Οτι πεις....
Τελευταια φορα που σε γαμησα δεν κρατησα αναμνηστικα...
Σιγα ρε στραβοκαυλι κατουρα και λιγο. Την ειδες γαμιας και μπηκες.
Οτι πεις....
Τελευταια φορα που σε γαμησα δεν κρατησα αναμνηστικα...
ε καλα τωρα μη γινεσαι υπερβολικος...δεν νομιζω να θελει καμια να τη βιασουν...και να το προκαλεσει μονη της...Μια γυναικα μπορει να προστατευθει τη σημερον ημερα με πολλους τροπους.
Αν δε το κανουν γιατι ειναι φυγοπονες προβλημα τους.
Συν οτι υπαρχουν φορες που τα προκαλλουν αυτα που παθαινουν.
Ακριβώς! Στ.... μου
Θα ασχοληθεί μαζί σου ο Avatar που είναι πιο ξεκούραστος από τις μαλακίες εδώ μέσα...
ε καλα τωρα μη γινεσαι υπερβολικος...δεν νομιζω να θελει καμια να τη βιασουν...και να το προκαλεσει μονη της...
χαουΟ αβαταρ μολις γυρισε και δεν εχει ορεξη για μαλακιες αρα .... μην ακουσω τιποτα πιπες.
οκ....παραιτουμαι...Ακριβώς! Στ.... μου
Θα ασχοληθεί μαζί σου ο Avatar που είναι πιο ξεκούραστος από τις μαλακίες εδώ μέσα...
Σιγα ρε στραβοκαυλι κατουρα και λιγο. Την ειδες γαμιας και μπηκες.
ε καλα τωρα μη γινεσαι υπερβολικος...δεν νομιζω να θελει καμια να τη βιασουν...και να το προκαλεσει μονη της...
Ο αβαταρ μολις γυρισε και δεν εχει ορεξη για μαλακιες αρα .... μην ακουσω τιποτα πιπες.
ρε εβιλ...πες μου οτι δε τα εννοεις...σε παρακαλω...Δε θελει να την βιασουν οχι, αλλα αν ντυνεσαι σαν ξεκωλο σημαινει οτι η εισαι πουτανα η οτι εχεις βγει και ψαχνεις πουτσο.
Αν δε κατσει καποιος νορμαλ πουτσος σιγουρα θα κατσει καποιος αλλος που δεν θα της αρεσει.
πολυ περιφραστικα τα λεω γιατι θα με μπαναρουν.
Εσυ μου την ειπες πρωτος αρχηγε μου... ;) ;) ;) ;)
ρε εβιλ...πες μου οτι δε τα εννοεις...σε παρακαλω...
Αν δε κατσει καποιος νορμαλ πουτσος σιγουρα θα κατσει καποιος αλλος που δεν θα της αρεσει.
το ξερω....λοιπον για μα ξεκαθαρισω τη θεση μου απο τη μερια μου η δευτερη απαντηση ειναι αυτο που πιστευω..οκ..η πρωτη απαντηση ηταν μαλακια..ετσι το γραψα...καμια δεν γουσταρει να πεσει θυμα βιασμου....ποσο μαλλον να το προκαλεσει και μονη της...αμα θελει ο αλλος να βιασει και καλογρια να βρει θα το κανει...δεν εχουν σχεση τα ρουχα..και στην τελικη ο καθενας οπως γουσταρει ντυνεται...δεν καταλαβα θα φοβηθουμε να φορεσουμε ενα φορεμα για να μη μας βιασουν????η δεν θα τολμαμε να γυρισουμε σπιτι μας στις 5 το πρωι????Φασκεις και αντιφασκεις......
Δε θελει να την βιασουν οχι, αλλα αν ντυνεσαι σαν ξεκωλο σημαινει οτι η εισαι πουτανα η οτι εχεις βγει και ψαχνεις πουτσο.
πολυ περιφραστικα τα λεω γιατι θα με μπαναρουν.
1) δε σε εβρισα
2)εσυ το εκανες
3)διαπιστωσα απ'τα λεγομενα σου οτι δε μπορεις να εισαι αντρας και να λες αυτα που λες.
τουλαχιστον οχι ολα.
αρα σαν συμπερασμα ειπα μηπως εισαι γυναικα και εχεις βαλει αλλο εικονιδιο.αλλα ειπες να πεις τη μαλακια σου αμεσως.
Αμα θες μπορουμε να συνεχισουμε στο ιδιο μοτιβο.
συγγνωμη....μωρή βλαμμένη ο άβαταρ το πε
συγγνωμη....
δε μπορω...θα κλαψω απο τα νευρα μου αληθεια...
το εχετε γαμησει....
το ξερω....λοιπον για μα ξεκαθαρισω τη θεση μου απο τη μερια μου η δευτερη απαντηση ειναι αυτο που πιστευω..οκ..η πρωτη απαντηση ηταν μαλακια..ετσι το γραψα...καμια δεν γουσταρει να πεσει θυμα βιασμου....ποσο μαλλον να το προκαλεσει και μονη της...αμα θελει ο αλλος να βιασει και καλογρια να βρει θα το κανει...δεν εχουν σχεση τα ρουχα..και στην τελικη ο καθενας οπως γουσταρει ντυνεται...δεν καταλαβα θα φοβηθουμε να φορεσουμε ενα φορεμα για να μη μας βιασουν????η δεν θα τολμαμε να γυρισουμε σπιτι μας στις 5 το πρωι????
Ακους τι λες?????
Λες οτι σου ρθει.....
Το εικονιδιο μαλλον δεν το ειδες που εμφανιζει το φυλο ή το ειδες και απλα πεταξες την εξυπναδα σου.....
Το εκανες επι τουτου και γι αυτο σου απαντησα καταλληλα.....
Και το εκανα χαριτολογωντας....
Αν ψαχνεσαι αλλο καπελο...
Πέστα ρε ιβιλ γιατί άντε... οι επιλογές όλων μας έχουν το κόστος τους....λέω ότι απλά πρέπει να προσέχεις τι κάνεις και που πας! Παντού υπάρχει κίνδυνος αλλά από μέρος σε μέρος...Αμα θέλει η άλλη να γυρνάει σαν τη σκύλα μέχρι τις 5 το πρωί, με ότι ξέκωλο φόρεμα θέλει, να πίνει τον κώλο της και μετά να μην ξέρει τι κάνει και που πάει ε ναι και θα την κλέψουν και θα την γαμήσουν! Μια του κλέφτη δυό του κλέφτη...