Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
οχι,πολυ δροσερες κοπελεςειχαν τριχες στη μασχαλη;
οχι,πολυ δροσερες κοπελεςειχαν τριχες στη μασχαλη;
Διαφωνώ για τις ατοπες συγκρίσεις.Η έκφραση σου όμως γηγενές μουνι ήταν καταπέλτης! χαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχχα
οχι,πολυ δροσερες κοπελες
οχι,πολυ δροσερες κοπελες
οχιιιιιιιιιι ρε γαμωτο :'( :'(δροσίστηκες τουλάχιστον ; ;)
εδω θα συμφωνησω παππουναι αλλα η γλωσσα που μιλανε σε ξενερωνει.
οχιιιιιιιιιι ρε γαμωτο :'( :'(
δεν βρεξαμε με την μια
αλλα θα παμε διακοπας μαζι ε..... και
ολο και κανα φαχτεν μπουχτεν θα πιασει
δεν μπορει
τωρα μου την λες δηλαδη;;περιεργο ..εγω νόμιζα οι αλλοδαπές ανοιγουν τα ποδια με την μια.Κοιτα να δεις κατι πραγματα... Τι πουριτανισμοι ειναι αυτοι!
εδω θα συμφωνησω παππου
πολυ τραχεια γλωσσα ωρε
και δεν ξερω καθολου
μονο ιταλιανικα και εγγλεζικα
αλλα ξαναλεω με εκανε εντυπωση η εμφυτη ευγενεια για τον ανδρικο φυλο
ουτε τουπε ουτε τιποτα
μα δεν ειναι αλλοδαπεςπεριεργο ..εγω νόμιζα οι αλλοδαπές ανοιγουν τα ποδια με την μια.Κοιτα να δεις κατι πραγματα... Τι πουριτανισμοι ειναι αυτοι!
την γλωσσα την ελληνικην απταισταναι αλλα τη γλωσσα των ελληνιδων την ξερεις καλυτερα!
αυτα που λενε τα καταλαβαινουμετην γλωσσα την ελληνικην απταιστα
των ελληνιδων κομψη κομψα
την γλωσσα την ελληνικην απταιστα
των ελληνιδων κομψη κομψα
παοκιαυτα που λενε τα καταλαβαινουμε
αλλα το τι εννοουν δυσκολευομαστε
τωρα μου την λες δηλαδη;;
πω πω αυτα τα στοχοποιεις και επικοινωνιακης επιβοληςΑγαπητε μου ο κόσμος έχει γίνει γενικά αγενής. Δες σε μια ταβέρνα που πας να φάς και ενώ πληρώνεις σου φέρονται σαν εχθροί, παρατήρησε στην εργασία σου.. στο δρόμο, στο αυτοκίνητο κτλ. Η αγένεια, το θράσσος και η ασέβεια ειναι κυριαρχικά εργαλεία καθημερινής επικοινωνιακής επιβολής. εσύ απλά στοχοποιείς την συμπεριφορά των γυναικών.
Δεν με πολυνοιάζει να σου πω την αλήθεια. Εχει γίνει πλέον γραφικό να ακούω τις ίδιες ατάκες και τις ίδιες συγκρίσεις.
θα μείνω και θα εστιάσω στο "γηγενές μουνι"
πω πω αυτα τα στοχοποιεις και επικοινωνιακης επιβολης
μ'εστειλαν
πω πω πω επιπεδο
παραλασεις την ουσια δις
η γενικη αποδιωργανωση των κωδικων συμπεριφορας παραληλα με την εκφυλιση της δυτικης μεταφυσικης ελληνικων πρωτυπων
περι αναδειξης του αιδιου σε κατι το θεικο εχει ως αποτελεσμα στο αποδημιτικο ρολο της κοινωνιας
για αυτο οπως ειπα οσανω
απεχει η κοινωνια μας παρασαγκας απο τις μεγαλες ευρωπαικες χωρες εξαιτιας των διαπροσωπικων σχεσεων των δυο φυλων που δυστηχως στην χωρα μας περνανε απο κριση οπως και πολλα αλλα πραματα,
το σεξ η να στο πω εκλαικευμενα το γαμησι το πηδημα το ξεκωλομα αντιπροσωπευει το μεσο που οδηγει το ατομο στην συγκεκριμενη αυτοπραγματωση του σαν γενος,το γενος προβαλλει μεσα του σαν επακολουθο της πραγματικης ατομικης δυσανολογιας σαν μια επιθυμια να ξαναβρει μεσα ενα αλλο ατομο να αυτοσυμπληρωθει,αναπτυσοντας ετσι το γενος μεσα στην φυση του και οδηγωντας στην ολοκληρωση του σαν υπαρξη,το ερωτικο σμιξιμο
κατι το οποιο οι ελεηνιδες αρνουνται πεισματικα αν δεν εχεις το λεγομενο backround(παντα μιλαμε για συγκεκριμενη μεριδα γυναικων)
και αντιπροτασεις του στυλ...: ε.. να σε γνωρισω πρωτα μετα απο κανεναν μηνα να ολωκληρωσουμε,ειναι ακομα αρχη,πως ξερω οτι δεν θα με εκμεταλευτεις,για ποιο με περασεςεγω ειμαι σουπερ μοντελο
και αλλες πομφολυγες
αντιφυσικη συμπεριφορα με επιπτωση σε ολο το κοινωνικο συνολο
αυτα και πολλα ειπαμε για σημερα
τελος
φινιτο
σαν που να δουλευω ρε gl;;;;αστον εριναλ να παει για υπνο τον ανθρωπο...μπορει να δουλευει το πρωι...μην τον τσιγκλας...