Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (7 μέλη και 34 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ κείμενο (γραμμένο από κοπέλα) γι' "αυτό που θέλουν οι σύγχρονες γυναίκες"...

Τέρμα πια τα αγνά αισθήματα και οι πλατωνικοί έρωτες. Αυτά ανήκουν μόνο στις δακρύβρεχτες ασπρόμαυρες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου. Ο σημερινός άντρας αν δεν έχει ρόδα, φράγκα και τουπέ δεν πρόκειται να σταυρώσει γκόμενα...
  Όλες αυτό ζητάνε και αυτό ψάχνουνε: την εξασφάλιση, την σιγουριά, την πολυτέλεια! Με άλλα λόγια έναν άντρα που να τους προσφέρει μια εύκολη και ακούραστη ζωή
! Καμία τους δεν σκέφτηκε να δουλέψει με τον αγαπημένο της και μαζί να χτίσουν το μέλλον τους.
  Η καλύτερη ατάκα έχει ειπωθεί από φίλη μου... «Με μια σακουλίτσα στο πρόσωπο είναι μια χαρά μανάρι!!» Το εν λόγο μανάρι είναι γιός γνωστού βιοτέχνη της Θεσσαλονίκης, ο οποίος είναι κάτοχος ακριβού διθέσιου αυτοκινήτου και επίσης κάτοχος της ασχημότερης φάτσας του κόσμου όλου... Δεν θα επεκταθώ σε σχολιασμό της μύτης του αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι το μπουγατσατζίδικο της γειτονιάς μου έχει μικρότερο μαχαίρι... 
Μετά από αυτό μπορεί κανείς να μιλήσει σε αυτή τη γυναίκα για αγάπη?  Όπως καταλαβαίνετε υπάρχουν «λεφτά» αισθήματα στη μέση. Και δυστυχώς αυτή είναι η νοοτροπία των σημερινών γυναικών.
  Τι είναι, όμως, αυτό που θα κάνει την επίδοξη γυναίκα να σε προσέξει και να μην σε απορρίψει με την πρώτη ματιά, πριν ακόμα πεις την πιασάρικη ατάκα σου, που τις ρίχνει όλες?
  Πρώτα απ' όλα, οι γυναίκες από φύση τους γνωρίζουν άπταιστα τη μόδα. Με άλλα λόγια γνωρίζουν πόσο κοστίζει το μπλουζάκι σου, τι άρωμα φοράς, τι μάρκα είναι το βρακί σου και όλα αυτά με μια ματιά. Δεν μπορεί να τις ξεγελάσεις με μούφα Dsquared από τη λαϊκή και μούφα γυαλί Armani από τον μαύρο! Φυσικά, όσο πιο ακριβό ντύσιμο (ακόμα και άγουστο να είναι) τόσο πιο περιζήτητος γαμπρός γίνεσαι! Δεν τις νοιάζει αν δεν ταιριάζει το λαχανί D&G παντελόνι σου με το ροζ Givenchy πουκάμισο σου. Το μήνυμα που περνάς είναι ότι το χεις το χρήμα και μπορείς κάλλιστα να  τους παρέχεις μια άνετη ζωή. (δώρα, εξόδους κλπ)
  Δεύτερο και εξίσου σημαντικό, είναι η ικανότητα σου να βγάλεις χρήματα. Η σύγχρονη γυναίκα δεν κοιτάζει μόνο αν έχεις προς το παρόν χρήματα αλλά αν και στο μέλλον, με τη δουλειά που κάνεις, μπορείς να της παρέχεις εξίσου απλόχερα, αν όχι και πιο απλόχερα, τα αγαθά που γεύεται τώρα. Συγκεκριμένα, ο περιζήτητος γαμπρός θα είναι ο υψηλόμισθος, ή ο πιο μορφωμένος.  Μουράτες δουλείες όπως γιατρός, δικηγόρος και χρηματιστής είναι πάντα δεκτές ακόμα και αν δεν είναι και τόσο προσοδοφόρες...
  Τρίτο στη σειρά έρχεται η ακίνητη περιουσία. Πάντα είναι ευπρόσδεκτο ένα σπίτι σε ακριβή περιοχή, ένα ακριβό αυτοκίνητο ή ένα κότερο. Φυσικά, όσο πιο πολλά τόσο πιο καλά...  Περισσότερο περιζήτητος είναι ο κάτοχος cabriole αυτοκινήτου, καθότι η κόμισσα δεν θέλει απλά να μετακινείται αλλά και να κάνει επίδειξη στον κύκλο της.
  Τελευταίο κριτήριο είναι η ομορφιά και το «καλό παιδί». Γιατί και κωλόπαιδο να είσαι και να την απατάς, χέστηκε!! Θα σε χωρίσει στην πρώτη στραβή (αφορμή ψάχνει) και θα σου πάρει τα μισά σου λεφτά -κινητά και ακίνητα για να κάνει τη ζωούλα της...
  Με άλλα λόγια, δούλεψε, γίνε κάποιος, για να αγοράσεις την εφήμερη «αγάπη» μιας  γυναίκας. Μην ξεχνάς ποτέ, όμως, ότι είσαι αναλώσιμος...

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Δεν είναι ρεαλιστικό, υπερβολικό είναι.

Ξέρετε πόσα φραγκάτα κοριτσάκια, με πτυχία. εμφάνιση και ΑΠΙΘΑΝΕΣΣΣΣΣ προίκες ψάχνουν απεγνωσμένα να βρούν ένα τυπάκο με τα ΒΑΣΙΚΑ προσόντα? (εμφάνισης, μόρφωσης, εργασίας)????? ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ, κύριοι.

Τώρα, αν υπάρχουν άντρες με χρήματα, εμφάνιση, μόρφωση και καλή δουλειά που ψάχνουν για άφραγγες, αμόρφωτες, ΚΕΝΕΣ κορασίδες χαμηλού κοινωνικού προφίλ που μεταξύ 16-22 τα κάναν όλα (γαμήσια, νησιά, τάξίδια, ρούχα) και αποτελέσαν τις σπερματαποθήκες των ενχώριων σελέμπριτις γαι μια 5ετία, νομίσαν ότι κατι καναν και μετά τις πετάξαν στο χρονοντούλαπο ξυνισμένες, κενές και απαξιωμένες, ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ. Αυτές ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.

ΜΑΚΡΙΑ, guys...

Α

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Ξέρετε πόσα φραγκάτα κοριτσάκια, με πτυχία, εμφάνιση και ΑΠΙΘΑΝΕΣΣΣΣΣ προίκες ψάχνουν απεγνωσμένα να βρούν ένα τυπάκο με τα ΒΑΣΙΚΑ προσόντα? (εμφάνισης, μόρφωσης, εργασίας)????? ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ, κύριοι.

Ας έρθουν τότε μια βόλτα από δω να τις βολέψουμε... :dancing: με τόσα χιλιάδες μέλη, ΣΙΓΟΥΡΑ υπάρχουν πολλοί που πληρούν τα ΒΑΣΙΚΑ προσόντα... (κι όχι μόνο) ;)

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950

Ξέρετε πόσα φραγκάτα κοριτσάκια, με πτυχία. εμφάνιση και ΑΠΙΘΑΝΕΣΣΣΣΣ προίκες ψάχνουν απεγνωσμένα να βρούν ένα τυπάκο με τα ΒΑΣΙΚΑ προσόντα? (εμφάνισης, μόρφωσης, εργασίας)????? ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ, κύριοι.

Τώρα, αν υπάρχουν άντρες με χρήματα, εμφάνιση, μόρφωση και καλή δουλειά που ψάχνουν για άφραγγες, αμόρφωτες, ΚΕΝΕΣ κορασίδες χαμηλού κοινωνικού προφίλ που μεταξύ 16-22 τα κάναν όλα (γαμήσια, νησιά, τάξίδια, ρούχα) και αποτελέσαν τις σπερματαποθήκες των ενχώριων σελέμπριτις γαι μια 5ετία, νομίσαν ότι κατι καναν και μετά τις πετάξαν στο χρονοντούλαπο ξυνισμένες, κενές και απαξιωμένες, ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ. Αυτές ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.

ΜΑΚΡΙΑ, guys...

Α
Συμφωνώ απόλυτα, εκτός από τη λέξη που σου υπογράμμισα  :tooth:

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Συμφωνώ ότι λίγες τέτοιες γυναίκες υπάρχουν.  Αλλά υπάρχουν και μπάζα, τελειωμένες 30 χωρίς 1 σοβαρή σχέση στην ζωή τους, με βασικό μισθό (και απαιτούν από σένα να είσαι λεφτάς) που θέλουν να βρουν κούκλο, πλούσιο με Colt, Golf GT... :P :P  Ομαδικό κλάσιμο σε αυτές μπας και στανιάρουν :tickedoff:

ΜΑΚΡΙΑ, guys...

Α

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ξέρετε πόσα φραγκάτα κοριτσάκια, με πτυχία. εμφάνιση και ΑΠΙΘΑΝΕΣΣΣΣΣ προίκες ψάχνουν απεγνωσμένα να βρούν ένα τυπάκο με τα ΒΑΣΙΚΑ προσόντα? (εμφάνισης, μόρφωσης, εργασίας)????? ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ, κύριοι

αρκετα σωστη αποψη  ;)
Συνηθως ειναι 30φευγα αυτες , και ολη τους τη ζωη την αφιερωναν στα πτυχια , και στην προσπαθεια για καταξιωση επαγγελματικη και κοινωνικη ,εξ'ου και ο τιτλος του thread  ...
φευ , δεν εδωσαν ποτε βαση στα ερωτικα κανοντας τη ζωη δυσκολη στα αγορακια που τις πλησιαζαν , αλλα οσο περνανε τα χρονια, περναει και η μπογια τους με αποτελεσμα πολλες να μενουν ραφατες ... ειναι επιλογη τους  :) ;)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

ΜΑΚΡΙΑ, guys...

Α

οτι θα συμφωνουσα καποτε μαζι σου
δεν το φανταζομουν ποτες...

auriol

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
2
Πόντοι
1

οτι θα συμφωνουσα καποτε μαζι σου
δεν το φανταζομουν ποτες...

Εννοειτε για γκομενο η για αντρα γιατι υπαρχει διαφορα νομιζω...

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
»Μυρτώ. Πες μου εσύ που ξέρεις... Αφού θέλουν μόνο σεξ τελικά, γιατί όταν του είπα εγώ «αύριο ξέχνα τι έγινε σήμερα» τον ενόχλησε; Γιατί όλοι οι άλλοι, οι έχοντες άποψη, μου λένε ότι ξεστόμισα το ασύλληπτο και ότι δεν έπρεπε να απαξιώσω τη στιγμή, γιατί αυτός ΜΠΟΡΕΙ να ήθελε σχέση; Εγώ απλώς να προστατευτώ ήθελα. Και του λέω μετά από καιρό ότι επειδή αυτό μόνο δεν μου φτάνει τελικά (aka θέλω σχέση) καλύτερα να το σταματήσουμε, μου λέει «είμαι μπερδεμένος αυτό το διάστημα». Μα δεν τον ρώτησα. Ένα στοπ ήθελα να βάλω. Και γιατί μετά από τόσους μήνες τσουλοφιλιέται μπροστά στα μούτρα μου; Και έχει το θράσος και με κοιτάει ταυτόχρονα; Περσινά ξινά σταφύλια, αλλά έχω μείνει με την απορία.
Την επόμενη φορά που θα ακούσω άντρα να λέει ότι εμείς δεν ξέρουμε τι θέλουμε, θα του πω ότι όλες θέλουμε να παντρευτούμε, να παχύνουμε, να έχουμε μισοβαμμένα νύχια και αξύριστα πόδια, να μαγειρεύουμε και να φωνάζουμε όλη μέρα. Και να δεις που πάλι δεν θα ικανοποιηθεί. Κι αν του πω ότι εγώ θέλω να παντρευτώ για να του μαγειρεύω ό,τι θέλει φορώντας μόνο γόβες, πριν βγει με τους φίλους του για να δει μπάλα, απλώς δεν θα με πιστέψει. Και είμαι και ωραία γυναίκα.                                                           
- wtf?

Τα σχόλια δικά σας...
Υ.Γ. απο τη γνωστή στήλη της Athens voice Μίλα μου βρώμικα...
Ε! Ρε Βρωμο-ξυλο που θετε....

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
»Μυρτώ. Πες μου εσύ που ξέρεις...Τα σχόλια δικά σας...
Υ.Γ. απο τη γνωστή στήλη της Athens voice Μίλα μου βρώμικα...
Ε! Ρε Βρωμο-ξυλο που θετε....

Απλά η γενιά που τα βρήκε όλα έτοιμα ...

Επισκέπτης
Συμφωνώ ότι λίγες τέτοιες γυναίκες υπάρχουν.  Αλλά υπάρχουν και μπάζα, τελειωμένες 30 χωρίς 1 σοβαρή σχέση στην ζωή τους, με βασικό μισθό (και απαιτούν από σένα να είσαι λεφτάς) που θέλουν να βρουν κούκλο, πλούσιο με Colt, Golf GT... :P :P  Ομαδικό κλάσιμο σε αυτές μπας και στανιάρουν :tickedoff:

Ἐεε... πάντως ἡ κατοχὴ Mitsubishi Colt δέν εἶναι δεῖγμα ἰδιαιτέρου πλούτου...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ε μ αυτα τα αμαξια ρε πουστη μου!!
μεχρι και οι ρωσοποντιοι/αλβανοι εχουνε παρει αμαξια!! και δεν το λεω ρατσιστικα!
σιγα την μαγκια να παρω ενα αυτοκινητο των 30.000 μεταχειρισμενο με 15.000 και να το παιζω μαγκας και λεφτας!!! η μαγκια ειναι αλου σε αλλα πραγματα!!
ξερω πολλους που τα χουνε τα αυτοκινητα! αλλα ειναι και καποιοι λιγοι που εχουνε φραγκα και τους ακους οτι για πασχα πηγανε μια βολτα μεχρι την Αυστρια , Γαλλια κλπ κλπ!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ε μ αυτα τα αμαξια ρε πουστη μου!!
μεχρι και οι ρωσοποντιοι/αλβανοι εχουνε παρει αμαξια!! και δεν το λεω ρατσιστικα!
σιγα την μαγκια να παρω ενα αυτοκινητο των 30.000 μεταχειρισμενο με 15.000 και να το παιζω μαγκας και λεφτας!!! η μαγκια ειναι αλου σε αλλα πραγματα!!
ξερω πολλους που τα χουνε τα αυτοκινητα! αλλα ειναι και καποιοι λιγοι που εχουνε φραγκα και τους ακους οτι για πασχα πηγανε μια βολτα μεχρι την Αυστρια , Γαλλια κλπ κλπ!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom