Νέα

Τι θέλουν οι γυναίκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 106
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Και εγω ειμαι η ουνεσκο........ελα στην ουνεσκο χρυσο μου ελα :P gel gel gel :P :P :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Βοιδο προσεχε ερχεται η τρελη με πυρακτωμενο σιδερο.....θα σου κανει τατου στο κωλομερακι με τα αρχικα της.......χαχαχαχαχαχαχα
ουτε στη θαλασσα δε θα τολμας να πας.....

την αλυσιδα την παραγγειλατε ακομα ή οχι? :2funny:

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Και εγω σας λατρευω βοιδοπουτσιτσες μου (κατα το ρουβιτσες) αλλα ανηκω στην Εριναλ! Μην αυτοκτονησετε ετσι ;  :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

καλα θα παρω τον πολεμιστη εγω που ειναι και επιστημονικος τυπος και μαρεσει.......

βοιδο μπορουμε εμεις ομως απλα να κανουμε σεξ? γιατι αυτος δεν ξερω αν βαραει....και εγω αν δε βγω μπλε μαρεν απο το κρεβατι νιωθω ρε παιδι μου σα να μην το φχαριστηθηκα ενα πραμα....

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
προδοτη ιουδα ισκαριωτη!
Κοιτα, δεν ησουν εκει οταν ειχα αναγκη ψυχολογικο στηριγμα. Και η εριναλ καταλαβαινε καλυτερα τις αναγκες μου.
Τι νομιζες, μονο εσεις θα λετε αυτες τις δικαιολογιες ;  :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Περναει φαση μωρε μπαιτ.........αστον.......χαχαχαχαχαχα

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μια στιγμη γυρισα το βλεμμα μου κ κοιταξα αλλου κ βρηκες αλληνης τον ωμο ν ακουμπησεις?

πτου σου... κατσε να φερω το μαστιγιο

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
βοιδο μπορουμε εμεις ομως απλα να κανουμε σεξ? γιατι αυτος δεν ξερω αν βαραει....και εγω αν δε βγω μπλε μαρεν απο το κρεβατι νιωθω ρε παιδι μου σα να μην το φχαριστηθηκα ενα πραμα....
Οτι πει η Εριναλ. Λυπαμαι! Στειλε της πμ και παρακαλεσε την!
Μπαιτ δεν φταις εσυ , εγω φταιω. 
Θυμηθηκα και αλλη γυναικεια δικαιολογια  :tooth:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
χαχαχαχαχαχα

μπαιτ.........απλα εισαι πολυ καλη για εκεινον.........δεν σου αξιζει.........χαχαχαχαχαχαχαχαχα

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εκανα τοσες θυσιες γι αυτον... του χαρισα τα καλυτερα μου χρονια... κ τα ξεχασε ολα σε μια στιγμη... σνιφ

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
χαχαχαχαχαχα

μπαιτ.........απλα εισαι πολυ καλη για εκεινον.........δεν σου αξιζει.........χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Ετσι, ετσι! Σου αξιζει ενας καλυτερος ! Παντως σου υποσχομαι οτι θα παραμεινουμε δυο φιλοι!  :rockon:

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
εκανα τοσες θυσιες γι αυτον... του χαρισα τα καλυτερα μου χρονια... κ τα ξεχασε ολα σε μια στιγμη... σνιφ
Ξεχασες να πεις οτι σε πηρα μπουμπουκι και αφου σε χρησιμοποιησα σε πεταξα σαν στημενη λεμονοκουπα!  :cheesy:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ναι ναι.. κ αυτο...

μου σπαραξες την καρδιαν... θα πιω αποψε το φεγγαρι για σενα...

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

καλα θα παρω τον πολεμιστη εγω που ειναι και επιστημονικος τυπος και μαρεσει.......

Δεσποσύνη φεγγαρένια τι εκφράσεις και συλλογιστική είναι αυτά τα πράγματα που διαβάζω? Νιώθω σαν φθηνό σεξουαλικό αντικείμενο. Με έβγαλες στις εκπτώσεις άκαρδη?

:'( Άσε που δεν έχω κανένα από τα επιθυμητά χαρακτηριστικά της έρευνας. Όπου είναι το χαρακτηριστικό, εγώ είμαι στο διπλανό τετραγωνάκι του ερωτηματολογίου.

OP
OP
T

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Μπήκαν οι γυναίκες και τα γάμησαν όλα. Φυσικά με τη βοήθεια των μουνόδουλων.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πολεμιστη και βοιδοπουτα σας λενε μουνοδουλους.......δε θα κανετε κατι? να πειτε εστω ενα "οποιος το λεει ειναι?" "καθρεφτακι" "φτου και το παταω και δεν ξαναπατιεται?" και γενικοτερα τετοιες φρασουλες αναλογες της ηλικιας των συνομιλητων σας??? :) :) :)

υ.γ. πολεμιστη δε σε βγαζω στις εκπτωσεις....εισαι παντα στην καρδια μου εσυ :P (σλουρπ....)

Επισκέπτης
παντως εμενα εαν με ελεγαν μουνοδουλο δεν θα ειχα προβλημα κ να αναλυσω γιατι.μουνοδουλος δηλ. μουνι+δουλος δηλαδη υπηρετης του μουνιου δηλ ικανοποιεις τις ορεξεις του μουνιου δγλ το γαμας δηλ το μουνι σου δινει ζωη δηλ μην σου πω οτι ειναι κ κοπλιμαν μουυυυυχααχαχαχαχαχα

Επισκέπτης
ασε που υπαρχει κ μια παροιμια που λεει οπου ακους πολλα κερασια δηλ οπου ακους πολυ αντριλα κρατα μικρο καλαθι επομενως μην λεμε μεγαλες κουβεντες περι αντριλας του εαυτου μας γιατι εχει ο καιρος γυρισματα..........................

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom