You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τι θέλουν οι γυναίκες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 106
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Και εγω σας λατρευω βοιδοπουτσιτσες μου (κατα το ρουβιτσες) αλλα ανηκω στην Εριναλ! Μην αυτοκτονησετε ετσι ;
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
προδοτη ιουδα ισκαριωτη!
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
καλα θα παρω τον πολεμιστη εγω που ειναι και επιστημονικος τυπος και μαρεσει.......
βοιδο μπορουμε εμεις ομως απλα να κανουμε σεξ? γιατι αυτος δεν ξερω αν βαραει....και εγω αν δε βγω μπλε μαρεν απο το κρεβατι νιωθω ρε παιδι μου σα να μην το φχαριστηθηκα ενα πραμα....
καλα θα παρω τον πολεμιστη εγω που ειναι και επιστημονικος τυπος και μαρεσει.......
βοιδο μπορουμε εμεις ομως απλα να κανουμε σεξ? γιατι αυτος δεν ξερω αν βαραει....και εγω αν δε βγω μπλε μαρεν απο το κρεβατι νιωθω ρε παιδι μου σα να μην το φχαριστηθηκα ενα πραμα....
boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Κοιτα, δεν ησουν εκει οταν ειχα αναγκη ψυχολογικο στηριγμα. Και η εριναλ καταλαβαινε καλυτερα τις αναγκες μου.προδοτη ιουδα ισκαριωτη!
Τι νομιζες, μονο εσεις θα λετε αυτες τις δικαιολογιες ;
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
μια στιγμη γυρισα το βλεμμα μου κ κοιταξα αλλου κ βρηκες αλληνης τον ωμο ν ακουμπησεις?
πτου σου... κατσε να φερω το μαστιγιο
πτου σου... κατσε να φερω το μαστιγιο
boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Οτι πει η Εριναλ. Λυπαμαι! Στειλε της πμ και παρακαλεσε την!βοιδο μπορουμε εμεις ομως απλα να κανουμε σεξ? γιατι αυτος δεν ξερω αν βαραει....και εγω αν δε βγω μπλε μαρεν απο το κρεβατι νιωθω ρε παιδι μου σα να μην το φχαριστηθηκα ενα πραμα....
Μπαιτ δεν φταις εσυ , εγω φταιω.
Θυμηθηκα και αλλη γυναικεια δικαιολογια
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
δεν υπαρχουν ανδρες πια...
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
εκανα τοσες θυσιες γι αυτον... του χαρισα τα καλυτερα μου χρονια... κ τα ξεχασε ολα σε μια στιγμη... σνιφ
boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Ετσι, ετσι! Σου αξιζει ενας καλυτερος ! Παντως σου υποσχομαι οτι θα παραμεινουμε δυο φιλοι!χαχαχαχαχαχα
μπαιτ.........απλα εισαι πολυ καλη για εκεινον.........δεν σου αξιζει.........χαχαχαχαχαχαχαχαχα
boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Ξεχασες να πεις οτι σε πηρα μπουμπουκι και αφου σε χρησιμοποιησα σε πεταξα σαν στημενη λεμονοκουπα!εκανα τοσες θυσιες γι αυτον... του χαρισα τα καλυτερα μου χρονια... κ τα ξεχασε ολα σε μια στιγμη... σνιφ
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
ναι ναι.. κ αυτο...
μου σπαραξες την καρδιαν... θα πιω αποψε το φεγγαρι για σενα...
μου σπαραξες την καρδιαν... θα πιω αποψε το φεγγαρι για σενα...
polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Δεσποσύνη φεγγαρένια τι εκφράσεις και συλλογιστική είναι αυτά τα πράγματα που διαβάζω? Νιώθω σαν φθηνό σεξουαλικό αντικείμενο. Με έβγαλες στις εκπτώσεις άκαρδη?
:'( Άσε που δεν έχω κανένα από τα επιθυμητά χαρακτηριστικά της έρευνας. Όπου είναι το χαρακτηριστικό, εγώ είμαι στο διπλανό τετραγωνάκι του ερωτηματολογίου.
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Πολεμιστη και βοιδοπουτα σας λενε μουνοδουλους.......δε θα κανετε κατι? να πειτε εστω ενα "οποιος το λεει ειναι?" "καθρεφτακι" "φτου και το παταω και δεν ξαναπατιεται?" και γενικοτερα τετοιες φρασουλες αναλογες της ηλικιας των συνομιλητων σας???
υ.γ. πολεμιστη δε σε βγαζω στις εκπτωσεις....εισαι παντα στην καρδια μου εσυ (σλουρπ....)
υ.γ. πολεμιστη δε σε βγαζω στις εκπτωσεις....εισαι παντα στην καρδια μου εσυ (σλουρπ....)
Επισκέπτης
παντως εμενα εαν με ελεγαν μουνοδουλο δεν θα ειχα προβλημα κ να αναλυσω γιατι.μουνοδουλος δηλ. μουνι+δουλος δηλαδη υπηρετης του μουνιου δηλ ικανοποιεις τις ορεξεις του μουνιου δγλ το γαμας δηλ το μουνι σου δινει ζωη δηλ μην σου πω οτι ειναι κ κοπλιμαν μουυυυυχααχαχαχαχαχα
Επισκέπτης
ασε που υπαρχει κ μια παροιμια που λεει οπου ακους πολλα κερασια δηλ οπου ακους πολυ αντριλα κρατα μικρο καλαθι επομενως μην λεμε μεγαλες κουβεντες περι αντριλας του εαυτου μας γιατι εχει ο καιρος γυρισματα..........................
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις