You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Daddy rules,
μέχρι να σας γράψει όλες στα @@ του και την κάνει με καμιά Ρωσσίδα.
Aς την κάνει, δεν είμαι η νταντά των γονιών μου ούτε ο διαιτητής τους
υ.γ. έχει φτάσει στο τσακ να την κάνει και ήμουν μαζί του ούτως ή άλλως, για να μη λες ότι πετάω παπαριές απ'το μουνί μου μπουααχααχααααχχααχχχ
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
να πω τη ταπεινη μου γνωμη? *P
δεν το εχω δει αυτο στην οικογενεια μου, οπως η φιλεναδα μου *P
αλλα στη περιπτωση που ο συζυγος εχει πολλα λεφτα να φαν κ οι κοτες κ η πεθερα ειναι ανημπορη γυναικουλα γενικα μεγαλης ηλικιας ή με μικρουλα τοσο δα συνταξη, κακο ειναι να την βοηθανε δλδ? δεν μιλαω για εκμεταλλευση..
αλλα στη περιπτωση που ο συζυγος εχει πολλα λεφτα να φαν κ οι κοτες κ η πεθερα ειναι ανημπορη γυναικουλα γενικα μεγαλης ηλικιας ή με μικρουλα τοσο δα συνταξη, κακο ειναι να την βοηθανε δλδ? δεν μιλαω για εκμεταλλευση..
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
να πω τη ταπεινη μου γνωμη? *P
Δεν είναι κακό να τη βοηθάνε, αλλά ΜΟΝΟ και ΕΦΟΣΟΝ το κάνει ο άλλος από την καλή του την καρδιά.
Κακό είναι όταν υπάρχουν απαιτήσεις και όταν περιμένουν από τον άλλο να το κάνει.
Αν η πεθερά είναι καλός άνθρωπος και έχει ο άλλος την καλή διάθεση να τη βοηθήσει πάσο, αλλά όχι και να περιμένεις κάτι απ' αυτόν. Είναι άλλο πράγμα να βλέπεις το πρόβλημα και άλλο πράγμα να σου ζητάνε κάτι.
υ.γ. και στη δική μου περίπτωση ο ντάντι έχει βοηθήσει την οικογένεια της μάνας μου, αλλά σε περιπτώσεις που υπήρχε ανάγκη. Όταν άρχισαν να του ζητάνε όμως και όταν δεν υπήρχε πρόβλημα, όπως στην περίπτωση της πεθεράς του, τους διαολόστειλε κι εγώ του έκανα κερκίδα ααχαχαχααααχχχ
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
οκευ συμφωναμε ολοι τοτε...
δεν θα μαλώσουμε σε κάτι σήμερις???οκευ συμφωναμε ολοι τοτε...
μόνο αγαπούλες και φιλάκια???
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
κατσε πρωι ειναι ακομη
κι είχα μια ανησυχία...κατσε πρωι ειναι ακομη
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
καλα ρε κορόιδα, αντί να παίρνετε λεφτά δίνετε???? Ειστε άξιοι της μοίρα σας.... Οι μαγκες, παντως, παιρνουν....
Το ίδιο και οι ελεεινίδες, κι αυτές παίρνουν...
πες το μου κι αυτό... πες μου ότι είναι μάγκες οι ελεεινίδες...
θα αυτοπυρποληθεί το θρεντ αααχαχαχαχαααααααααχαχαχααααααααα
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
διλαδι εγο ιμε ι πιο μαλακο εμ με γαμανε
εμ τουσ τα δινο κιολασ..........
για μαθετε με να ιμε εξιπνι................
α) αποκτάς μνι
β)ξεπαρθενιάζεσαι
...
αυτά
...ελλεινηδα ταριφατζου....φαναρια Πειραιως και Π.Ραλλη....08.00'.......γυρω στα 35......
παρδαλε πουκαμισο αρκετα ανοιχτο..(δεν κατεστη δυνατο να εξακριβωσω αν εχει τριχα στο στηθος η εστω καραβισια αλυσιδα..)....ανευ πελατιας....καμακωνει νεαρο αλλοδαπο(πιθανον αλβανικης καταγωγης,γυρω στα 17..) με στρογγυλοφαναρο παπακι... ΚΑΙ...ξεστομιζει ατακα ελλεινη και τρισαθλια παρασυρομενη απο την παρατεταμενη αγαμια(ενδεικτικα αναφερω οτι το μουστακι της αγγιζε μπρουταλ επιπεδα...) σε συνδυασμο με την υψηλη πρωινη θερμοκρασια.....
......να σε πλακωσω στα τσιμπουκια η θα το πεις στην μανα σου............?.....!!!!!!!
Υ.Γ.
Η μουσικη στα τερματα.....και το ασμα....παρακατω...
Και ρωταω....
.............
.............
Με ποιον μπορει να εχεις την ιδια γλωσσα επικοινωνιας ΡΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕ ΓΚΟΤΖΙΛΑ..???!!!!!
παρδαλε πουκαμισο αρκετα ανοιχτο..(δεν κατεστη δυνατο να εξακριβωσω αν εχει τριχα στο στηθος η εστω καραβισια αλυσιδα..)....ανευ πελατιας....καμακωνει νεαρο αλλοδαπο(πιθανον αλβανικης καταγωγης,γυρω στα 17..) με στρογγυλοφαναρο παπακι... ΚΑΙ...ξεστομιζει ατακα ελλεινη και τρισαθλια παρασυρομενη απο την παρατεταμενη αγαμια(ενδεικτικα αναφερω οτι το μουστακι της αγγιζε μπρουταλ επιπεδα...) σε συνδυασμο με την υψηλη πρωινη θερμοκρασια.....
......να σε πλακωσω στα τσιμπουκια η θα το πεις στην μανα σου............?.....!!!!!!!
Υ.Γ.
Η μουσικη στα τερματα.....και το ασμα....παρακατω...
Και ρωταω....
.............
.............
Με ποιον μπορει να εχεις την ιδια γλωσσα επικοινωνιας ΡΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕ ΓΚΟΤΖΙΛΑ..???!!!!!
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
χουατ...
ποβελ, να θεωρείς τον εαυτό σου πολύ τυχερό που το είδες αυτό το πράγμα!!!!
Ξυπνησα με τη μια μιλαμε......
Κατσε μεγαλε να το γραψω..........Αυτεs οι ατακεs θα περασουν στην ιστορια!!!!!!!!
Φαντασου τι επαθα μεχρι να καταλαβω τι ειπε ο γοριλας πρωινιατικα.....
Ρακος εγινα μετα απο αυτο......
Επισκέπτης
...ελλεινηδα ταριφατζου....φαναρια Πειραιως και Π.Ραλλη....08.00'.......γυρω στα 35......
παρδαλε πουκαμισο αρκετα ανοιχτο..(δεν κατεστη δυνατο να εξακριβωσω αν εχει τριχα στο στηθος η εστω καραβισια αλυσιδα..)....ανευ πελατιας....καμακωνει νεαρο αλλοδαπο(πιθανον αλβανικης καταγωγης,γυρω στα 17..) με στρογγυλοφαναρο παπακι... ΚΑΙ...ξεστομιζει ατακα ελλεινη και τρισαθλια παρασυρομενη απο την παρατεταμενη αγαμια(ενδεικτικα αναφερω οτι [size=20pt]το μουστακι της αγγιζε μπρουταλ επιπεδα...) [/size] σε συνδυασμο με την υψηλη πρωινη θερμοκρασια.....
......να σε πλακωσω στα τσιμπουκια η θα το πεις στην μανα σου............?.....!!
Κατι τετοιο δλδ?