Γειά σας είμαι νέο μέλος, και έχω πάει μια φορά μόνο σε σπιτάκι με μωβ φως απ'έξω, πριν από 4 χρόνια περίπου, δεν έκανα τίποτα βέβαια, με παρέα ήμουν και πήγαμε για το χαβαλέ. Το τόπικ αυτό το άνοιξα βέβαια για άλλο λόγο όπως λέει και ο τίτλος. Διάβασα ότι απαγορεύεται στο συγκεκριμένο site να ποστάρονται url στα τόπικς/ποστς, δεν μπορώ να καταλάβω όμως, είναι com δεν είναι gr, και από όσο γνωρίζω δεν υπάρχει πρόβλημα με το πόστινγκ url ακόμα και σε gr. Σκέφτηκα, ίσως το έχετε πει και παλιότερα γιατί βλέπω ότι έχετε πολύ μεγάλη κοινότητα, να κάναμε ένα site .info ή .org που επιτρέπετε να έχουν warez μέσα, με μια συλλογή από ταινίες, όχι μόνο αισθησιακές, όλων των ειδών, από αθλητικά, περιπέτειες, σειρές, αισθησιακές, τα πάντα, με δυνατότητα επέκτασης, από ότι βλέπω η κοινότητα είναι πολύ μεγάλη εδώ, και δεν νομίζω να έχουμε θέμα κόσμου. Προσωπικά συντηρώ 2 sites, τα οποία μπορώ να πω σε πμ σε όποιον θέλει να δει, αλλά δεν έχουν σχέση με warez, είναι το μεράκι μου να συμμετάσχω και σε ένα warez site, όχι όμως μόνο σαν απλό μέλος. Παρακαλώ τους διαχειριστές να μην σβήσουν το τόπικ, δεν πιστεύω να είναι ενάντια σε κάποιον κανόνα, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα να μου στείλουν ένα μήνυμα. Περιμένω τις απόψεις σας πάνω στο θέμα.
Τί θα λέγατε για τη δημιουργία ενός warez section;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα SHAGRATHI
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3
- Εμφανίσεις 660
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)