ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.979
- Πόντοι
- 36.618
Για να δούμε....
Ναι θα ψηφίσω δεν είμαι θερμοκέφαλος
Το "ΟΧΙ" τι το ακολουθει?Πάντως το ΝΑΙ ξέρετε τι ακολουθεί μετά....
ναι δαγκωτο
να παει στο 70% η ανεγια μετα κ 200ε ο μισθος κ να αρχισει ηο χρυσους αιωνας της νεοελληνιδας πουτανας!!
ναι στο γιουνκερ ναι στο σμαρα ναι στην φωφη!!
Έχετε δει το Mad Max;Το "ΟΧΙ" τι το ακολουθει?
Μας καθησυχάζει το ότι ξέρουμε μέσες άκρες τι θα ακολουθήσει. Σε αντίθετη περίπτωση θα μπούμε σε άγνωστα νερά κυβερνώμενοι από ανίκανα, γελοία ατομα, που το μόνο πράγμα που ξέρουν να κάνουν καλά, είναι να λαικίζουν και χειραγωγούν το λαό.Πάντως το ΝΑΙ ξέρετε τι ακολουθεί μετά....
Το "ΟΧΙ" τι το ακολουθει?
Το "ΝΑΙ" ακολουθει η υπογραφη συμφωνιας, η χρηματοδοτηση της χωρας, η παραιτηση Τσιπρα, η απομακρυνση Καμμενου απο την πολιτικη (οπως ειπε ο ιδιος) και η διεξαγωγη εκλογων όπου πλεον θα αναλαβουν λογικοι ανθρωποι που θα διαπραγματευθουν σοβαρα και για το χρεος.Μας καθησυχάζει το ότι ξέρουμε μέσες άκρες τι θα ακολουθήσει. Σε αντίθετη περίπτωση θα μπούμε σε άγνωστα νερά κυβερνώμενοι από ανίκανα, γελοία ατομα, που το μόνο πράγμα που ξέρουν να κάνουν καλά, είναι να λαικίζουν και χειραγωγούν το λαό.
Το "ΝΑΙ" ακολουθει η υπογραφη συμφωνιας, η χρηματοδοτηση της χωρας, η παραιτηση Τσιπρα, η απομακρυνση Καμμενου απο την πολιτικη (οπως ειπε ο ιδιος) και η διεξαγωγη εκλογων όπου πλεον θα αναλαβουν λογικοι ανθρωποι που θα διαπραγματευθουν σοβαρα και για το χρεος.
Μονο ευχαριστα φερνει επομενως το ΝΑΙ.
Για το "ΟΧΙ" περιμενω να μου πει καποιος τι προβλεπει.
Δεν θα φέρει μόνο ευχάριστα το ναι απλά θα αποφευχθούν τα χειρότερα.Το "ΝΑΙ" ακολουθει η υπογραφη συμφωνιας, η χρηματοδοτηση της χωρας, η παραιτηση Τσιπρα, η απομακρυνση Καμμενου απο την πολιτικη (οπως ειπε ο ιδιος) και η διεξαγωγη εκλογων όπου πλεον θα αναλαβουν λογικοι ανθρωποι που θα διαπραγματευθουν σοβαρα και για το χρεος.
Κι αυτο απο μονο του ευχαριστο ειναι.Δεν θα φέρει μόνο ευχάριστα το ναι απλά θα αποφευχθούν τα χειρότερα.
Κι αυτο απο μονο του ευχαριστο ειναι.
Το "ΝΑΙ" ακολουθει η υπογραφη συμφωνιας, η χρηματοδοτηση της χωρας, η παραιτηση Τσιπρα, η απομακρυνση Καμμενου απο την πολιτικη (οπως ειπε ο ιδιος) και η διεξαγωγη εκλογων όπου πλεον θα αναλαβουν λογικοι ανθρωποι που θα διαπραγματευθουν σοβαρα και για το χρεος.