BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
το πανυπέρτατη λείπει
αυτο μπορει να θεωρηθει κ ως πανυπερτατη σε ογκο... οποτε δεν το λεω...
*P
το πανυπέρτατη λείπει
αρα δε χρειαζεται να σου εξηγησω κατι...
και δε σου ειπα οτι κυκλοφορουν παντου βιαστες...
σου ειπα οτι δεν ειναι τοσο αδικαιολογητος ο φοβος...
δηλαδή στο κέντρο/κλάμπ/καφτετέρια ξαφνικά θα πάει ο ανώμαλος/τέρας/καυλιάρης βιαστής, θα βγάλει το μαχαίρι του, θα την πιάσει από τα μαλλιά, θα πει στον κόσμο/γκαρσόνια: "συγνώμη να περάσω" θα σύρει το άτυχο θύμα/ελλεεινήδα ως τις τουαλέτες και εκεί θα την βιάσει...
αν πας εις γνώσιν σου σε κωλοπεριοχές/κωλομέρη τη λάθος ώρα...τα θελε ο κώλος σου τα θελες και συ...
Μην σου φαινεται περιεργο εβιλ.....
Πολλα γινονται.... ασχετα που δεν τα μαθαινουμε.....επειδη δεν καταγγελονται..
στο κολωνακι δεν κυκλοφορουν βιαστες...??
εγω θα παω να κατσω...θα ρθειιιιις?????Οκ, κάτσε βράδυ πλατεία Κωλονακιόυ κάτσε και Πλατεία Βικτωρίας...
εβιλ...δε καταλαβαινεις...αλλα ειναι μεγαλο και σοβαρο κατ εμε θεμα....δεν ξερω κατα ποσο μπορουσε να κουβεντιασουμε τωρα...
εγω θα παω να κατσω...θα ρθειιιιις?????
εδώ που μένω εγώ είναι ένα από τα 2 τρίγωνα της Αθήνας με την μεγαλύτερη εγκληματικότητα και πίστεψέ με, άμα δεν προκαλείς με τον χ, ψ τρόπο ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ
Οκ, κάτσε βράδυ πλατεία Κωλονακιόυ κάτσε και Πλατεία Βικτωρίας...
αυτο μπορει να θεωρηθει κ ως πανυπερτατη σε ογκο... οποτε δεν το λεω...
*P
οχι καλεεεε....τι να φοβασαι...δεν το ειπα για να με φοβηθεις...δεν νομιζω να μπορω εγω ενα μικρο και αθωο ποντικακι να σε κανω να φοβηθεις...απλα για παρεα....έλα! πιστεύεις ότι φοβάμαι στα μέρη τα δικά μου?
εμ...ο εβιλ μιλαει καθαρα σαν αντρας...Μιλας για μας που μπορουμε να αντιμετωπισουμε καποιες καταστασεις....
Οι γυναικες ομως...??
Ο βιαστης δεν κοιταει το μερος....
Μιλας για μας που μπορουμε να αντιμετωπισουμε καποιες καταστασεις....
Οι γυναικες ομως...??
Ο βιαστης δεν κοιταει το μερος....
οχι καλεεεε....τι να φοβασαι...δεν το ειπα για να με φοβηθεις...δεν νομιζω να μπορω εγω ενα μικρο και αθωο ποντικακι να σε κανω να φοβηθεις...απλα για παρεα....
ε ναιιιι...τοτε παει γυρευονταααας...συμφωνω.....λέω ότι απλά πρέπει να προσέχεις τι κάνεις και που πας! Παντού υπάρχει κίνδυνος αλλά από μέρος σε μέρος...Αμα θέλει η άλλη να γυρνάει σαν τη σκύλα μέχρι τις 5 το πρωί, με ότι ξέκωλο φόρεμα θέλει, να πίνει τον κώλο της και μετά να μην ξέρει τι κάνει και που πάει ε ναι και θα την κλέψουν και θα την γαμήσουν! Μια του κλέφτη δυό του κλέφτη...
ρε πατε καλα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ε ναιιιι...τοτε παει γυρευονταααας...συμφωνω.....
ρε πατε καλα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;