Νέα

Τη συμβουλή σας συνάδελφοι!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thanoss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
thanoss

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Είπαμε...γόρδιος δεσμός με το σπαθί!!!καμία επαφή πλέον, για το καλό και το δικό σου και το δικό της...
μαλον ετσι φενεται οτι πεπει να κανω αλλιως δεν παιρνει απο λογια...!!! ουτε αυτη ουτε εγω....!!!

xaotikos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Δυστυχώς δεν υπάρχουν ενδιάμεσες καταστάσεις φιλοι και παπαριές... Η είστε μαζί η δεν έίστε όλα τα υπόλοιπα είναι για να ταλαιπωριέστε. Κάτσε κουβέντιάσε μαζί της και άμα δεν τότε ξέχασέ την και πήγαινε για άλλα. Μην χάνεις τα καλύτερα χρόνια σου κυνηγώντας φαντάσματα ,κρίμα είναι δεν αξίζει!

OP
OP
thanoss

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Δυστυχώς δεν υπάρχουν ενδιάμεσες καταστάσεις φιλοι και παπαριές... Η είστε μαζί η δεν έίστε όλα τα υπόλοιπα είναι για να ταλαιπωριέστε. Κάτσε κουβέντιάσε μαζί της και άμα δεν τότε ξέχασέ την και πήγαινε για άλλα. Μην χάνεις τα καλύτερα χρόνια σου κυνηγώντας φαντάσματα ,κρίμα είναι δεν αξίζει!
και η μαλακια ειναι οτι ειμαι φοιτοιτης και δεν το εκμεταλευομαι...!!με σπιτι δικο μου κλπ κλπ...!!αλλα.........θα το χτυπαω μια μερα το κεφαλι μου

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
και η μαλακια ειναι οτι ειμαι φοιτοιτης και δεν το εκμεταλευομαι...!!με σπιτι δικο μου κλπ κλπ...!!αλλα.........θα το χτυπαω μια μερα το κεφαλι μου

Ωστόσο, Θάνε, στη ζωή χρειάζονται τα πάνω αλλά και τα κάτω...Ας μην περιμένουμε, ούτε ίσως και να επιθυμούμε, τη μόνιμη χαρά, αλλά να εκτιμούμε και την πίκρα και τη λύπη, γιατί κι αυτό ζωή είναι...προσωπικά, όλες τις γυναίκες που μοιράστηκαν κάποια διαστήματα της ζωής τους μαζί μου, τις εκτίμησα για τις όμορφες, αλλά και για τις άσχημες στιγμές που μου χάρισαν, γιατί και στις δύο περιπτώσεις μου προσέφεραν ΖΩΗ...

Ο Έρωτας είναι σκληρός πολλές φορές, φίλοι...κι όσοι δεν αντέχουν ή φοβούνται να γνωρίσουν τα κάτω του, ίσως να μην τους δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουν και τα πάνω του...

casio26

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως αυτός/η που δεν έχει κολήσει συνήθως δεν έχει πρόβλημα να έχει φιλικές σχέσεις μετά. Αυτός/η αυτή που έχει κολλήσει θέλει να ξεκόψει. Αν πραγματικά είχε δαγκώσει λαμαρίνα μαζί σου κι η σχέση είχε τελειώσει ούτε που θα σε έπερνε ένα τηλέφωνο. Για να σε πέρνει σημαίνει ότι το αντέχει και φιληδονίζεται και το εγώ της. Βουρ για άλλες...

OP
OP
thanoss

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Ωστόσο, Θάνε, στη ζωή χρειάζονται τα πάνω αλλά και τα κάτω...Ας μην περιμένουμε, ούτε ίσως και να επιθυμούμε, τη μόνιμη χαρά, αλλά να εκτιμούμε και την πίκρα και τη λύπη, γιατί κι αυτό ζωή είναι...προσωπικά, όλες τις γυναίκες που μοιράστηκαν κάποια διαστήματα της ζωής τους μαζί μου, τις εκτίμησα για τις όμορφες, αλλά και για τις άσχημες στιγμές που μου χάρισαν, γιατί και στις δύο περιπτώσεις μου προσέφεραν ΖΩΗ...

Ο Έρωτας είναι σκληρός πολλές φορές, φίλοι...κι όσοι δεν αντέχουν ή φοβούνται να γνωρίσουν τα κάτω του, ίσως να μην τους δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουν και τα πάνω του...
βεβεως στην ζωη χρειαζονται και τα κατω και τα πανω δηλ τα καλα και τα κακα τα + και τα -....εμαθα πολλα απο αυτην την κοπελα και εζησα πολλυ ομορφες στιγμες...ωστοσο αυτο που με χαλαει ειναι οτι η ιστορια μας πρεπει να ξεκαθαριστει γιατι 2,5 χρονια τωρα με εχει χαλασει ασχημα αυτο το θεμα...!!δεν μπορει αλλο να τραβηξει αυτο το παραμυθι...!!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
βεβεως στην ζωη χρειαζονται και τα κατω και τα πανω δηλ τα καλα και τα κακα τα + και τα -....εμαθα πολλα απο αυτην την κοπελα και εζησα πολλυ ομορφες στιγμες...ωστοσο αυτο που με χαλαει ειναι οτι η ιστορια μας πρεπει να ξεκαθαριστει γιατι 2,5 χρονια τωρα με εχει χαλασει ασχημα αυτο το θεμα...!!δεν μπορει αλλο να τραβηξει αυτο το παραμυθι...!!

Τότε, δε μένει τίποτα άλλο, από το να το αποδείξεις... :rockon:

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Ακούς γυναίκες(???) να σου δίνουν συμβουλές για γυναίκες? Μέγα λάθος. Ως επί το πλείστον, θέλουνε να φας φόλα είτε γιατί ζηλεύουν την άλλη γυναίκα, είτε για να φας τα μούτρά σου από χαιρεκακία. Εκτός και αν είναι χοντρές. Οι χοντρές είναι φίφτυ φίφτυ, είτε σου προκαλούνε θλίψη με την μιζέριά τους είτε δεν λένε τίποτα και σε ακούνε.

Από την μέχρι τώρα περιδιάβασή μου στο φόρουμ, να ακούς στο θεωρητικό κομμάτι τον φλες(γιατί σκέφτεται ανθρώπινα) και στο πρακτικό τον λεονόρο για να παίρνεις τα ίσια σου(είναι νυστεράτος ο λόγός του).

Αυτό το περί γιατί να κόψεις επαφή κλπ κλπ, το πίστευα και εγώ και είναι το σωστό, το ανθρώπινο. Αν σε ενδιαφέρει γιατί να την κόψεις? Το θεωρητικά σωστό όμως από το πρακτικά σωστό απέχουν. Κόψτην για να μην σε κόψει πρώτη αυτή.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Αυτό το περί γιατί να κόψεις επαφή κλπ κλπ, το πίστευα και εγώ και είναι το σωστό, το ανθρώπινο. Αν σε ενδιαφέρει γιατί να την κόψεις?

Δυστυχώς, έτσι είναι ή μάλλον έτσι θα έπρεπε να είναι

Το θεωρητικά σωστό όμως από το πρακτικά σωστό απέχουν. Κόψτην για να μην σε κόψει πρώτη αυτή.

Φαίνεται ως αποκτηνωμένη  :think: επιλογή, αλλά οι γκόμενες ΔΕ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΠΟΤΕ να προχωρήσουν σε αυτήν...Φεύγεις πρώτος, για να κρατήσεις και τον τσαμπουκά σου... :rockon:

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Δυστυχώς, έτσι είναι ή μάλλον έτσι θα έπρεπε να είναι

Είχε μια παραγραφούλα η Διαμαντάκου το Σάββατο στα Νέα σχετικό με το πως θα έπρεπε να είναι φλες και σε θυμήθηκα και θέλω να το ποστάρω. Αν το βρώ.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Ακούς γυναίκες(???) να σου δίνουν συμβουλές για γυναίκες? Μέγα λάθος. Ως επί το πλείστον, θέλουνε να φας φόλα είτε γιατί ζηλεύουν την άλλη γυναίκα, είτε για να φας τα μούτρά σου από χαιρεκακία. Εκτός και αν είναι χοντρές. Οι χοντρές είναι φίφτυ φίφτυ, είτε σου προκαλούνε θλίψη με την μιζέριά τους είτε δεν λένε τίποτα και σε ακούνε.
πας καλα παιδι μου? χαλλλοουυυυυυυυυ????? γιατι να θελω να φαει φολα ο θανουλης? κ ποια χαιρεκακια? εγω δεν εχω τετοια αισθηματα για ατομα που γνωριζω κ θα εχω για ατομα που ΔΕΝ γνωριζω? κ οχι δεν ειμαι κ χονδρη... ενταξει εχω βαλει 4 κιλα αλλα χονδρη δεν με λες :crazy: lol
ενταξει το πηρα επι προσωπικου αλλααααααααα σ αυτο το τοπικ μονο η εξης μια γυναικα εγραψε.. εγω. :P
ναι θανουλιε μην ακους τις γυναικες που σου λενε να πας να ξεκαθαρισεις τη θεση σου κ ακουσε τους ανδρες που σου λενε να πας να κανεις παιχνιδακια κ σαχλακια :P

το καλυτερο ποστ ειναι του χαοτικου... συμφωνω απολυτα

OP
OP
thanoss

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
για αλλη μια φορα σας ευχαριστω παρα πολλυ...!!!
BiteMeIaMfresH τις γυναικες παντοτε τις ακουω...!!
το θεμα λυθηκε πριν λιγο....μιλησαμε στο τηλεφωνο γιναμε κωλος ειμαι σκατα και μου ειπε οτι παρολο που την ποναει να μην της στελνω μηνηματα ερωτικου περιεχομενου...!!
και το θεικο ειναι οτι ειχα να της στειλω μην απο το πασχα για χριστος ανεστη και μου εκανε αναπαντητη η ιδια και ξεκινησε να μου λεει τη ημουνα για αυτην ποσο με αγαπησε και οτι δεν θελει να χασουμε επαφες και οτι με αγαπαει αλλα οχι σαν φιλο αλλα ουτε σαν γκομενο...!!
πουτσες μπλε...!!(με λιγα λογια)
τεσπα εγω της ειπα οτι με ποναει παρα πολλυ αυτο το θεμα και οτιδεν θελω να κοψω μαζι της...!!αλλα επειδη δεν κοβω να ξαναγινεται κατι της ειπα να μην με ξαναενοχλησει ποτε να μην μου ξαναμιλησει ποτε ουτε μην , τηλ κλπ κλπ...!!!
και τελος της ειπα οτι δεν εχω αλλο κουραγιο να την παρακαλαω και μακαρι να βρεθουνε και αλλοι μαλακες σαν και μενα να τρεχουνε απο πισω σου...!!!
τωρα ειμαι στην φαση της απεξαρτησησς..!!

OP
OP
thanoss

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
savalas να σαι καλα...!!
merci...!!

OP
OP
thanoss

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Το θεμα κλειδωνεται..!σας ευχαριστω για την βοηθεια και τις συμβουλες..!
η ιστορια εχει λαβει τελος..!!ειναι περιτο πλεον να το συζηταμε..!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom