Στο Ρασπουτινδλδ η μετριοφροσυνη μας ξεκιναει απ την μερσεντες?
χμμ... που να πανε να σταθουν τοτε οι απλοι κοινοι θνητοι δλδης με τα mazda κ τα toyota χαχαχαχα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τι θέλουν οι γυναίκες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 106
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
σωστος.το ακριβως αντιθετο πρεπει να κανεις να σκεφτεσαι και τη παρτη σου και να μη πεσεις στη παγιδα αυτη.στο τελος καταντας ερμαιο της ανασφαλειας και των ψυχολογικων της καθεμιας και χανεις τον εαυτο σου.βασικα η αποψη μου ειναι οτι ο αντρας εχει αρχισει να περνει την κατω βολτα απο τοτε που σκεφτεται ΄΄τι θελει μια γυναικα΄΄ κ το λεω μηδενος εξαιρουμςνου.ολοι εχουν μπει σε αυτο το τρυπακι γι αυτο στο τελος θα μας φορεσουν κοιλοτα κ ποδια...
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
α εγω δεν δερνω... ειμαι φιλησυχος ανθρωποςοχι λεω καλυτερα να τον δειρεις εσυ παρα να του πεις να πατε κομμοτηριο
καποια αλλη προταση εις βαροςτου βοιδουλη?
Δεν ειπα οτι ειναι κακο. Ας ερθει να μου το δωσει
θες ξυλο χρυσο μου? κ εγω που σε ειχα για ανδρα βαρυ κ ασηκωτο... πολυ με απογοητευσες...
polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Πρέπει να υπάρχει ισότητα μεταξύ των δύο φύλων. Θα παίξετε ξύλο και όποιος ρίξει το περισσότερο.
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
τιιιιιιιιι???
ε.. ξερεις... εχω μια δουλεια τωρα... αργοτερα το παιζουμε το ξυλο με το βοιδουλη...
ε.. ξερεις... εχω μια δουλεια τωρα... αργοτερα το παιζουμε το ξυλο με το βοιδουλη...
polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Μην αγχώνεσε, τον έχεις. Θέμα τεχνικής είναι.
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
δεν εχω τεχνικες σ αυτα... αμα ειναι να παιξουμε ξυλο θα το παιξω απ τον εγωισμο μου κ μετα θα κλαιω
ασε καλυτερα ντειτζερους πραγματα
στοργη αγαπη προδερμ λεμε
Ποια στοργή...Την σφαλιάρα σας την θέλετε που και που...δεν εχω τεχνικες σ αυτα... αμα ειναι να παιξουμε ξυλο θα το παιξω απ τον εγωισμο μου κ μετα θα κλαιω
polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Μα είναι απλό. Φτάνει να τον παραπλανήσεις και να φτάσεις κοντά. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει μια γονατιά στους δίδυμους αδένες. Καλές τεχνικές παραπλάνησης είναι:
1. Σηκώνεις το μπλουζάκι και του λες 'Κοίτα' (περίπου δύο δευτερόλεπτα έκπληξης μέχρι να ξαναρχίσει να λειτουργεί ο εγκέφαλος του)
2. Παίρνεις ναζιάρικο ύφος και πλησιάζοντας του λες 'Έλα μωρέ, σου πάει να χτυπήσεις κοριτσάκι?'
3. ...
1. Σηκώνεις το μπλουζάκι και του λες 'Κοίτα' (περίπου δύο δευτερόλεπτα έκπληξης μέχρι να ξαναρχίσει να λειτουργεί ο εγκέφαλος του)
2. Παίρνεις ναζιάρικο ύφος και πλησιάζοντας του λες 'Έλα μωρέ, σου πάει να χτυπήσεις κοριτσάκι?'
3. ...
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
τι λε ρε που θα κανω τετοια? αφου σου λεω θα παιξω κανονικα κ θα χασω προφανως
οποτε αστο να παει αστο μην το προτεινεις
galb αμα την φαμε τη σφαλιαρα θα τη ριξουμε κιολας κ μετα θα προχωρησουμε στα παιχνιδια του πολεμιστη του φωτος
οποτε αστο να παει αστο μην το προτεινεις
galb αμα την φαμε τη σφαλιαρα θα τη ριξουμε κιολας κ μετα θα προχωρησουμε στα παιχνιδια του πολεμιστη του φωτος
polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Την γλύτωσες boidopoutsa. Bite ο boidopoutsas είναι καλό παιδί και δεν πρόκειται να σε βαρέσει (το πολύ πολύ να σε δαγκώσει). Οπότε προχώρα ελεύθερα!
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
στο wacky sense of humor κ στο υψος θα συμφωνησω
τωρα τα υπολοιπα ειναι ρευστα
δλδ αμα εχει ρεντ φερραρι δεν μας κανει?
Εγω ειμαι συμφωνη με το γκομενακι απο πανω μου.....ο αντρας πρεπει να εχει μυαλο-χιουμορ-υψος.......τα υπολοιπα συζητιουνται......
επισης αν μου πει εμενα αντρας "αγαπη μου παμε να κανουμε γλυκο ερωτα" θα τον δειχνω και θα γελαω κοροιδευτικα (Μπαιτ για σενα το λεω αυτο....χοχοχο)
θελω τον βοιπουτσα εγω που ριχνει ξυλο και γουσταρω τετοια.......χαχαχαχαχα
ποδολαγνε και πολεμιστη τι κανετε?????????? σμουτς
boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Θα την βαρεσω...με τριανταφυλλο!Την γλύτωσες boidopoutsa. Bite ο boidopoutsas είναι καλό παιδί και δεν πρόκειται να σε βαρέσει (το πολύ πολύ να σε δαγκώσει). Οπότε προχώρα ελεύθερα!
Εισαι εσυ μιαθελω τον βοιπουτσα εγω που ριχνει ξυλο και γουσταρω τετοια.......χαχαχαχαχα
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
τα τριανταφυλλα εχουν αγκαθια...
κ νιτσα μακρια απ τον βοιδουλη ειναι δικος μου
κ νιτσα μακρια απ τον βοιδουλη ειναι δικος μου
boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Δεν πιστευω να εισαι ο Ζαχοπουλος !Ασε τις μαλαγανιες και πιασε το καπιστρι λεμε........χαχαχαχαχα
boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Προστατευομενο ειδος ! Παγκοσμια πολιτιστικη κληρονομια ειμαι !μπαιτ ο βοιδι δεν ειναι καμιανης ειναι ιδεα......κοινοκτημοσυνη εχεις ακουστα???????ε???
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
καλα καλα... συνεχισε κ θα στην καταστρεψω την ιδεα εγω
ειναι δικος μου λεμε θα του βαλω κ σφραγιδα
ειναι δικος μου λεμε θα του βαλω κ σφραγιδα
Παρόμοια θέματα