bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.789
- Πόντοι
- 6.030
Τελικα μηπως ο πανοφανης χρειαζεται ψυχολογικη υποστηριξη?
Σεβομαι την καλη σου προθεση αλλα πιστευω οτι ο πανοφανης απλα κανει την πλακα του και τη μαλακια του. Απλα το εχει,τερματισει γι αυτο και αλλωστε του αξιζει δικαιωματικα ομτιτλος του mr malakas 2014Η αποψη μου ειναι θετικη. Απαντησα ηδη στο αλλο θεμα. Νισαφι πια.
τα τσουρεκιασε πολυ και βαρεθηκε ο λαοςΠαντως επεσε νεκρα στο θρεντ του.
Καλη χρονια με ιστοριες πανοφανη!!!χεχχεχεχεχεχεχΈβαλα κι εγώ ένα λιθαράκι, πιστεύω....
Τέσπα, καλή χρονιά να έχουμε.
oxi μηΚαλη χρονια με ιστοριες πανοφανη!!!χεχχεχεχεχεχεχ
Μα γιατι???oxi μη
δεν αντεχεται ουτε με ναρκωτικα σου λεωΜα γιατι???
Καλα ναι στο τελος ετσι οπως το τσουρεκιαζει, ουτε με ναρκωτικα!!δεν αντεχεται ουτε με ναρκωτικα σου λεω
Ενω τον πανοφανη δυσκολευτικαμε να τον καταλαβουμε?? Παιχνιδι ειναι ρε παιδια μην τρελενεστε. Ο πανοφανης δεν εκανε κακο σε κανεναν, απλα το γαμγσε στο τελοςΤύπε, εάν δεν είχα συγκεκριμένο τρόπο γραφής και ύφος, θα έφτιαχνα κλώνους για να σας σκοτίζω τα @@ρια αλλά είναι αδύνατο αυτό, θα με καταλάβετε με τη μία. Δεν έχω ταλέντο υποκριτικής. Μου ξεφεύγουν λέξεις και φράσεις που χρησιμοποιώ κατά κόρον, άρα θα με ψυλλιαστείτε εύκολα.
θα ξαναρθει να εισαι σιγουροςΚαλα ναι στο τελος ετσι οπως το τσουρεκιαζει, ουτε με ναρκωτικα!!
Εχει εξαφανιστει η κουφαλιτσα ομως. Δεν βγαινει να παρει θεση για την υποψηφιοτητα του.
ψυχογραφημα;Θα ειχε ενδιαφερον, να μας αφηγηθει την ιστορια του απο μικρος. Που τον πηδαγε ο θειος του. Η επαφη του με τα κοριτσακια που του ριχνανε χυλοπιτες. Οι σχεσεις με τους φιλους του που το δουλευανε. Και πως τα αλλαξε ολα αυτα οταν γνωρισε τη λενα που του κατσε και αρχισαν να τον σεβονται ολοι για λιγο, μεχρι να μαθευτει οτι η Λενα εψαχνε εναν βλακα σαν τον πανοφανη, ο οποιος μπορουσε να πιστευει τα παραμυθια της οτι την βιαζοτνε, ενω αυτη γουσταρε να την πηδανε πολλοι μαζι απο παντου.....