Νέα

Τί θα γίνει με τους άμπαλους στους μαραθώνιους;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Sad_man
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 92
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Μηνύματα
10.155
Κριτικές
2
Like
9.047
Πόντοι
2.456
Να εχεις καμια τετοια χοντρη μπροστα σου, να μην μπορεις αν την περασεις,  :headbang: να ψαχνεις ξυραφακι να κοψεις φλεβα....
Ποτέ μην είσαι πίσω από κάτι τέτοιο..
Μπορεί να κλάσει και σου φύγουν τα δόντια..
:S :S :S
 

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Μηνύματα
10.155
Κριτικές
2
Like
9.047
Πόντοι
2.456
Κάτι ακόμα, μαραθώνιος είναι ο αγώνας των 42χιλιομετρων..
Τα 5&10 χλμ δεν είναι μαραθώνιος, είναι αγώνες που γίνονται  παράλληλα με το μαραθώνια απόσταση.. :hi:
 

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Μηνύματα
709
Like
99
Πόντοι
6
Κάτι ακόμα, μαραθώνιος είναι ο αγώνας των 42χιλιομετρων..
Τα 5&10 χλμ δεν είναι μαραθώνιος, είναι αγώνες που γίνονται  παράλληλα με το μαραθώνια απόσταση.. :hi:
Περιεργο τυπε μποχα γιατι εγω νομιζα οτι ειναι αγωνας 200σιων χιλιομετρων  :S αυτος ο αρχαιος κατι τετοιο δεν εκανε ?

κανονικα δεν θα επρεπε να ειναι η διαδρομη Αθηνα - Σπαρτη με τα ποδια ? δεν ξερω .....λεω :uglystupid:
 

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Μηνύματα
1.070
Κριτικές
25
Like
345
Πόντοι
1.520
Περιεργο τυπε μποχα γιατι εγω νομιζα οτι ειναι αγωνας 200σιων χιλιομετρων  :S αυτος ο αρχαιος κατι τετοιο δεν εκανε ?

κανονικα δεν θα επρεπε να ειναι η διαδρομη Αθηνα - Σπαρτη με τα ποδια ? δεν ξερω .....λεω :uglystupid:
υπαρχει το σπαρταθλον που ειναι 246 χλ αθηνα σπαρτη υπαρχει και ο φειδιπειδιος δρομος αθηνα σπαρτη και πισω ο οποιος ειναι 480 καπου χιλιομετρα. αυτον τον τρεχουν λιγοι
 

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Μηνύματα
1.707
Κριτικές
15
Like
360
Πόντοι
326
Η βλακεία δεν έχει όρια
 

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Μηνύματα
712
Κριτικές
1
Like
387
Πόντοι
26
οχι ντροπη είναι η υποκρισια ενώ στην υπολοιπη ζωη σου καθεσαι σε ένα καναπε, όταν διοργανώνεται ο μαραθωνιος να πηγαίνεις και εσυ για να δειξεις ότι δηθεν συμμετεχεις με αθλητικο πνευμα, ενώ τις υπολοιπες 364 μερες του χρονου το αθλητικο πνευμα το εχεις γραμμενο κανονικα. μαλιστα κακιζεις τον αντρα σου όταν παει να παιξει μπαλα με τους φιλους του ή παει να παρακολουθησει αγωνες.
Αυτό ακριβώς.Εγώ που μένω επαρχία , χρησιμοποιώ κατά κόρον το ποδήλατό μου για τις δουλειές που έχω στο κέντρο της πόλης και δεν κατεβαίνω με το αμάξι.Όχι από άποψη , όχι από σεβασμό στο περιβάλον , αλλά από θέμα ευκολίας.Διοργανώνει λοιπόν ο δήμος κάθε τρεις και λίγο κάτι ποδηλατάδες όπου μαζεύονται όλοι οι θολοκουλτουριάρηδες wannabe οιΚΩΛΟγοι σωσίες του πλανήτη να μας δείξουν τα καλά της άσκησης και το πόσο υγειές είναι το ποδήλατο.Και βλέπεις ξαφνικά κάτι χιλιάδες κόσμο πάνω στα ποδήλατα.Ρε καριόληδες υποκριτές που στο διάλο είσαστε όλες τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου που δεν βλέπω κανέναν άλλον στην πόλη μου με ποδήλατο εκτός από μένα; Πουστράκια του κερατά που παίρνετε το αμάξι να πάτε στο περίπτερο ένα τετράγωνο μακρυά από το σπίτι σας.
Σας έχει θολώσει το μυαλό η προπαγάνδα που κάνουν τα τσοντοκάναλα.Γιορτή του πατέρα,γιορτή της μητέρας , ημέρα χωρίς αυτοκινητα, ημέρα λέει χωρίς οδικά ατυχήματα (πολυ πετυχημένο αυτό), άσχετα αν τις υπόλοιπες μέρες οδηγάμε με τη σκοτώστρα μας σαν να μην υπάρχει αύριο γράφοντας στα αρχίδια μας τους γύρω μας , και πολλά άλλα που μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι όταν τα ακούω.Το άλλο που μια φορά το χρόνο σβήνουν λέει τα φώτα για μια ώρα για να σώσουν τον πλανήτη από την κλιματκή αλλαγή; Εγώ για αντίδραση εκείνη τη μέρα για σπάσιμο έχω φωταγωγεία στο σπίτ μου.Το κάνω επίτηδες για να με δουν και οι λοβοτομημένοι γειτόνοι.
Στο Σκάι έχουν γαμηθεί να διοργανώνουν κάθε τρεις και λίγο αυτή τη μαλακία που την ονόμασαν Όλοι μαζί μπορούμε.Εγώ θα την ονόμαζα Όλοι μαζί μπορούμε να σας δουλεύουμε ομαδικώς στο κανάλι για τις οικολογικές μας ευαισθησίες.Αλήθεια πόσοι από αυτούς τους λοβοτομημένους που παίρνουν μέρος σε αυτές τις "δράσεις" του καναλιού γνωρίζουν την τεράστια οικολογική καταστροφή που προξένησε το 1997 ένα τάνκερ του Αλαφούζου που άδειασε 25 χιλιάδες βαρέλια πετρελαίου στη λίμνη Μαρακαϊμπο της Βενεζουέλας και έκανε την περιοχή κρανίου τόπο;Παπάρια.Κανένας τους.Τρέχουν σαν τα λέμινγκ από happening σε happening και από "δράση" σε "δράση".Η μεγάλη μερίδα του κόσμου δυστυχώς είναι βλήματα μεγάλου διαμετρήματος.Ούτε κουλτούρα έχουμε , ούτε οικολογική συνείδηση , ούτε αγάπη για τον διπλανό μας , ούτε τίποτα.Ότι φάμε , ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κώλος μας.Οι άλλοι να πάνε να γαμηθούνε.
 

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Μηνύματα
1.745
Like
281
Πόντοι
36
Εγώ που μένω επαρχία , χρησιμοποιώ κατά κόρον το ποδήλατό μου για τις δουλειές που έχω στο κέντρο της πόλης και δεν κατεβαίνω με το αμάξι.Όχι από άποψη , όχι από σεβασμό στο περιβάλον , αλλά από θέμα ευκολίας. [...]
Ούτε κουλτούρα έχουμε , ούτε οικολογική συνείδηση , ούτε αγάπη για τον διπλανό μας , ούτε τίποτα.Ότι φάμε , ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κώλος μας.Οι άλλοι να πάνε να γαμηθούνε.

Προβάλλω τα δύο σημεία της παρέμβασής σου απομονώνοντάς τα από το υπόλοιπο κείμενο, γιατί θέλω να δείξω ότι ούτε εσύ έχεις οικολογική συνείδηση, τουλάχιστον έτσι όπως την εννοούμε οι περισσότεροι,

δηλαδή ως έναν προσανατολισμό των ενεργειών και των πράξεών μας, που υπαγορεύεται και κατευθύνεται από μια ευρεία (και ουσιαστικότερη από την ισχύουσα) παιδεία.

Όπως είναι η ανάγκη λοιπόν που σε κάνει να χρησιμοποιείς το ποδήλατό σου, έτσι είναι κι η ανάγκη που ωθεί τους κατοίκους των μεγάλων πόλεων, όπως η Αθήνα, να χρησιμοποιούν το αυτοκίνητό τους, ανάγκη που καμία διαμορφωμένη εκ των προτέρων συνείδηση δεν θ' αναιρούσε τις επιταγές της.

Θέλω να πω και μ' αυτό κλείνω, ότι τη συνείδησή μας, ουσιαστικά και σε τελευταία ανάλυση, τη διαμορφώνουν οι συνθήκες και οι ανάγκες που ορίζουν τη ζωή μας, κι ότι μια παιδεία που δεν λαμβάνει υπόψη της αυτές τις συνθήκες, τις συγκεκριμένες ανάγκες, είναι καταδικασμένη να περιέρχεται σε πλήρη ανυποληψία...
 

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Μηνύματα
939
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Πολλοί πάνε για μια σέλφι στην εκκίνηση γιατί Θέλουν να φτιάξουν το προφίλ στα social media ...
Έχω δει τύπους που πάνε γυμναστήριο άνοιξη και πλακώνονται από την πρώτη μέρα ..... μετά αν ξανάρθουν κάνουν κανα μήνα είναι οι ίδιοι που πάνε στον Μαραθώνιο και κλάνουν μέντες στα 5 πρώτα χιλιόμετρα και μετά λένε γλίστραγε η άσφαλτος λόγο βροχής εγώ έτρεχα στον διάδρομο....... τόσο μπάζα....χαχαχα
 

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Μηνύματα
4.415
Like
469
Πόντοι
36
Πουτσες μπλε..
Απο 20 χιλιαδες που δηλωσαν συμμετοχη,τερματισαν 16.542..
Ο πρωτος σε 2 ωρες κ 16 λεπτα,ο τελευταιος σε 8 ωρες κ 30 λεπτα..
Ολοι τους ειναι μαραθωνοδρομοι κ αθλητες..
Ο πρωτος ετρεξε με 19,50 χιλ/ωρα ΜΕΣΗ ΩΡΙΑΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ κ ο τελευταιος με 5,5 χιλ/ωρα ΜΩΤ..
ΟΠΟΙΟ ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΕΛΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ,ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ Κ ΜΕΤΑ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ..
Τερματισμος στο 5ωρο-4ωρο απαιτει ασκητικη ζωη,ειδικη διατροφη,αυξομειουμενης αποστασης-εντασης-κλισης προπονηση κανα 800αρι-1.000αρι χιλ/μηνα για κατ ελαχιστον 1 χρονο,συμμετοχη σε καμια 10αρια αγωνες 5-10χλμ,σε τουλαχιστον 1 ημιμαραθωνιο κ βεβαια ολα τα παραπανω υπο την επιβλεψη προπονητη..
ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑ..
ΥΓ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 20.000 ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟΙ ΕΚΚΙΝΗΣΑΝ,ΟΜΩΣ ΑΠ ΟΣΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΟΝΟ 120 ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ..
ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΠΑΛΟΙ Κ ΠΟΙΟΙ ΟΧΙ,ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ Κ ΟΧΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟΣ ΝΗΜΑΤΟΘΕΤΗΣ ΤΟΥ ΜΑΓΙΚΟΥ ΣΑΗ ΜΠΟΥ.ΚΟΜ..

 

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Μηνύματα
1.105
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
Μία λέξη θα πω.. Βρείτε στο ίντερνετ την ιστορία του "Γιάννης Κούρος" forever running. Δείτε το όλο. Καλή συνέχεια παλίκαροι
 

Don Pornos

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Μηνύματα
5.093
Κριτικές
27
Like
6.554
Πόντοι
8.615
Ο μαραθώνιος είναι ένα άθλημα που σημαντικό ρόλο παίζει το μυαλό, σαφώς και η προπόνηση αλλά αυτή έρχεται σε δεύτερο ρόλο.

Το τοίχος έχει να κάνει ξεκάθαρα με το μυαλό,μιας που το σώμα είναι ξεκάθαρο στο τι χρόνο θα σε φέρει στο τέρμα, αναλόγως την προετοιμασία, όμως το μυαλό δίνει εντολή να "επιταχύνεις" για καλύτερο αποτέλεσμα, έτσι συναντάς το τοίχος που σ λέει "τυπε, άντε και γαμησου".

Όμως ότι όλο και περισσότερος κόσμος ασχολείται είναι στα πολύ θετικά που προσμετρώνται στην καθυστερημενη κατά τ άλλα ελλαδιτσα.

Επίσης εάν αναλογιστεί κανείς ότι για έναν μαραθώνιο στην Ευρώπη η συμμετοχή κοστίζει μίνιμουμ 100€ και στης Αθήνας 25€ πλακώνουν όλοι οι ξένοι γιατί σ αυτό το κόστος δεν τρέχεις ούτε στα 5χλμ έξω.
τύπε επειδή έχω τρέξει πολλούς μαραθωνιους σε όλη την Ευρώπη, ναι το μυαλό παίζει ρόλο αλλά η προπόνηση είναι το σημαντικότερο. Το σώμα σε πάει πρώτα και μετά βοηθάει και το μυαλό. Όσο πιο έμπειρος δρομέας είσαι τόσο λιγότερο σε 'βοηθάει' το μυαλό διότι πλέον γνωρίζεις τις αντοχές σου και εισαι σίγουρος για τις δυνάμεις σου, δεν έχεις τόσο ανάγκη την ψυχική δύναμη.

Επίσης οι συμμετοχές στην Ευρώπη δεν είναι μίνιμουμ 100 ευρώ, για παράδειγμα Αμστερνταμ 70 ευρώ, Βουδαπέστης 70 ευρώ, Λισαβόνας 65 ευρώ και άλλοι που δεν θυμάμαι τώρα. Ο ακριβότερος που έχω πληρώσει ήταν της Πράγας στα 110 ευρώ.
 

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Μηνύματα
712
Κριτικές
1
Like
387
Πόντοι
26
Προβάλλω τα δύο σημεία της παρέμβασής σου απομονώνοντάς τα από το υπόλοιπο κείμενο, γιατί θέλω να δείξω ότι ούτε εσύ έχεις οικολογική συνείδηση, τουλάχιστον έτσι όπως την εννοούμε οι περισσότεροι,
Καλά άστο γιατί δεν σε παίρνει να μου κάνεις μαθήματα οικολογικής συνείδησης τη στιγμή που δεν με ξέρεις προσωπικά.Είμαι αρκετά συνειδητοποιημένο άτομο και γνωρίζω που πατάω και που βρίσκομαι εν αντιθέση με πολλούς άλλους που βλέπω στον περίγυρό μου.Ας μην αρχίσω να απαριθμώ τις μινιμάλ καταναλωτικές μου συνήθειες σε αντιδιαστολή με τη σημερινή τάση της γενικότερης καταναλωτικής φρενίτιδας που μας επιβάλουν γιατί θα γράφω για μέρες.
Τα υπόλοιπα που δεν έβαλα σε quote είναι αμπελοφιλοσοφίες του ποδαριού.Ούτε ο ίδιος δεν κατάλαβες τι έγραφες όταν τα έγραφες.
 
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Μηνύματα
9.503
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Eδώ πάει η τροπονίνη ανοδική βόλτα στους γυμνασμένους. Τι πιο λογικό να καταρρέουν οι αγύμναστοι ή οι ανελλιπώς προετοιμασμένοι;
 

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Μηνύματα
1.745
Like
281
Πόντοι
36
Καλά άστο γιατί δεν σε παίρνει να μου κάνεις μαθήματα οικολογικής συνείδησης τη στιγμή που δεν με ξέρεις προσωπικά.Είμαι αρκετά συνειδητοποιημένο άτομο και γνωρίζω που πατάω και που βρίσκομαι εν αντιθέση με πολλούς άλλους που βλέπω στον περίγυρό μου.Ας μην αρχίσω να απαριθμώ τις μινιμάλ καταναλωτικές μου συνήθειες σε αντιδιαστολή με τη σημερινή τάση της γενικότερης καταναλωτικής φρενίτιδας που μας επιβάλουν γιατί θα γράφω για μέρες.
Τα υπόλοιπα που δεν έβαλα σε quote είναι αμπελοφιλοσοφίες του ποδαριού.Ούτε ο ίδιος δεν κατάλαβες τι έγραφες όταν τα έγραφες.

Έγραψα ότι η συνείδησή μας διαμορφώνεται από τις συνθήκες κι όχι από κάποια εξ ορισμού δοσμένη άνωθεν παιδεία.

Κι ότι μια οικολογική συνείδηση που 'χει διαμορφωθεί από τα πρέπει μιας αφ' υψηλού ολιγάρκειας, είναι καταδικασμένη να μας επιστρέφει τα προβλήματα απ' το παράθυρο.

Τώρα φαντάζομαι ότι βλέπεις πως σου μιλώ καλοπροαίρετα, γιατί ποσώς θέλω να τσακώνομαι με μαλάκες που δεν φαίνονται ότι είναι τέτοιοι από την αρχή.
 
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Μηνύματα
5.282
Κριτικές
8
Like
7.315
Πόντοι
2.636
τύπε επειδή έχω τρέξει πολλούς μαραθωνιους σε όλη την Ευρώπη, ναι το μυαλό παίζει ρόλο αλλά η προπόνηση είναι το σημαντικότερο. Το σώμα σε πάει πρώτα και μετά βοηθάει και το μυαλό. Όσο πιο έμπειρος δρομέας είσαι τόσο λιγότερο σε 'βοηθάει' το μυαλό διότι πλέον γνωρίζεις τις αντοχές σου και εισαι σίγουρος για τις δυνάμεις σου, δεν έχεις τόσο ανάγκη την ψυχική δύναμη.

Επίσης οι συμμετοχές στην Ευρώπη δεν είναι μίνιμουμ 100 ευρώ, για παράδειγμα Αμστερνταμ 70 ευρώ, Βουδαπέστης 70 ευρώ, Λισαβόνας 65 ευρώ και άλλοι που δεν θυμάμαι τώρα. Ο ακριβότερος που έχω πληρώσει ήταν της Πράγας στα 110 ευρώ.

Εάν δεν έχει 100 και έχει 70 δεν είναι και τόσο μεγάλη διαφορά,τες πα απλά εννοώ ότι η Αθήνα διοργανώνει κάτι εξαιρετικό και κοστίζει τσάμπα.

Και γω έχω τρέξει αρκετούς μαραθώνιους και με καλούς χρόνους,ζω στην Γερμανία, ωστόσο να πληρώσω για μια συμμετοχή αυτά τα χρήματα δεν το χω καν στο πρόγραμμα, προτιμάω να πληρώσω αεροπορικά να πάω στην Αθήνα στην κλασσική!

Συμφωνώ με όσα γράφεις για προπόνηση/μυαλό, όμως εγώ αναφέρομαι σε έναν μέσο άνθρωπο που το τρέξιμο δεν είναι στην κύρια ρουτίνα του, ενώ αυτά που γράφεις έχουν εφαρμογή για αθλητές όπου αυτοί σαφώς είναι εκπαιδευμένοι να τραβά το σώμα μπροστά με την προπόνηση και οι όποιες σκέψεις κατά την διάρκεια του αγώνα δεν τους επιρεαζουν καθόλου.

Εν πασει περίπτωση, πρόληψη παιδιά, κάντε ιατρικές εξετάσεις και πηγαίνετε έστω μια φορά το χρόνο για τσεκ απ.

Γιατρός χρειάζεται όχι προπονητή που έγραψε ένας τύπος πιο πάνω (αναφέρομαι πάντα για μέσους ανθρώπους και όχι αθλητές με στόχους).

Πολύς κόσμος όμως παραμελεί τις εξετάσεις.
 

georgegeogeo

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2014
Μηνύματα
115
Like
134
Πόντοι
1
Σαν εμπειρια εστω μια φορα αξιζει και μαλιστα πολυ.
Ειναι οπως για εμας τους χριστιανους η Παναγια της Τηνου.Καποια στιγμη θα πρεπει να πας.
Τα συναισθηματα που νιωθεις οτι τρεχεις ιδια αποσταση απο τον τυμβο του Μαραθωνα που εγινε η ξακουστη μαχη μεχρι εκει που τερματισε ο Φειδιπηδης λεγοντας την λεξη Νενικηκαμεν σε ενα σταδιο που εφτυχως δεν το γκρεμισαμε ειναι απεριγραπτα.
Τωρα στα του αγωνα.
θελει ποκυ καλη προετοιμασια καλο ρυθμο πειθαρχια και παρα πολυ καλη ψυχολογια.
Ο καιρος φετος δεν βοηθησε καθολου.Λογο της βροχης εκανε το τρεξιμο βαρή.
Οι περισσοτεροι που παθαινουν κρυοπληξια και οτι αυτο συνεπαγεται ειναι στα πρωτα 10 χλμ.
Συγκεκριμενα ενθουσιαζονται και τα δινουν ολα χανοντας ομως τον ρυθμο τους.
Αυτο εχει σαν επακολουθο το σοκ του οργανισμου.
δηλαδη Η καρδουλα βλεποντας την προσπαθεια που κανει ο αθλητης κανει τους χτυπους πιο γρυγορους για να παραξει το αιμα που χρειαζεται για να ανταπεξελθει στον συγκεκριμενο ρυθμο που ομως δεν εχει εξασκηθει.
Αυτο εχει σαν επακολουθο την μειωση της θερμοκρασιας του σωματος απι 36.8 σε 35 ισως και ποιο κατω...
Καποια στιγμη ο οργανισμος απλα βαραει tilt κρυωνεις - παγωνεις και αναγκαστικα σταματας.
Μετα νοσοκομειο κουβερτες κ.ο.κ

Με λιγα λογια θελει μια παρα πολυ καλη προετοιμασια αρχικα για να βρεις τον ρυθμο σου και γενικοτερα να γυμναστεις.
Εγω μια φορα το εβγαλα και ειμαι παρα πολυ χαρουμενος για αυτο.
Απλα λογο θεματων υγειας μου απαγορεψαν να το ξανακανω.
Θα πρεπει ομως βα τονισω πως και μετα τον τερματισμο η αγωνα τα θεματα υγειας δεν σταματουν.
Για ενα μεγαλο χρονικο διαστημα αναλογα τον οργανισμο και τα συμπληρωματα που πηρες εχεις τα θεματακια σου κυριως με τα νεφρα.
Πηγαιβα σε μια ωρα 4 με 6 φορες τουαλετα και ειχα προβληματα ακρατειας.
για κανα μηνα με 1.5 μηνα...
μετα ολα οκ.
 

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Μηνύματα
712
Κριτικές
1
Like
387
Πόντοι
26
Έγραψα ότι η συνείδησή μας διαμορφώνεται από τις συνθήκες κι όχι από κάποια εξ ορισμού δοσμένη άνωθεν παιδεία.

Κι ότι μια οικολογική συνείδηση που 'χει διαμορφωθεί από τα πρέπει μιας αφ' υψηλού ολιγάρκειας, είναι καταδικασμένη να μας επιστρέφει τα προβλήματα απ' το παράθυρο.

Τώρα φαντάζομαι ότι βλέπεις πως σου μιλώ καλοπροαίρετα, γιατί ποσώς θέλω να τσακώνομαι με μαλάκες που δεν φαίνονται ότι είναι τέτοιοι από την αρχή.
Η οικολογική συνείδηση που έχει (ή δεν έχει) ο καθένας μας , είναι συνδυασμός του περιβάλοντος και των συνθηκών που μεγαλώνουμε καθώς ΚΑΙ της (όποιας) παιδείας έχουμε (ή δεν έχουμε).Άρα άκυρο το σχόλιό σου οπότε διάβασε καλύτερα την άλλη φορά τι έχω γράψει και μην προτρέχεις γιατί κι εγώ κουράζομαι να απαντάω σε μαλάκες που δεν καταλαβαίνουν ή κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν τα γραφόμενά μου.
 

ΧΧΧ-Man

Μέγας
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Μηνύματα
2.238
Κριτικές
46
Like
3.743
Πόντοι
4.365
Κάτι ακόμα, μαραθώνιος είναι ο αγώνας των 42χιλιομετρων..
Τα 5&10 χλμ δεν είναι μαραθώνιος, είναι αγώνες που γίνονται  παράλληλα με το μαραθώνια απόσταση.. :hi:
+1
Πηγαινουν πολλοι στο 5αρακι.. κ λενε τρεξανε 'στον μαραθωνιο...' :headbang:
Απλα για να ανεβασουν φωτο στα σοσιαλ... :jerking:
Tεσπα..
RESPECT σε οσους καταφεραν να τερματισουν στον ΚΑΝΟΝΙΚΟ μαραθωνιο..42χλμ.. :hi:

 

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Μηνύματα
1.745
Like
281
Πόντοι
36
Ρε συ επικοινωνείς με το μυαλό σου ή έχει γίνει πουρές από τις μπούρδες με τις οποίες έχεις τραφεί και παρουσιάζεσαι κιόλας ως γνώστης;

Εσύ δεν έγραψες αυτό εδώ;
Εγώ που μένω επαρχία , χρησιμοποιώ κατά κόρον το ποδήλατό μου για τις δουλειές που έχω στο κέντρο της πόλης και δεν κατεβαίνω με το αμάξι.Όχι από άποψη , όχι από σεβασμό στο περιβάλον , αλλά από θέμα ευκολίας.

Σου ξαναλέω λοιπόν, μπούφε, ότι η απόφασή σου να χρησιμοποιείς το ποδήλατό σου (όχι το μυαλό σου), δεν εξαρτήθηκε από τη συνείδησή σου αλλά απ' την ανάγκη σου να εξυπηρετηθείς.

Εσύ ο ίδιος τα λες.

Εγώ απλά τα αποσαφηνίζω γιατί στο μεταξύ έχεις γράψει χίλιες δυο παλαβομάρες, άρες μάρες κουκουνάρες,

κάνοντάς μας και μάθημα για την οικολογική σου συνείδηση, η οποία μοιάζει περισσότερο με ρώσικη σαλάτα, άντε με καμιά μελιτζανοσαλάτα, παρά με συν-είδηση.

Φτωχομπινέ που λες μεγάλα λόγια...

Καθίστε στ' αυγά σας ρε νούμερα που δεν ξέρετε πόσο κάνει δύο επί τρία...

Όργια...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom