Αρα σαλτα fuck.
Συγχαρητηρια για την παιδεια σου παλληκαρι μου.....
Αρα σαλτα fuck.
Πέστα ρε ιβιλ γιατί άντε... οι επιλογές όλων μας έχουν το κόστος τους....
Χαλάρωσε! Μιλάς ακατάπαυστα!
τι λες?????δηλαδη αν επιλεξω να φορεσω φορεμα το βραδυ και να γυρισω στις 5 το πρωι σημαινει οτι επιλεγω να με βιασουν????αν ο αλλος εχει ψυχολογικα και δεν ξερω εγω τι, εγω θα φταιω που εχει προβλημα και θελει να βιασει?????Πέστα ρε ιβιλ γιατί άντε... οι επιλογές όλων μας έχουν το κόστος τους....
τι λες?????δηλαδη αν επιλεξω να φορεσω φορεμα το βραδυ και να γυρισω στις 5 το πρωι σημαινει οτι επιλεγω να με βιασουν????αν ο αλλος εχει ψυχολογικα και δεν ξερω εγω τι, εγω θα φταιω που εχει προβλημα και θελει να βιασει?????
τι λες?????δηλαδη αν επιλεξω να φορεσω φορεμα το βραδυ και να γυρισω στις 5 το πρωι σημαινει οτι επιλεγω να με βιασουν????αν ο αλλος εχει ψυχολογικα και δεν ξερω εγω τι, εγω θα φταιω που εχει προβλημα και θελει να βιασει?????
Επιλέγεις να είσαι στόχος...τι λες?????δηλαδη αν επιλεξω να φορεσω φορεμα το βραδυ και να γυρισω στις 5 το πρωι σημαινει οτι επιλεγω να με βιασουν????αν ο αλλος εχει ψυχολογικα και δεν ξερω εγω τι, εγω θα φταιω που εχει προβλημα και θελει να βιασει?????
ειμαι η ρουφιανα ειμαι......:o :o :o
Αμα τα κανεις ολα αυτα εισαι καριολα,πουτανα ξεκωλο και βαλε...... ;) ;) ;) ;)
ποιος σε ειπε οτι θα μπεκροπινω???δεν μπορει δηλαδη μια γυναικα να βγει και να πιει ενα ποτο????πρεπει να μπεκροπιει δηλαδη για να γυρισει 5 το πρωι στο σπιτι της???σοβαρεψου σε παρακαλω και σκεψου τι γραφεις...Επιλέγεις να είσαι στόχος...
Και μάλλον εσύ θα έχεις τα ψυχολογικά σου για να ντύνεσαι ξέκωλα, να μπεκροπίνεις μέχρι τις 6 το πρωί και να γυρνάς μόνη σου σε μέρη που κατά την κοινή λογική είναι επικίνδυνα....
εχεις δικιο...χαλάρωσε! Σου έχω λύση: Log out!
εχεις δικιο...
Σόρυ αν το πήρες προσωπικά αλλά δεν εννοούσα εσένα, γενικά μιλούσα και αν διάβασες καλά αυτό ακριβώς λέμε εγώ και ο Ίβιλ...ποιος σε ειπε οτι θα μπεκροπινω???δεν μπορει δηλαδη μια γυναικα να βγει και να πιει ενα ποτο????πρεπει να μπεκροπιει δηλαδη για να γυρισει 5 το πρωι στο σπιτι της???σοβαρεψου σε παρακαλω και σκεψου τι γραφεις...
Σόρυ αν το πήρες προσωπικά αλλά δεν εννοούσα εσένα, γενικά μιλούσα και αν διάβασες καλά αυτό ακριβώς λέμε εγώ και ο Ίβιλ...
μα δεν το πηρα προσωπικα...οκ..καλα κανετε και το λετε..αλλα οπως λετε εσεις ετσι λεμε κι εμεις..το καθε νομισμα εχει δυο οψεις...και ποτε δεν μιλαω σε προσωπικο επιπεδοΣόρυ αν το πήρες προσωπικά αλλά δεν εννοούσα εσένα, γενικά μιλούσα και αν διάβασες καλά αυτό ακριβώς λέμε εγώ και ο Ίβιλ...
εχεις δικιο...
Τελος και πολυ ασχοληθηκα.