Νέα

τι θα κανατε εαν μαθαινατε οτι η/ο γκομενα/νος σας εχει απατησει?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 531
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τι έχει αρχίσει ρε άνθρωπε?
απ'την πρώτη μέρα που μπήκα εδω μέσα όλο μου την λες
τωρα εχεις σταματήσει να μου τη λες βέβαια αλλά γκρινιάζεις στους άλλους για τη φάση μου!

εισαι σιγουρη οτι δεν με μπερδευεις με καναν αλλον?
Τουλαχιστον στο 1ο σκελος... ποτε στην ελεγα?

Καλα και να στην ελεγα βεβαια δεν θα ειχα και πολυ αδικο
τι χαλια ειναι αυτα  :S με νευριαζεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
+1

To να εκδικηθεις καποιον σημαίνει χαράμισμα δικων σου πορων που θα μπορουσες να ειχες επενδυσει
καπου αλλου ωστε να υπαρξει ουσιαστικη ατομικη αναπτυξη και οχι απλα η λυτρωση ενος συναισθηματος.

Απλα οι εξυπνοι απατεωνες παντα γνωριζαν πως το πιο επικυνδινο απο ολα δεν ειναι να εξαπατας. (Αλλωστε αμα ηταν αυτο το
επικυνδινο θα το ειχαν κοψει) αλλα το ΠΟΙΟΥΣ εξαπατας. Υπάρχουν ατομα που δεν θα καταπιουν το χαπι και θα σε κατατρεξουν με οποιοδηποτε κοστος δικο τους. Ειναι λυκοι ντυμενοι σε προβατα αλλα οταν τα ελεγα αυτα παλια στο τσατ καποιοι με κοροιδευανε  ;) οριστε ο τυπος που συζηταμε πιο πανω ειναι ακριβως ο τυπος που πασχει απο χρονια ανασφαλεια και αν τον κανουν το λαθος να τον εξαπατησουν απλα υπεγραψαν την καταδικη τους η συγκεκριμενη γυναικα πληρωσε πολυ ακριβα αυτη την γνωση μιας και την εμαθε η ιδια... αν ειχε ακουσει ομως καποιον αλλον (που το 80% των ανθρωπων σημερα δεν εχουν μαθει να ακουνε τον αλλον) τοτε θα την ειχε γλιτωσει χωρις ολο αυτο το κοστος.

Το να μπλεξεις με κάποια ή με καποιον σημερα δεν ειναι απλη υποθεση.  

θέτεις πολλα ζητήματα.
θα πιασω ενα απο ολα. Αυτο που λες οτι μερικοι ανθρωποι ειναι λυκοι ντυμενοι προβατα και αν τους εξαπατησεις σε κυνηγουν.
οι ανθρωποι οπως ειπε και ενας φιλος πριν προφανως μια απιστια δεν την καταπινουν ευκολα και οσο πιο βαθια υποτιεται οτι ειναι η σχεση, ηλικιες , πιθανον γαμοι παιδια κτλ  ειναι και πιο δυσκολα τα πραγματα.
Προσωπικα αν δω ενα παιδακι εικοσι χρονων η εικοσι πεντε να θεωρει προδοσια μια απιστια (οποιας μορφης) με γκομενακο η γκομενιτσα που μηνα η του εξαμηνου ε ..ψιλογελαω. και απορω κιολας πως σε αυτες τις ηλικιες παιρνουν τοσο σοβαρα σχεσεις ακομα και της πλακας. Σε αυτη την φαση για σκεψου να κατσεις να ταλανιζεις την καρδουλα σου πονωντας για το πως θα εκδικηθεις τον τυπακο που σε παρατησε και ειχε αλλη, χαζο και ανωφελο μου φαινεται.
Τωρα αν εισαι σε φαση γαμου που εκει πλεον μπηκες σε μια πορεια δεσμευσης και υπευθυνοτητας και θεωρω οτι εκανες επιλογη βαση συναισθηματων και ουσιας του αλλου που επελεξες και τελικα σε προδωσει ισως μπορω να κατανοησω πονο και εκδικηση και ειδικα αν υπαρχουν παιδια. (αν και εγω δεν ειμαι υπερ αυτης της φασης αλλα ποτε μην λες ποτε)
Παρολα αυτα για να φτασει καποιος να ειναι τοσο φρικιασμενος ωστε να κυνηγαει τον αλλον για να εκδικηθει, εχω την αισθηση και ισως κανω λαθος, οτι πρεπει να χει και αλλα προβληματακια πιο χονδρα τα οποια μαλλον θα επρεπε να ειχαν διαγνωστει νωριτερα πριν τον/την βαλεις διπλα σου. Τεσπα ολοι κανουμε λαθη βεβαιως και τιποτα δεν ειναι απιθανο. Οι σχεσεις ειναι μπολ δυσκολες αλλα δεν ειναι μαθηματικα η αριθμητικη. Αυτο μπορω να στο πω με βεβαιοτητα.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
ελα καυλα  :boobies: :boobies: (η αλιντικη διαλεκτος)

δεν ξερω.... μαλλον επειδη θα την εκλασε κανας πρωην

μαλακιες πολυ ψωνισμενη την κοβω και δεν γουσταρω καθολου

εχει αρχισει να μου την δινει στα νευρα η τυπισσα.  :S

Καλουλα ειναι ... απλα καποιες φορες λιγο υπερβολικη , αλλα καλουλα  :boobies: :boobies: :boobies:

δεν εχει σημασια ο λογος επι του παροντος
σημασια έχει ο τρόπος!
δεν τα σπαει η ιδεα μου?
ήμουν σιγουρη οτι θα την εκτιμουσες!

Η βαση ειναι να ξερεις για ποιο λογο του τη  φερνεις του αλλου ...

...παντως αν και καλη φαση για εργο στην πραγματικη ζωη
ο εχθρος της καριολας ειναι η μεγαλυτερη καριολα  :grin:
αρα ειναι λιγο ρισκι το εγχειρημα  :grin:

βιλμα εισαι εξπερ στις εκδικησης?

Τσου ..

OP
OP
Q

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
εισαι σιγουρη οτι δεν με μπερδευεις με καναν αλλον?
Τουλαχιστον στο 1ο σκελος... ποτε στην ελεγα?

Καλα και να στην ελεγα βεβαια δεν θα ειχα και πολυ αδικο
τι χαλια ειναι αυτα  :S με νευριαζεις.
εγω παντος βλεπω εναν ερωτα μεγαλο  να μην θξω ονοματα και καταστασεις βεβαια αλλα ολο και κατι βλεπω

OP
OP
Q

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
λες εε βιλμα απο οτι βλεπω εισαι απο τις κρυφες

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
θέτεις πολλα ζητήματα.
θα πιασω ενα απο ολα. Αυτο που λες οτι μερικοι ανθρωποι ειναι λυκοι ντυμενοι προβατα και αν τους εξαπατησεις σε κυνηγουν.
οι ανθρωποι οπως ειπε και ενας φιλος πριν προφανως μια απιστια δεν την καταπινουν ευκολα και οσο πιο βαθια υποτιεται οτι ειναι η σχεση, ηλικιες , πιθανον γαμοι παιδια κτλ  ειναι και πιο δυσκολα τα πραγματα.
Προσωπικα αν δω ενα παιδακι εικοσι χρονων η εικοσι πεντε να θεωρει προδοσια μια απιστια (οποιας μορφης) με γκομενακο η γκομενιτσα που μηνα η του εξαμηνου ε ..ψιλογελαω. και απορω κιολας πως σε αυτες τις ηλικιες παιρνουν τοσο σοβαρα σχεσεις ακομα και της πλακας. Σε αυτη την φαση για σκεψου να κατσεις να ταλανιζεις την καρδουλα σου πονωντας για το πως θα εκδικηθεις τον τυπακο που σε παρατησε και ειχε αλλη, χαζο και ανωφελο μου φαινεται.
Τωρα αν εισαι σε φαση γαμου που εκει πλεον μπηκες σε μια πορεια δεσμευσης και υπευθυνοτητας και θεωρω οτι εκανες επιλογη βαση συναισθηματων και ουσιας του αλλου που επελεξες και τελικα σε προδωσει ισως μπορω να κατανοησω πονο και εκδικηση και ειδικα αν υπαρχουν παιδια. (αν και εγω δεν ειμαι υπερ αυτης της φασης αλλα ποτε μην λες ποτε)
Παρολα αυτα για να φτασει καποιος να ειναι τοσο φρικιασμενος ωστε να κυνηγαει τον αλλον για να εκδικηθει, εχω την αισθηση και ισως κανω λαθος, οτι πρεπει να χει και αλλα προβληματακια πιο χονδρα τα οποια μαλλον θα επρεπε να ειχαν διαγνωστει νωριτερα πριν τον/την βαλεις διπλα σου. Τεσπα ολοι κανουμε λαθη βεβαιως και τιποτα δεν ειναι απιθανο. Οι σχεσεις ειναι μπολ δυσκολες αλλα δεν ειναι μαθηματικα η αριθμητικη. Αυτο μπορω να στο πω με βεβαιοτητα.

Ναι εχεις δικιο δεν συγκρινεται η σχεση της πλακας 4-5 μηνων με εναν γαμο ας πουμε...μαθηματικα δεν ειναι οι σχεσεις αλλα υπαρχουν παντα κολπα να τσεκαρεις τις αντιδρασεις καποιου. Πριν αποφασισεις αν σου κανει η οχι. Οι αντιδρασεις ειναι αυτες που μετρανε και κρινουν αν ο αλλος ή η αλλη ειναι επικυνδινη... λοιπον οταν εγω εχω μια γκομενα και παω να την στριμωξω και οταν την στριμωχνω αρχιζει αδιστακτα ψεμματα αυτη η γκομενα ειναι επικυνδινη , και ενταξει εγω προσωπικα δεν θα επαιρνα καμια εκδικηση η μονη εκδικηση που θα επαιρνα θα ηταν να ειμαι εγω απο πανω δηλαδη οταν θα μου ξαναστελνες να σου εριχνα ενα τηλε-φονικο κλασιμο και μετα τερμα δεν θα σου ξαναμιλουσα ποτε... μονο αυτο αλλα να σε κυνηγησω να σου χαλασω την οικογενεια ουτε που θα το σκεφτομουν ποτε.

Αυτο ομως ειναι ΔΙΚΙΑ μου αντιδραση.... που ειμαι απλα ενας περηφανος τυπος και λιγο αλαζονας και λιγο υπεροπτης... ενας πανουργος και εκδικητικος τυπος που δεν εχει περηφανεια πανω του θα λειτουργησει τελειως διαφορετικα. Για αυτο πρεπει να ψυχολογεις την αλλη ή τον αλλον πριν κανεις το τολμημα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
το να σου χαλασω την οικογενεια εμενα προσωπικα θα με αφηνε παγερα αδιαφορο

μονο μια καλη περιφρονηση να σε κλασω δηλαδη θα με ηρεμουσε γιατι θα ενιωθα πως ειμαι απο πανω

οποτε και μετα δεν θα σε ξανα ενοχλουσα ποτε!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
πραγματικα με το που αναρτηθηκε για πρωτη φορα αυτο το θρεντ μου θυμησε μια σειρα που εδειχνε παλια στο μακεδονια τv

CHEATERS

Που καποιος/καποιο υποψιαζοταν την κοπελα και αγορι της αντιστοιχα και κανανε παρακολουθηση

βαζανε τους ντετεκτιβ και οταν ηταν η ωρα τσακωνανε τον τσιτερ με τον ερωμενο/ερωμενη  :2funny: :2funny: :2funny:

αλλα μιλαμε για τρελα σκοινικα, η γκομενα να βρεχει τον γκομενα με την αντλεια νερου,οι ντετεκτιβς να μπαινουν στα σπιτια οταν οι αλλοι κανουν σεξ , γαμησετα  :2funny: :2funny: :2funny:

To παρακατω ειναι το αγαπημενο μου

τους στηνουν ενεδρα οι ντετεκτιβς  και τσακωνουν τον αντρα με μια αλλη και η γυναικα του σαλταρε και τους βρεχει ολους

<< γιπι και για νται μαδαφακα>>  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Q

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
πραγματικα με το που αναρτηθηκε για πρωτη φορα αυτο το θρεντ μου θυμησε μια σειρα που εδειχνε παλια στο μακεδονια τv

CHEATERS

Που καποιος/καποιο υποψιαζοταν την κοπελα και αγορι της αντιστοιχα και κανανε παρακολουθηση

βαζανε τους ντετεκτιβ και οταν ηταν η ωρα τσακωνανε τον τσιτερ με τον ερωμενο/ερωμενη  :2funny: :2funny: :2funny:

αλλα μιλαμε για τρελα σκοινικα, η γκομενα να βρεχει τον γκομενα με την αντλεια νερου,οι ντετεκτιβς να μπαινουν στα σπιτια οταν οι αλλοι κανουν σεξ , γαμησετα  :2funny: :2funny: :2funny:

To παρακατω ειναι το αγαπημενο μου

τους στηνουν ενεδρα οι ντετεκτιβς  και τσακωνουν τον αντρα με μια αλλη και η γυναικα του σαλταρε και τους βρεχει ολους

<< γιπι και για νται μαδαφακα>>  :2funny: :2funny: :2funny:

που το θυμηθηκες αυτο ρε τυπε  ειπες τωρα το θυμαμε ειχε πολλη σοου να τρεχουνε με τις καμερες και να τους κραζουνε στον δρομο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ναι εχεις δικιο δεν συγκρινεται η σχεση της πλακας 4-5 μηνων με εναν γαμο ας πουμε...μαθηματικα δεν ειναι οι σχεσεις αλλα υπαρχουν παντα κολπα να τσεκαρεις τις αντιδρασεις καποιου. Πριν αποφασισεις αν σου κανει η οχι. Οι αντιδρασεις ειναι αυτες που μετρανε και κρινουν αν ο αλλος ή η αλλη ειναι επικυνδινη... λοιπον οταν εγω εχω μια γκομενα και παω να την στριμωξω και οταν την στριμωχνω αρχιζει αδιστακτα ψεμματα αυτη η γκομενα ειναι επικυνδινη , και ενταξει εγω προσωπικα δεν θα επαιρνα καμια εκδικηση η μονη εκδικηση που θα επαιρνα θα ηταν να ειμαι εγω απο πανω δηλαδη οταν θα μου ξαναστελνες να σου εριχνα ενα τηλε-φονικο κλασιμο και μετα τερμα δεν θα σου ξαναμιλουσα ποτε... μονο αυτο αλλα να σε κυνηγησω να σου χαλασω την οικογενεια ουτε που θα το σκεφτομουν ποτε.

Αυτο ομως ειναι ΔΙΚΙΑ μου αντιδραση.... που ειμαι απλα ενας περηφανος τυπος και λιγο αλαζονας και λιγο υπεροπτης... ενας πανουργος και εκδικητικος τυπος που δεν εχει περηφανεια πανω του θα λειτουργησει τελειως διαφορετικα. Για αυτο πρεπει να ψυχολογεις την αλλη ή τον αλλον πριν κανεις το τολμημα

κατα βαση πιστευω για σενα μετα απο καιρο που σε ειδα εδω και φυσικα ειναι μια φευγαλεα εντυπωση οτι αν καποιος σου φερθει καλα φερεσαι καλα και σουπερ.
περαν τουτου η απιστια εχει πολλες πλευρες, για να σου φερθει απιστα καποια γυναικα πχ παιζουν πολλα σεναρια, αναλογα με την φαση την ηλικια και τις συνθηκες. Δεν ειναι ιδια σε καθε φαση, ουτε καθε γυναικα η αντρας που απιστει ειναι καθαρμα. Πχ  αν εισαι σε μια ηδη κατεστραμμενη σχεση..γιατι να εχεις απαιτηση να ειναι ο αλλος πιστος η εσυ;

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
που το θυμηθηκες αυτο ρε τυπε   ειπες τωρα το θυμαμε ειχε πολλη σοου να τρεχουνε με τις καμερες και να τους κραζουνε στον δρομο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε εδω μπουκαρανε στο σπιτη μεσα ρε  :2funny: :2funny:

και ο αλλος ηταν γυμνος

κατσε να βρω το βιντεο

OP
OP
Q

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
αμα η σχεση σου ειναι κατεστραμενη πρωτα απο  ολα δεν καθεσαι μεχρι να βρεις κατι αλλο σταμτας η προσπαθειςνα δεις τι εχει γινει μηπως και τα βρειτε αλλιως ακολουθεις τον δρομο που λεμε τοσοι ωρα

classic1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Για μένα δεν τίθεται θέμα το αν είναι ο άλλος περήφανος ή όχι ούτε αν είναι γάμος, σχέση 3μηνών ή στα πρόθυρα αρραβώνα.
Όταν μιλάμε, μιλάμε, δεν κλάνουμε.Συζητάς εξηγείς τι θέλεις και αν τα βρείτε έχει καλός.Αν όχι ακόμα καλύτερα.
Φερόμαστε σωστά γιατί έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους, ψυχές,ζωές οικογένειες.Αν είσαι σκάρτος είσαι σκάρτος τέλος.
Και πριν κάνεις την μαλακία να σκεφτείς πρώτα τι κόστος θα έχει.
Πριν πας και του/της τα φορέσεις πάρε ένα τηλέφωνο και πες: τέλος χωρίζουμε στα επόμενα 10 λεπτά θα πάω με άλλη/άλλον. Δύσκολο?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
κατα βαση πιστευω για σενα μετα απο καιρο που σε ειδα εδω και φυσικα ειναι μια φευγαλεα εντυπωση οτι αν καποιος σου φερθει καλα φερεσαι καλα και σουπερ.
περαν τουτου η απιστια εχει πολλες πλευρες, για να σου φερθει απιστα καποια γυναικα πχ παιζουν πολλα σεναρια, αναλογα με την φαση την ηλικια και τις συνθηκες. Δεν ειναι ιδια σε καθε φαση, ουτε καθε γυναικα η αντρας που απιστει ειναι καθαρμα. Πχ  αν εισαι σε μια ηδη κατεστραμμενη σχεση..γιατι να εχεις απαιτηση να ειναι ο αλλος πιστος η εσυ;

Δεν ειμαι κουτοπονηρος εγω ρε συ τυπισσα ουτε μυστικοπαθης.
Αλλα εχω ενα μειονεκτημα σοβαρο... ωρες ωρες ειμαι αποτομος.
Αν δω οτι ο αλλος δεν αναγνωριζει ή η αλλη αυτο που εχω προσφερει
παιζει να φαει κλασιμο με την μια... ενω εκει χρειαζεται διπλωματια
γιατι ολοι χρειαζονται σημερα και ειναι χρησιμοι.

Αν εισαι ηδη σε μια κατεστραμενη σχεση η οποια δεν μπορει ευκολα
να κανει ανακαμψη είτε την τελειωνεις με την μια ειτε προσπαθεις να ξαναρχισετε
απο την αρχη.

OP
OP
Q

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Για μένα δεν τίθεται θέμα το αν είναι ο άλλος περήφανος ή όχι ούτε αν είναι γάμος, σχέση 3μηνών ή στα πρόθυρα αρραβώνα.
Όταν μιλάμε, μιλάμε, δεν κλάνουμε.Συζητάς εξηγείς τι θέλεις και αν τα βρείτε έχει καλός.Αν όχι ακόμα καλύτερα.
Φερόμαστε σωστά γιατί έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους, ψυχές,ζωές οικογένειες.Αν είσαι σκάρτος είσαι σκάρτος τέλος.
Και πριν κάνεις την μαλακία να σκεφτείς πρώτα τι κόστος θα έχει.
Πριν πας και του/της τα φορέσεις πάρε ένα τηλέφωνο και πες: τέλος χωρίζουμε στα επόμενα 10 λεπτά θα πάω με άλλη/άλλον. Δύσκολο?
με το τηλεφωνο δεν χωριζεις ποτε οταν χωριζεις με τον αλλο απο τηλεφωνο σημαινει οτι δεν σεβαισε ουτε εσενα αλλα ουτε των αλλο υτο ειναι απο τα χειροτερα που μπορεις να κανεις στον αλλο

με λιγα λογια ειναι απο τους χειροτερους χωρισμους

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Tο να αντιδρασεις ασχημα την δεδομενη στιγμη που καποιος σε πληγωσε κτλ... το καταλαβαινω...
Το να κρατας μεσα σου απωθημενα και να σκεφτεσαι ακομα και μετα απο καιρο να εκδικηθεις, εσενα τον ιδιο-α κραταει πισω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom