LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
Έδωσα νόημα στη ζωή σου πάλι ρε πουστράκι, έχεις κάτι να ασχοληθείςΙταλία ή Αγγλία τυπε σήμερα, σίγουρα δε θα ρθει κι άλλη παράταση!
Έδωσα νόημα στη ζωή σου πάλι ρε πουστράκι, έχεις κάτι να ασχοληθείςΙταλία ή Αγγλία τυπε σήμερα, σίγουρα δε θα ρθει κι άλλη παράταση!
ξυπνησες;με φιλακια και χαδακια απο το κοριτσι η με παντοφλιες οπως η πεθερα του τον Ραο;πουσυ την επνιξες την κουνελα?ητσαμπα ξεφτυλιστικες για πολλοστη φορα.
εχω θεματα δεν μπορω να κοιμηθω.σκεφτομουνα αν πηδηξε ο πουσυς.ξυπνησες;με φιλακια και χαδακια απο το κοριτσι η με παντοφλιες οπως η πεθερα του τον Ραο;
ντροπη ρε αξεστε πως της γραφεις ετσι;ειρηνη μπες μεσω του πουσυ να σου πατησουμε εναν μπουτσο.
εχω το ελευθερας λογου οχι ομως το ελευθερας πραξεων,ασε γιατι αν κακογαμηθει θα μου κανει καταγγελια για παρενοχληση.ντροπη ρε αξεστε πως της γραφεις ετσι;
παντως οι Γραφες το ειπαν,θα ειναι ο Πουσυς αλλα δεν θα ειναι ο Πουσυςεχω το ελευθερας λογου οχι ομως το ελευθερας πραξεων,ασε γιατι αν κακογαμηθει θα μου κανει καταγγελια για παρενοχληση.
ο βραχιολακιας που ειναι δεν πιστευω να πηγε για τσαμπα καφε.παντως οι Γραφες το ειπαν,θα ειναι ο Πουσυς αλλα δεν θα ειναι ο Πουσυς
εχει παραγγειλει απο το κοφυ μπερυ της Γλυφαδας και πινει γουλια γουλια με πουρακλα στο Νταικιν 21 βαθμους κελσιουο βραχιολακιας που ειναι δεν πιστευω να πηγε για τσαμπα καφε.
δεν κουναει χερια εχει βαλει την φιλιππινεζα να του τα βαζει στο στομα.εχει παραγγειλει απο το κοφυ μπερυ της Γλυφαδας και πινει γουλια γουλια με πουρακλα στο Νταικιν 21 βαθμους κελσιου
εχει ρεπο σημερα κουραζεται ο φιλος μου ολα μονος του τα κανειδεν κουναει χερια εχει βαλει την φιλιππινεζα να του τα βαζει στο στομα.
και σεξ μονος του? πες οτι θα πλυνει και σωβρακα να πεθανω.εχει ρεπο σημερα κουραζεται ο φιλος μου ολα μονος του τα κανει
οχι αυτα η Πινεζα απο αυριο..σεξ δεν ξερωκαι σεξ μονος του? πες οτι θα πλυνει και σωβρακα να πεθανω.
επειδη το εχω απορια και φωτο πανε ερχονται αλλα εγω τιποτα η ειρηνη ειναι ωραιο μουνι?οχι αυτα η Πινεζα απο αυριο..σεξ δεν ξερω
εβγαλε φωτο της ο πουσυ απο μια παραλια κανονικα με μουρακλα κλπωραια ειναιεπειδη το εχω απορια και φωτο πανε ερχονται αλλα εγω τιποτα η ειρηνη ειναι ωραιο μουνι?
αρχοντα αυτα παθαινεις οταν δεν μπαινεις....υπαρχουν και εδω ναι..σαπιες μεν υπαρχουν δεΠοια ειναι αυτη η ειρηνη;
Υπαρχουν γυναικες μεσα δω;;;
ειναι σαν την ξενια γριβα απο το κλιπ αυτο?εβγαλε φωτο της ο πουσυ απο μια παραλια κανονικα με μουρακλα κλπωραια ειναι