Επισκέπτης
θα μου ελεγε ελα να κανουμε γλυκο ερωτα
δεν θα ηταν καφρος
μονο που μαλλον οταν γινεται φιλεναδες μετα το πουλακι του δεν θα του σηκωνεται ουτε την ανασταση....
θα μου ελεγε ελα να κανουμε γλυκο ερωτα
δεν θα ηταν καφρος
bite μωρο μου με φωναξες μηπως?
ακουσα κατι για γλυκο ερωτα!
μα ντε κ καλα να τον στριβει τον ντολμα βρε χρυσε μου?
προσεχε μονο γιατι απ οτι μου λενε εδω κινδυνευεις να γινεις φιλενας μου...
φιλενας ο σταυρακας ο τελευταιος ρεμπετης?
ποιοσ το ειπε νατονε σφαξω?
μα δεν ειπα οτι τον εθελω λουλη κ φλωρακι... καφρο ειπα δεν τον θελω
για καφε δεν πανε οι ανδρες?
ενταξει προσεχε μην σκισεις κανα καλσον...
(να ξερεις αν ασκησεις βια θα σε καταγγειλω)
γινεται να ριξω λευκο?πως δεν επανε οι αντρες για καφε.σημασια εχει οτι πανε μονο για καφε.κ να σου κανω μια ερωτηση του φιλοσοφικου...γιατι οι αντρες αφου εσυ δεν τον εθελεις ουτε λουλη ουτε φλωρο ουτε καρδερινα ουε πιθηκανθρωπο εχουμε γεμισει πουστηδες κ παιζοπουληδες ματακιδες ηδονοβλεψιες αφου με τους αντρες κανετε ερωτα?
ποδολοβερ μου που να στα λεω... καλα εισαι?
mpoto ηρεμα μη σου σπασει το τακουνακι της γοβας 0 γινεται να ριξω λευκο?
σε μεγαλη εκτιμηση σας εχεις παντως...
εγω απλες παρατηρησεις κανω,εαν τον αντρα δεν τον ειχατε για φιλεναδα θα υπηρχαν τετοια κρουσματα?ητο απλη παρατηρηση οχι αποψη.κ εαν γαμητο καλα τα δυο φυλλα θα επηγαιναν εις κακοφημους οικους ?ο νοων νοειτο?κ δεν ομιλω προσωπικως ομιλω γενικως απο αυτα που βλεπον κ ακουων...
Σιγουρα παντως οι γυναικες δεν θελουν συντηριτικα ατομα που εχουν σαν ιερο υμνο το "πατρις-θρησκεια-οικογενεια".
μππππποοοοοουυυυυχαχαχαχαχαχαχαχαα.καλα εισαι μεγαλος καυλιαρης αγορι μου καλα σε ειχα καταλαβει απο την αρχη
Σιγουρα παντως οι γυναικες δεν θελουν συντηριτικα ατομα που εχουν σαν ιερο υμνο το "πατρις-θρησκεια-οικογενεια".
καυλιαρης ξεκαβλιαρης για αλλο πραγμα λεει το thread!Παντως ομολογω οτι το ονομα του νικ σου μας ξεγελαει για τα πιστευω σου.
Μα γιατι το λες αυτο???
Εγω πιστευω απολυτα σε αυτο το τριπτυχο
Φαντασου τωρα...
Βρισκω ενα φανταρακιτα ελληνικα στρατα ειναι αλλο πραμα με την παραλλαγη παντρευομαστε σε εκκλησια και κανουμε πολλα πολλα παιδακια
Το κλεισαμε το τριπτυχο νομιζω
εγω απλες παρατηρησεις κανω,εαν τον αντρα δεν τον ειχατε για φιλεναδα θα υπηρχαν τετοια κρουσματα?ητο απλη παρατηρηση οχι αποψη.κ εαν γαμητο καλα τα δυο φυλλα θα επηγαιναν εις κακοφημους οικους ?ο νοων νοειτο?κ δεν ομιλω προσωπικως ομιλω γενικως απο αυτα που βλεπον κ ακουων...
της μποτας ενοεις!
ειδικα εσυ 8α επρεπε να ξερεις καλυτερα
Xmm εγω λες να ειμαι θεουσος?Κατι με πιανει οταν βλεπω μωρα ντυμενες καλογριες!!
αχαχχαχα
Καλα τα λες...Γαμο και ενα ματσο κουτσουβελα θελετε ετσι δεν ειναι?