Νέα

Τι θα κάνεις το τριήμερο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos278
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τι θα κανεις το τριημερο?

• θα μεινεις εδω

Ψήφοι: 1 100,0%
  • θα πας ταξιδακι

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1
OP
OP
N

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
λοιπον παιδες
εγω ειμαι ετοιμος και σε 5-10 λεπτα φευγω
καλο τριημερο σε ολους και ολοι να γυρισουμε καλα χωρις ατυχηματα
γεια

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ΑΘΗΝΑ.....και με ελπίδα να περάσω καλά...καλό ταξίδι σε όσους φύγουν..και να προσέχετε βρεεεεεεε....

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
ΑΘΗΝΑ.....και με ελπίδα να περάσω καλά...καλό ταξίδι σε όσους φύγουν..και να προσέχετε βρεεεεεεε....
[/quote

Η Αθήνα είναι υπέροχη αυτές τις μέρες... Μακάρι να ήταν πάντα έτσι. Βρίσκεις να παρκάρεις όπου θέλεις, απέξω...., δεν έχει κίνηση, βρίσκεις τραπέζι στα καφέ, ταβέρνες, εστιατόρια. Ο καιρός είναι τέλειος.  :dancing:

Άσε που άμα φύγεις.... θα αντιμετωπίσεις ΤΗΝ κίνηση μετά για να επιστρέψεις στο κλεινόν άστυ. Ταλαιπωρία και μόνο που το σκέφτομαι.

:-*

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
σωστή η θάλεια.....και με την κατάλληλη παρέα..ακόμα καλλίτερα....οπότε..αναζητείται η...παρέα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
λοιπον ¨σαββατο. τα πινουμε γερα ως το πρωι(κατα προτιμηση σε μπουζουξιδικο α διαλογης)
      κυριακη κοιμομαστε ως το απογευμα που παμε για καφε και για κανα :boff:αν εχει φτιαξει το κεφαλι
      δευτερα τρωμε,τρωμε, τρωμε,και  τρωμε σαρακοστιανα ( χωρις κρεατακι αργο να χορτασω :2funny:)

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
σωστή η θάλεια.....και με την κατάλληλη παρέα..ακόμα καλλίτερα....οπότε..αναζητείται η...παρέα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μια βόλτα στα καφέ... θα δεις ότι είναι άκρως ενδιαφέρουσα. Με τέτοιο καιρό...όλοι έχουν ανεβασμένη διάθεση και αυτό συνήθως βοηθάει... ;)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μάλιστα..έφυγα για μπουρνάζι μεριά..που είναι κοντά μου.....πωπω...καμακιάρης στα ..γεράματα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Μια βόλτα στα καφέ... θα δεις ότι είναι άκρως ενδιαφέρουσα. Με τέτοιο καιρό...όλοι έχουν ανεβασμένη διάθεση και αυτό συνήθως βοηθάει... ;)
μπορει, παντως εχτες το βραδυ μια :boobies:δεν ηταν καθολου στο πνευμα των ημερων. αντι να μου προσφερει χταποδακι να το χτυπησω να ανοιξει μου δωσε χυλοπιτα :grin:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
εννοείται....σύγχρονο ηλέκτρονικό καμάκι....γιαπομαλακίες κι έτσι... :grin: :grin: :grin: :grin:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
εννοείται....σύγχρονο ηλέκτρονικό καμάκι....γιαπομαλακίες κι έτσι... :grin: :grin: :grin: :grin:
άμα δε σου κάτσει καμία...δείξε τη φώτο του Ταράτσα και πές της ότι τη γράφεις στ'αχρίδια σου γιατί εχεις ήδη καλύτερη... :2funny: :2funny: :2funny:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
DIKY τι θα κανεις το τριημερο ?????

Stories