Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (9 μέλη και 39 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
εξερω πολλους που τα χουνε τα αυτοκινητα! αλλα ειναι και καποιοι λιγοι που εχουνε φραγκα και τους ακους οτι για πασχα πηγανε μια βολτα μεχρι την Αυστρια , Γαλλια κλπ κλπ!

Χωρίς ίχνος ειρωνίας, οι ανωτέρω προορισμοί, επίσης, δεν αποτελούν ιδίωμα των πλουσίων. Πάς και με 500€ το άτομο.

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Τελικα ...αυτο το θρεντακι ειναι σαν την Λερναια Υδρα...ενα πραγμα... :headbang: :uglystupid:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ακομα υπαρχει  το θρεντ???????????????????
Απ τα κοκαλα βγαλμενο...............

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Χωρίς ίχνος ειρωνίας, οι ανωτέρω προορισμοί, επίσης, δεν αποτελούν ιδίωμα των πλουσίων. Πάς και με 500€ το άτομο.
ναι οκ ! αλλα υπαρχει μια διαφορα!!!
500 ευρω αν πω οτι θα τα μαζεψω για να παω και + αλλα 500 για να φαω θα τα βρω λιγο πολυ!!! αν το βαλω στοχο!!
οταν γαμιεσαι ολη μερα στην δουλεια για να βγαλεις 1000 τον μηνα οπως ενα φιλαρακι μου που δουλευει μεχρι τις 6 το απογευμα μου λεει ρε φιλε αν πω να τα μαζεψω τα μαζευω αλλα τα λυπαμαι να τα φαω σε 3 μερες!γιατι γαμηθηκα για να τα βγαλω.......εχω αλλες προτερεοτητες!!!
η διαφορα με καποιον που χει λεφτα ειναι οτι θα παει χωρις να σκεφτει να τα φαει! δεν τα λυπαται γιατι απλα τα χει πολλα και ξερει οτι μπορει να καλυψει τις αναγκες του!
με λιγα λογια εχει μια πισινη σε μια στραβη σε αντιθεση με καποιον που δεν θα χει τιποτα!

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
1372 σελιδες?
what the fuck!!!!! :o

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
1372 σελιδες?
Και να πε κανειs οτι βγηκε κατι το θετικο!!!!!!!!!!!!!!!!!  Τσαμπα καηκε η λαμπα μου φαινεται
Εδω ειναι Βαλκανια ρε!!!!!!!!!!!Δεν ειναι παιξε γελασε χαχαχαχα

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
1372 σελιδες?
Ναι αλλά δουλειά δεν κάνετε να έχω και εγώ να γράφω σαν επίσημως narrator...
Νομίζω πως για το γαμώτο πρέπει να φτάσει τις 2000 σελίδες... το αξίζει!!!!!!
Έλα να βλέπω κόντρες και συγκρούσεις...  :s&m_1: κραξίματα και τσουρομαδήματα... :s&m_2:
Ρουφιανοτσατσοκλικαδούρες και τα συναφή....
:2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ναι αλλά δουλειά δεν κάνετε να έχω και εγώ να γράφω σαν επίσημως narrator...
Νομίζω πως για το γαμώτο πρέπει να φτάσει τις 2000 σελίδες... το αξίζει!!!!!!
Έλα να βλέπω κόντρες και συγκρούσεις...  :s&m_1: κραξίματα και τσουρομαδήματα... :s&m_2:
Ρουφιανοτσατσοκλικαδούρες και τα συναφή....
:2funny: :2funny:

Βρε τον ατιμο....ορεξη που την εχει....χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Τσάρκα χτες (καμακιού, όχι μπουρδέλων) στην Αθήνα. Μαζί με 28χρονο Αιγύπτιο, ωραίο τύπο ψηλό/μελαχροινό που γνώρισα τελευταία. Το τι νουνί έχει βγάλει αυτός ο τύπος τα τελευταία χρόνια που ζει στην Ελλάδα είναι απίστευτο! Το κινητό του είναι γεμάτο φώτο και βίντεο από γυμνές Ελληνίδες, που τις φυλάει, μαμάει κ.λ.π.

Μου είπε ότι το σπορ δεν το ήξερε στην πατρίδα του και το έμαθε εδώ στην Ελλάδα. Επίσης μου είπε ότι οι Ελληνίδες πηδιούνται στο φτερό αλλά είναι πολύ πονηρές και κοντά σε αυτές έμαθε να είναι πονηρός και αυτός. Αλλιώς αντιμετώπιζε τις γυναίκες στην πατρίδα του και αλλιώς τις αντιμετωπίζει εδώ στην Ελλάδα.

Στην πορεία βέβαια είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω με τα μάτια μου το "ρεύμα" που είχε στις Ελληνίδες. Ακόμη και την ώρα που παραγγέλναμε σουβλάκι την έπεσε σε μία Ελληνίδα δίπλα του, μιλήσανε, της έδωσε το κινητό του και η γκόμενα αυτή - ενώ εγώ έλεγα μπα με τίποτα - του τηλεφώνησε αργότερα το βράδυ να συναντηθούνε! Μετά τα σουβλάκια πήγαμε μπαράκι όπου χτύπησε μία άλλη Ελληνίδα και τέλος σε μαγαζί λάτιν όπου κόλλησε πάνω στο χορό με μία άλλη Ελληνίδα, την πήρε παραμέρα και χαμουρεύονταν κάτω από τις σκάλες, στο τσακ να το κάνουν στα όρθια.

Και γω είμαι από πιτσιρικάς καμάκι αλλά στο συγκεκριμένο δίνω respect!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ενταξει
αλλα εισαι εκτος θεματος
στα καμακια επρεπε να το βαλεις

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Δεν είναι ρεαλιστικό, υπερβολικό είναι.

Ξέρετε πόσα φραγκάτα κοριτσάκια, με πτυχία. εμφάνιση και ΑΠΙΘΑΝΕΣΣΣΣΣ προίκες ψάχνουν απεγνωσμένα να βρούν ένα τυπάκο με τα ΒΑΣΙΚΑ προσόντα? (εμφάνισης, μόρφωσης, εργασίας)????? ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ, κύριοι.

Τώρα, αν υπάρχουν άντρες με χρήματα, εμφάνιση, μόρφωση και καλή δουλειά που ψάχνουν για άφραγγες, αμόρφωτες, ΚΕΝΕΣ κορασίδες χαμηλού κοινωνικού προφίλ που μεταξύ 16-22 τα κάναν όλα (γαμήσια, νησιά, τάξίδια, ρούχα) και αποτελέσαν τις σπερματαποθήκες των ενχώριων σελέμπριτις γαι μια 5ετία, νομίσαν ότι κατι καναν και μετά τις πετάξαν στο χρονοντούλαπο ξυνισμένες, κενές και απαξιωμένες, ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ. Αυτές ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.

ΜΑΚΡΙΑ, guys...

Α

Υπερβολικό το κείμενο - όχι χωρίς κάποια δόση αλήθειας, αφού όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά - αλλά υπερβολικός και ο αφορισμός σου...

Απ' όλα έχει ο μπαξές, κύριοι  ;)

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Υπερβολικό το κείμενο - όχι χωρίς κάποια δόση αλήθειας, αφού όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά - αλλά υπερβολικός και ο αφορισμός σου...

Απ' όλα έχει ο μπαξές, κύριοι  ;)

:2funny:    :2funny:    :2funny:

Xμμ ... να φτιαξω καφεδακι !?!?
Προβλεπω να γινεται "ανταλλαγη αποψεων" με τα υπολοιπα παιδακια ....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
:2funny:     :2funny:     :2funny:

Xμμ ... να φτιαξω καφεδακι !?!?
Προβλεπω να γινεται "ανταλλαγη αποψεων" με τα υπολοιπα παιδακια ....

οσα καφεδακια και να φτιαξειs καλη μου....δεν βλεπω να τσιμπανε :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Τα ιδια περιπου με το κειμενο που ανεβασε ο Duracell ελεγε και μια γνωστη μου πριν καποια χρονια, αλλα τωρα στα 38 της βολευεται με οικοδομο ανεργο μαλιστα αυτη την εποχη. Οσο ειναι νεες και περναει η μπογια τους μπορει να λενε οτι θελουν, αμα περασουν τα 30 σφιγκουν οι κωλοι.

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
οσα καφεδακια και να φτιαξειs καλη μου....δεν βλεπω να τσιμπανε :2funny: :2funny: :2funny:

Εγω προσφερθηκα να φτιαξω ροφηματα και οχι να συμμετασχω στην συζητηση ...  :2funny:

***  Βλεπω τα πεναλτυ απο τον αγωνα κυπελου !  :'(

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Εγω προσφερθηκα να φτιαξω ροφηματα και οχι να συμμετασχω στην συζητηση ...  :2funny:

***  Βλεπω τα πεναλτυ απο τον αγωνα κυπελου !  :'(

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Ειπα κι εγω..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Χαζοι ειμαστε πεs    να ξεκινησουμε συζητηση???????? :2funny: :2funny: :2funny:

Τα μαθαμε ολα.......Μπουχτισαμε

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Ρε πούστη, πώς σκέφτονται έτσι ... για ποιο λόγο καλλιεργείται μια τέτοια νοοτροπία, από πού πηγάζει αυτή η άισθηση ότι η ζωή τους χρωστάει ...

Χθες, ανάλαφρη συζήτηση μεταξύ δυο φιλενάδων :

- Η τάδε που είναι χωρισμένη με ένα παιδί, βρήκε έναν από την Καλαμάτα με πολύ καλή δουλειά, λεφτά κλπ κλπ που την πήρε εκεί και αγαπάει και το παιδί της και περνάνε πολύ καλα, κλπ κλπ. Η τάδε έχει και μια μητέρα πολύ καλοστεκούμενη, ζωντοχήρα, η οποία δουλεύει στα 50 της και κάνει αυτό κι εκείνο.

- Και γιατί η μάνα της δουλεύει αφού αυτός ο τύπος έχει πολλά λεφτά ?

Δηλαδή επειδή έχω φράγκα, πρέπει να καβατζώσω και την πεθερά μου ?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Δηλαδή επειδή έχω φράγκα, πρέπει να καβατζώσω και την πεθερά μου ?

Ναι ρε πούτη, ούτε εγώ την έχω καταλάβει αυτή τη νοοτροπία...
Και το χειρότερο είναι πως τη βλέπω και στην οικογένειά μου  >:(
Η μάνα της μάνας μου έχει απαιτήσεις (με ωραίο τρόπο φυσικά, η γλείφτρα) από τον πατέρα μου να τη συντηρεί ώστε να δίνει όλη τη (αρκετά μεγάλη) σύνταξή της στην άλλη της κόρη που τα'χει σκατώσει στη ζωή της...  :headbang:
Φυσικά ο πατέρας μου της έχει δηλώσει πως θα πάρει τ' @@ του  :2funny: :2funny:
Είναι περικυκλωμένος από ελεεινίδες αλλά αντιστέκεται σθεναρά  :grin:
Ντάντι ρουλζ  :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom