάνω απ'όλα για εσάς.