Antigoni367
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2011
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
στον γαμο του πρωην σου με νυφικο εσυ ?γιατι ?μηπως εισαι τοτε ειναι που θα γινεις ρομπα αντιγονειτορ
θα καταστρέψω το γαμο βρε χαζούλι!!!
στον γαμο του πρωην σου με νυφικο εσυ ?γιατι ?μηπως εισαι τοτε ειναι που θα γινεις ρομπα αντιγονειτορ
+1
To να εκδικηθεις καποιον σημαίνει χαράμισμα δικων σου πορων που θα μπορουσες να ειχες επενδυσει
καπου αλλου ωστε να υπαρξει ουσιαστικη ατομικη αναπτυξη και οχι απλα η λυτρωση ενος συναισθηματος.
Απλα οι εξυπνοι απατεωνες παντα γνωριζαν πως το πιο επικυνδινο απο ολα δεν ειναι να εξαπατας. (Αλλωστε αμα ηταν αυτο το
επικυνδινο θα το ειχαν κοψει) αλλα το ΠΟΙΟΥΣ εξαπατας. Υπάρχουν ατομα που δεν θα καταπιουν το χαπι και θα σε κατατρεξουν με οποιοδηποτε κοστος δικο τους. Ειναι λυκοι ντυμενοι σε προβατα αλλα οταν τα ελεγα αυτα παλια στο τσατ καποιοι με κοροιδευανε ;) οριστε ο τυπος που συζηταμε πιο πανω ειναι ακριβως ο τυπος που πασχει απο χρονια ανασφαλεια και αν τον κανουν το λαθος να τον εξαπατησουν απλα υπεγραψαν την καταδικη τους η συγκεκριμενη γυναικα πληρωσε πολυ ακριβα αυτη την γνωση μιας και την εμαθε η ιδια... αν ειχε ακουσει ομως καποιον αλλον (που το 80% των ανθρωπων σημερα δεν εχουν μαθει να ακουνε τον αλλον) τοτε θα την ειχε γλιτωσει χωρις ολο αυτο το κοστος.
Το να μπλεξεις με κάποια ή με καποιον σημερα δεν ειναι απλη υποθεση.
τι λες ρε ?αφου θα σε δουνε εκει σαν ξεμπαρκη αυτη θα γελασει μαζι σου και θα σου πει ναι αλλα εγω τον πηρα και εσυ εκανες μαλακια και τον εδιωξες και θα γελα μην εισαι τοσοθα καταστρέψω το γαμο βρε χαζούλι!!!
καρκινακι ειπαμε ?
οχι καριολακι
με ωροσκόπο λεων λεμε!!!!
βίλμα πες
δεν ειναι και γαμω τις ιδεές?
να εμφανιστώ με νυφικό [κοντό!], να με δει η αλλη η σαβρα, να τραβάει τις μπουκλες της???
εισαι πονηρο τα ξερεις ολα για τους λεοντες ;)με ωροσκόπο λεων λεμε!!!!
βίλμα πες
να εμφανιστώ με νυφικό [κοντό!], να με δει η αλλη η σαβρα, να τραβάει τις μπουκλες της???
σιγα ρε γκομεναρα.
Θα εμφανιστεις και με νυφικο κοντο
η μοναδικη εισαι .
με ωροσκόπο λεων λεμε!!!!
βίλμα πες
Ρε πιπινι για ποιο λογο ειπαμε οτι θελει να παρει το αιμα της πισω ... πες μια να μη διαβαζω
Σκορπιος με υδροχοο χαρηκα !
Πες μου για ποιο λογο να παρεις εκδικηση μωρη να σου πω εγω
στο γάμο της άλλης ναι!
μονο εγω θα το κάνω!
βιλμα εισαι εξπερ στις εκδικησης?Σκορπιος με υδροχοο χαρηκα !
Πες μου για ποιο λογο να παρεις εκδικηση μωρη να σου πω εγω
δεν εχει σημασια ο λογος επι του παροντος
σημασια έχει ο τρόπος!
δεν τα σπαει η ιδεα μου?
ήμουν σιγουρη οτι θα την εκτιμουσες!
ελα καυλα (η αλιντικη διαλεκτος)
δεν ξερω.... μαλλον επειδη θα την εκλασε κανας πρωην
μαλακιες πολυ ψωνισμενη την κοβω και δεν γουσταρω καθολου
εχει αρχισει να μου την δινει στα νευρα η τυπισσα. :S
και τα διαζυγια μεταμεταξυ μας το μονο καλο
παιζει να ειναι οτι θα σωσεις τον ανθρωπο
γενικοτερα απο τους γαμους.