Νέα

Τη συμβουλή σας συνάδελφοι!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thanoss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Φίλε μου αυτές είναι τελειωμένες υποθέσεις!
Συνέχισε τη ζωούλα σου και μην αφήνεις την κάθε ψυχώ να επηρεάζει το συναισθηματικό σου κόσμο. Η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή και μπερδεμένη. ΄Οπως έλεγε και ο Καζαντζάκης κάτσε μια μέρα και πάρε μια κόλλα λευκό χαρτί γράψε όλα όσα θέλεις απ΄τη ζωή, βάλε προτεραιότητες και ξεκίνα. Και θα ξεθυμάνεις και θα έχεις ένα μπούσουλα. Αν έκανες γιαυτή θα σε είχε γραπώσει και θα σου είχε περάσει την κουλούρα... απλά υπάρχουν γκόμενες που τους αρέσει να παίζουν με τα συναισθήματα των άλλων. Εγώ το δικό μου πρόβλημα έτσι το έλυσα. Ρίχτης και κανένα νέο ότι παντρέυεσαι ή ότι γνωρισες τη γυναίκα της ζωής σου και άμα δε σου κάνει το καλύτερο γαμήσι της ζωής σου φτύσε με μέσω PM.
Ανακεφαλαίωση:
1. Μην αφήνεις να σου επηρεάζει το συναισθηματικό κόσμο
2. Κύττα μπροστά
3. ΄Οποτε σου κάθεται ρίχτης αλύπητα
4. Μίλα της για τις γκόμενές σου
Τα ενδεχόμενα είναι 3:
1. Να τα πάρει στο κρανίο και να χαθεί (40%)
2. Να θελήσει να φτιάξει τη ζωή της μαζί σου (5%)
3. Να έχεις εξασφαλίσει τσάμπα γαμήσι για την υπόλοιπη ζωή σου.
Σου ζητώ συγμώμη αν είμαι λίγο ωμός αλλά η ζωή είναι οδοστρωτήρας αν δε ζυγίσεις καλά τα πράγματα σε λειώνει...

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Tef,έχεις δίκιο...αλλά πολλές φορές δεν μας βγαίνει....θα μας τρελλάνουν οι...πουτάνες!!!Όλοι,μα όλοι έχουμε περάσει τέτοιες καταστάσεις....άν και σαν χαρακτήρας είμαι εγωϊστής,2 φορές ώς τώρα,ένιωσα ανίσχυρος μπροστά σε γυναίκα....

Επισκέπτης
Φίλε μου πάντα υπάρχει και ένα ποσοστό αποτυχίας σίγουρα όμως όταν μάθεις να λειτουργείς οργανωμένα μειώνεις το ποσοστό αυτό. Και πάντα δεν πρέπει να ξεχνάμε πως μια γυναίκα την ξεπερνάμε με μια άλλη γυναίκα και στο τέλος μπορεί (αν είμαστε τυχεροί και προσεκτικοί) να τις έχουμε και τις 2.

OP
OP
thanoss

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
φιλε Tefktros σ ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου και γενικοτερα ολα τα παραπανω μελη που μου ειπανε την αποψη τους.
πραγματικα μου εχει ανεβει αρκετα η ψυχολογια και οσο γι ατυο που λες οτι συγνωμη αν τα λεω λιγο ωμα....!!μια χαρα τα λες...!!

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Θάνο φίλε μου, μου θυμίζεις εμένα στα νιάτα μου

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις για σένα, είναι να κόψεις κάθε επαφή μαχαίρι. Και να το πάρεις απόφαση ότι τέλος.

Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με δημιουργία άλλης σχέσης. Οχι πηδημα. Σχέση. Φτάνει να μην σκεφτεσαι συνέχεια τη συγκεκριμήνη γιατί αυτό ενέχει τον κίνδυνο να σε επισκεφτεί επιλεγμένη ομάδα μελών του σαιτ (μεταξύ των οποίων και εγώ) και να σε σαπίσουμε στο ξύλο γιατί δεν προχωράς στη ζωή σου και κάθεσαι και ονειροπολείς, σπαταλώντας τα καλύτερά σου χρόνια.

Ξεκόλλα φιλαράκι

OP
OP
thanoss

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
εχω προσπαθησει και με αλλες κοπελες οχι μονο πηδημα σχεση κανονικη..!!μπορω να πω οτι ξεχνιομουνα καπως αλλα αυτο φενεται που δεν με κανε να ξεκολησω εντελως απο την συγκεκριμενη ειναι οτι ειχαμε επαφες..!!
μολις κατεβω στα πατρια εδαφη το θεμα θα ξεκαθαριστει εντελως για να κοψουμε επαφες και να παρει πλεον αυτη η ιστορια ενα τελος γιατι οσο βρισκομαστε και εχουμε επικοινωνια αυτο το παραμυθι θα κρατησει για πολλυ ακομη..!!

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
μονο με στρατηγηκη.....λοιπον εχεισ ενα ατου πολυ καλο απο την στιγμη που την ξεπαπθενασεσ.οι γκομενεσ εχου την νεοτροπια και γυρνανε στουσ πρωτουσ τουσ περιστασιακαα το θεμα ειναι πωσ οταν γυρηση να βαλεισ στρετηγηκη.....αντε καλη τυχη στο θεμα σου συναδερφε

OP
OP
thanoss

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
παντως θα ηθελα ν ακουσω και την συμβουλη των γυναικων μας του Site..!!να δω και ενα γυναικειο μυαλο σε μια τετοια περιπτωση οπως η δικια μου πως σκεφτονται πανω κατω..!!!

OP
OP
thanoss

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
μονο με στρατηγηκη.....λοιπον εχεισ ενα ατου πολυ καλο απο την στιγμη που την ξεπαπθενασεσ.οι γκομενεσ εχου την νεοτροπια και γυρνανε στουσ πρωτουσ τουσ περιστασιακαα το θεμα ειναι πωσ οταν γυρηση να βαλεισ στρετηγηκη.....αντε καλη τυχη στο θεμα σου συναδερφε
οι γκομενες δεν εχουνε γενικοτερα μονο την νοοτροπια να γινανε στους πρωτουσ τουσ γκομενους αλλα και μετα απο μια ερωτικη απογοητευση ισως...!!
το θεμα ειναι οτι ξερω ποσο εχουμε αγαπηθει και οι δυο και θελω να παρει ενα τελος αυτη η ιστορια και να παψω πια να ειμαι σαν ρεζερβα για την κυρια...!!οποτε ξεμενουμε και μας πιανουνε τα feelings γυρναμε στον γαιδαρο που χουμε δεμενο...!!!

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
τι να πω  συμφονω και καταλαβενωσ πωσ νοιωθεισ .....αλλα εγω πιστευω οταν ξαναγυρισει αφου την ποθεισ τοσο να το χειρηζοσουνα διαφορετικα...πωσ???? μονο εσει ξερεισ,κανεισ αλλοσ μεσα απο το σιτε. αλλα διαφορετηκα απο τησ αλλεσ φορεσ αλλα χειρησμο τησ υποθεσεισ

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
εχω προσπαθησει και με αλλες κοπελες οχι μονο πηδημα σχεση κανονικη..!!μπορω να πω οτι ξεχνιομουνα καπως αλλα αυτο φενεται που δεν με κανε να ξεκολησω εντελως απο την συγκεκριμενη ειναι οτι ειχαμε επαφες..!!
μολις κατεβω στα πατρια εδαφη το θεμα θα ξεκαθαριστει εντελως για να κοψουμε επαφες και να παρει πλεον αυτη η ιστορια ενα τελος γιατι οσο βρισκομαστε και εχουμε επικοινωνια αυτο το παραμυθι θα κρατησει για πολλυ ακομη..!!

Είπαμε...γόρδιος δεσμός με το σπαθί!!!καμία επαφή πλέον, για το καλό και το δικό σου και το δικό της...

OP
OP
thanoss

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Είπαμε...γόρδιος δεσμός με το σπαθί!!!καμία επαφή πλέον, για το καλό και το δικό σου και το δικό της...
θα παρω βαθια ανασα και μια μαυρη πετρα και θα κοιταξω να το κανω..!!βεβεα στην αρχη μπορει να με τρωει ο λωκος μου αλλα προσπαθεια..!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
παντως θα ηθελα ν ακουσω και την συμβουλη των γυναικων μας του Site..!!να δω και ενα γυναικειο μυαλο σε μια τετοια περιπτωση οπως η δικια μου πως σκεφτονται πανω κατω..!!!

αφου τα ειπαμε κ στο αλλο τοπικ για τα αγνα παρθενα κοριτσακια τουτου του κοσμου... :P

εγω βασικα με τα περισσοτερα που λετε διαφωνω... δεν καταλαβαινω γιατι ο κοσμος δυσκολευει τοσο τη ζωη του... να το παιξεις δυσκολος κ να μην δειξεις οτι γουσταρεις... κ να της λες για τις γκομενες σου κλπ κλπ... εγω νομιζω οτι αν κανεις τετοια παιχνιδακια θα ξενερωσει μαλλον κ θα χαθει εντελως (εγω αυτο θα εκανα.. κ ειμαι κ σουπερ εγωιστρια κ απ οτι ειπες κ αυτη σκιζει απο εγωισμο)... αν αυτο ειναι που θες εχει καλως...
αλλα αν δεν ειναι αυτο που θες κ οντως τη γουσταρεις (παρ ολον που θεωρω οτι της γκομενας ναι μεν της αρεσεις αλλα παιζει κιολας)... θα λεγα.. ωσπου να πας κ να τη συναντησεις απο κοντα να εισαι τυπικος απεναντι της.. στις επικοινωνιες σας.. μεσω τηλεφωνου ορ γουοτεβερ.. κ αφου πας κατσε κ μιλα της ξεκαθαρα γι αυτα που θελεις κ αυτα που σε χαλανε κ δεν προκειται να συνεχισεις να κανεις... κ οκ οτι ειναι να γινει θα γινει... το πολυ πολυ να σου πει οτι δε γουσταρει σχεση αν της το προτεινεις.. δεν πεθανε κανεις απο αυτο..

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
το πολυ πολυ να σου πει οτι δε γουσταρει σχεση αν της το προτεινεις.. δεν πεθανε κανεις απο αυτο..
Δεν πέθανε, αλλά και δεν καλοπέρασε...

θα παρω βαθια ανασα και μια μαυρη πετρα και θα κοιταξω να το κανω..!!βεβεα στην αρχη μπορει να με τρωει ο λωκος μου αλλα προσπαθεια..!!

Και το τσιγάρο δυσκολεύεσαι να κόψεις, πόσο μάλλον να φύγεις από κάτι που ήταν κάποτε ο κόσμος σου...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ε κ τι να γινει βρε φλες? οτι κ αν κανεις εμπεριεχει κ ενα ρισκο
αν ειναι ετσι μην τα ριξετε ποτε σε καμια κοπελα που σας αρεσει ιδιαιτερα μηπως κ σας ριξει πιτα...

OP
OP
thanoss

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
αφου τα ειπαμε κ στο αλλο τοπικ για τα αγνα παρθενα κοριτσακια τουτου του κοσμου... :P

εγω βασικα με τα περισσοτερα που λετε διαφωνω... δεν καταλαβαινω γιατι ο κοσμος δυσκολευει τοσο τη ζωη του... να το παιξεις δυσκολος κ να μην δειξεις οτι γουσταρεις... κ να της λες για τις γκομενες σου κλπ κλπ... εγω νομιζω οτι αν κανεις τετοια παιχνιδακια θα ξενερωσει μαλλον κ θα χαθει εντελως (εγω αυτο θα εκανα.. κ ειμαι κ σουπερ εγωιστρια κ απ οτι ειπες κ αυτη σκιζει απο εγωισμο)... αν αυτο ειναι που θες εχει καλως...
αλλα αν δεν ειναι αυτο που θες κ οντως τη γουσταρεις (παρ ολον που θεωρω οτι της γκομενας ναι μεν της αρεσεις αλλα παιζει κιολας)... θα λεγα.. ωσπου να πας κ να τη συναντησεις απο κοντα να εισαι τυπικος απεναντι της.. στις επικοινωνιες σας.. μεσω τηλεφωνου ορ γουοτεβερ.. κ αφου πας κατσε κ μιλα της ξεκαθαρα γι αυτα που θελεις κ αυτα που σε χαλανε κ δεν προκειται να συνεχισεις να κανεις... κ οκ οτι ειναι να γινει θα γινει... το πολυ πολυ να σου πει οτι δε γουσταρει σχεση αν της το προτεινεις.. δεν πεθανε κανεις απο αυτο..
για αλλη μια φορα θα το φωναζω και θα το λεω BiteMeIaMfresH οεο

καπως ετσι το εχω φαταστει...!!σιγουρα θα πρεπει να της δωσω να καταλαβει οτι πλεον δεν κρεμομαι απ αυτην και να της τα πω ξεκαθαρα στο σωστο timing..!!με τεχνασματα του στυλ το βραδυ θα βγουμε με κατι φιλους και κατι κοπελες η συγκεκριμενη μαλον θα ξενερωσει..!!
και παλι tnx BiteMeIaMfresH

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
τπτ καλε... αν μας ακουγατε κ ποτε τις γυναικες καλα θα ηταν... αφου δεν μας καταλαβαινετε απο μονοι σας χαααχαχαχα

αλλα κοιταξε... αν ω μη γενοιτο... σου πει οτι δε γουσταρει σχεση κ σε βλεπει φιλικα.. αλλα κ κατι παραπανω.. κ μετα συνεχισει τα ιδια.. κοψε μαχαιρι καθε επαφη... γιατι αλλιως εσυ θα συνεχισεις να χαλιεσαι κ οχι αυτη...

OP
OP
thanoss

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
τπτ καλε... αν μας ακουγατε κ ποτε τις γυναικες καλα θα ηταν... αφου δεν μας καταλαβαινετε απο μονοι σας χαααχαχαχα

αλλα κοιταξε... αν ω μη γενοιτο... σου πει οτι δε γουσταρει σχεση κ σε βλεπει φιλικα.. αλλα κ κατι παραπανω.. κ μετα συνεχισει τα ιδια.. κοψε μαχαιρι καθε επαφη... γιατι αλλιως εσυ θα συνεχισεις να χαλιεσαι κ οχι αυτη...
ε ναι αυτο το παραμυθι πολλύ το φοβαμαι οτι και καλα σε νοιαζομαι σε αγαπαω αλλα οχι γκομενικα ουτε και φιλικα
και της λεω μια μερα πως με αγαπας σαν τη μαμα σου...???και λεει καλα καλα ασε τα αστειακεια...!!
φοβαμαι οτι θα μου πει θελω να σε βλεπω και να εχουμε επαφες για τον απλουστατο λογο επειδη αγαπηθηκαμε και δεν μισηθηκαμε και ειναι λογικο να θελω να ξερω αν περνας καλα και να μαθαινω νεα σου κλπ κλπ...!!
ξερω οτι αν της το πω να ξεκοψουμε και να μην εχουμε επαφες θα πικραθει τοσο πολλυ που δεν ξερω τι θα γινει....μια φορα το επιχειρησα και δεν τα καταφερα ...
αν αυτη τη φορα δεν παιχτει κατι στα παπαρια μου αν πικραθει..!!στην τελικη δεν θα καθομαι να πικρενομαι εγω

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ε προφανως δεν μπορειτε να συνυπαρξετε μονο σαν φιλοι κ αφου τουλαχιστον ο ενας απο τους 2 σας χαλιεται τα μαλα απ αυτη τη κατασταση
ΑΝ συνεχισει τα ιδια κ μετα τη συζητηση σας (στην οποια θα πρεπει να αποβαλεις ολο σου τον εγωισμο.. αυτο σου προτεινω εγω λολ)... απομακρυνσου.. εντελως

πιστεψε με αν ξεκαθαρισεις οτι νιωθεις γι αυτη κ οτι θες απ αυτην.. αν σε θελει πραγματικα θα ειναι μαζι σου κ θα σταματησει τα παιχνιδια... αλλιως αν δεν το κανει ή δεν σε θελει τοσο οσο εσυ αλλα θελει μια καβαντζα ή ο εγωισμος της χτυπαει επιπεδο στρατοσφαιρας οποτε τι να την κανεις? για να σου κανει τη ζωη δυσκολη?

OP
OP
thanoss

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
ε προφανως δεν μπορειτε να συνυπαρξετε μονο σαν φιλοι κ αφου τουλαχιστον ο ενας απο τους 2 σας χαλιεται τα μαλα απ αυτη τη κατασταση
ΑΝ συνεχισει τα ιδια κ μετα τη συζητηση σας (στην οποια θα πρεπει να αποβαλεις ολο σου τον εγωισμο.. αυτο σου προτεινω εγω λολ)... απομακρυνσου.. εντελως

πιστεψε με αν ξεκαθαρισεις οτι νιωθεις γι αυτη κ οτι θες απ αυτην.. αν σε θελει πραγματικα θα ειναι μαζι σου κ θα σταματησει τα παιχνιδια... αλλιως αν δεν το κανει ή δεν σε θελει τοσο οσο εσυ αλλα θελει μια καβαντζα ή ο εγωισμος της χτυπαει επιπεδο στρατοσφαιρας οποτε τι να την κανεις? για να σου κανει τη ζωη δυσκολη?
BiteMeIaMfresH  αυτο εχω σκοπο να κανω για τελευτεα φορα και θελω να πιστευω οτι θα καταλβει οτι ειναι τελεσιδικο..!!γιατι και αλλες φορες ειπαμε οτι τελος και οτι δεν θα ξανανοιξουμε αυτο το θεμα αλλα πιπες..!!
θα της δωσω να καταλαβει οτι εχουμε περασει απο την εφηβια πελον και οτι δεν ειμαστε παιδια ο καθενας ζει μονος του και καθημερινα αναλαμβανουμε τεραστιες ευθυνες για την ζωη μας..!! θελω να ελπιζω οτι θα καταλαβει  οτι θα ειναι για τελευτεα φορα και οτι δεν μου εχει απομεινει πλεον αλλο κουραγιο να καθομαι να την παρακαλαω...!!οσες γκομενες δεν εχω κυνηγησει και οσς χυλοπιτες δεν εχω φαει στην ζωη μου τις εφαγα μαζεμες απο αυτην...!!ετρωγα 3 αποριψεις και κει που απογοητευομουνα ξανα μανα πηδιομασταν...!!
και φτου απ την αρχη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom