Νέα

Τι θα γίνει με τον Πανοφάνη?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
bourdeliaris82

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.789
Πόντοι
6.030
Τελικα μηπως ο πανοφανης χρειαζεται ψυχολογικη υποστηριξη?

Επισκέπτης
Η αποψη μου ειναι θετικη. Απαντησα ηδη στο αλλο θεμα. Νισαφι πια.

OP
OP
bourdeliaris82

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.789
Πόντοι
6.030
Η αποψη μου ειναι θετικη. Απαντησα ηδη στο αλλο θεμα. Νισαφι πια.
Σεβομαι την καλη σου προθεση αλλα πιστευω οτι ο πανοφανης απλα κανει την πλακα του και τη μαλακια του. Απλα το εχει,τερματισει γι αυτο και αλλωστε του αξιζει δικαιωματικα ομτιτλος του mr malakas 2014

Επισκέπτης
Μα κι αυτο ειναι που με κανει να απορω...
Δηλαδη σπαει πλακα, κανει χαβαλε βλεποντας τα μυρια αρνητικα σχολια εναντιον του?
ΒΟING....
Εαν αδιαφορουσαμε και να μην ποσταρουμε εντελως, ειτε μολις πεταξει αυτος καποιο ποστ εμεις να ποσταρουμε τα δικα μας ασχετα ρε παιδακι μου π.χ. τι καιρο κανει, λιγο πολιτικη, ειτε ποδοσφαιρο, οφφ τοπικ εντελως για το σπασιμο κι αστονε να γραφει...
Γιατι οσο του απαντας ριχνεις νερο στο μυλο του.

OP
OP
bourdeliaris82

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.789
Πόντοι
6.030
Ε μα ετσι σπαμε πλακα. Αν και πλεον εχει γινει κουραστικο

OP
OP
bourdeliaris82

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.789
Πόντοι
6.030
ΠΑΝΟΦΑΝΗ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ!!!ΕΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ 4 ΧΩΡΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 16!!!
ΠΑΝΟΦΑΝΗ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΘΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!!!!
ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ! ΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΙ! ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΕΤΣΙ!
ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΑ ΜΑΛΑΚΑΣ!

OP
OP
bourdeliaris82

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.789
Πόντοι
6.030
Ετσι ακριβως!! Το τσουρεκιασε!

Επισκέπτης
Έβαλα κι εγώ ένα λιθαράκι, πιστεύω....
Τέσπα, καλή χρονιά να έχουμε.

Επισκέπτης
Τύπε, εάν δεν είχα συγκεκριμένο τρόπο γραφής και ύφος, θα έφτιαχνα κλώνους για να σας σκοτίζω τα @@ρια  :2funny: αλλά είναι αδύνατο αυτό, θα με καταλάβετε με τη μία. Δεν έχω ταλέντο υποκριτικής. Μου ξεφεύγουν λέξεις και φράσεις που χρησιμοποιώ κατά κόρον, άρα θα με ψυλλιαστείτε εύκολα.

OP
OP
bourdeliaris82

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.789
Πόντοι
6.030
δεν αντεχεται ουτε με ναρκωτικα σου λεω :grin: :grin:
Καλα ναι στο τελος ετσι οπως το τσουρεκιαζει, ουτε με ναρκωτικα!!
Εχει εξαφανιστει η κουφαλιτσα ομως. Δεν βγαινει να παρει θεση για την υποψηφιοτητα του.

OP
OP
bourdeliaris82

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.789
Πόντοι
6.030
Τύπε, εάν δεν είχα συγκεκριμένο τρόπο γραφής και ύφος, θα έφτιαχνα κλώνους για να σας σκοτίζω τα @@ρια  :2funny: αλλά είναι αδύνατο αυτό, θα με καταλάβετε με τη μία. Δεν έχω ταλέντο υποκριτικής. Μου ξεφεύγουν λέξεις και φράσεις που χρησιμοποιώ κατά κόρον, άρα θα με ψυλλιαστείτε εύκολα.
Ενω τον πανοφανη δυσκολευτικαμε να τον καταλαβουμε?? Παιχνιδι ειναι ρε παιδια μην τρελενεστε. Ο πανοφανης δεν εκανε κακο σε κανεναν, απλα το γαμγσε στο τελος

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Καλα ναι στο τελος ετσι οπως το τσουρεκιαζει, ουτε με ναρκωτικα!!
Εχει εξαφανιστει η κουφαλιτσα ομως. Δεν βγαινει να παρει θεση για την υποψηφιοτητα του.
θα ξαναρθει να εισαι σιγουρος :grin:

OP
OP
bourdeliaris82

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.789
Πόντοι
6.030
Θα ειχε ενδιαφερον, να μας αφηγηθει την ιστορια του απο μικρος. Που τον πηδαγε ο θειος του. Η επαφη του με τα κοριτσακια που του ριχνανε χυλοπιτες. Οι σχεσεις με τους φιλους του που το δουλευανε. Και πως τα αλλαξε ολα αυτα οταν γνωρισε τη λενα που του κατσε και αρχισαν να τον σεβονται ολοι για λιγο, μεχρι να μαθευτει οτι η Λενα εψαχνε εναν βλακα σαν τον πανοφανη,  ο οποιος μπορουσε να πιστευει τα παραμυθια της οτι την βιαζοτνε, ενω αυτη γουσταρε να την πηδανε πολλοι μαζι απο παντου.....
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Θα ειχε ενδιαφερον, να μας αφηγηθει την ιστορια του απο μικρος. Που τον πηδαγε ο θειος του. Η επαφη του με τα κοριτσακια που του ριχνανε χυλοπιτες. Οι σχεσεις με τους φιλους του που το δουλευανε. Και πως τα αλλαξε ολα αυτα οταν γνωρισε τη λενα που του κατσε και αρχισαν να τον σεβονται ολοι για λιγο, μεχρι να μαθευτει οτι η Λενα εψαχνε εναν βλακα σαν τον πανοφανη,  ο οποιος μπορουσε να πιστευει τα παραμυθια της οτι την βιαζοτνε, ενω αυτη γουσταρε να την πηδανε πολλοι μαζι απο παντου.....
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
ψυχογραφημα; :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom