Νέα

Τη συμβουλή σας συνάδελφοι!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thanoss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Καλησπερα..!!παιρνω το θαρος ν ανοιξω 1η φορα ενα θεματακι για ν ακουσω τις συμβουλες σας σε κατι που με απασχολει...!!αφορμη απο το θεμα οι παρθενες που γνωρισαμε -οι πρθενες που πηδηξαμε..!!

στα 17 μου ειχα σχεση με μια κοπελα 16 χρονων ξανθια ψιλη (το καλυτερο μου)για να την ξεπαρθενιασω μου πηρε γυρω στο 8 μηνο..!!παρθενος και γω (οχι στο ζωδιο)...ειχε τον φοβο παρολο που ηξερε οτι την αγαπουσα μην πηδηχτουμε και την αφησω..!!ετσι την επιασα μια μερα και της εξηγησα οτι θελαω να το κανουμε και αυτος ειναι ενας τροπος που εκφραζουν οι ανθρωποι τα συναισθηματα τους...!!μετα το θεωρητηκο ψησιμο μου ειπε οτι θα στο ζητησω εγω οταν θελω..!!και ετσι εγινε..!!μου το ζητησε εκεινη...!!
μετα απο εναμιση χρονο σχεσης χωρισαμε ενω δεν θελαμε και απο τοτε τα ξαναφτιαξαμε μια δυο φορες χωρισαμε και παρολο που ειμαι φοιτοιτης και εχω πηδηξει και αλλα μουνια ειμαι κολλημενος με αυτην παρολο που εχουνε περασει καποια χρονακια και επαφες εχουμε τακτικα με τηλεφωνα και μηνηματα...!!καποτε πιστευα οτι αυτα ειναι παιδικες βλακειες και οτι με τον καιρο θα το ξεπερασω με αλλες κοπελες αλλα τιποτα...!!
με την συγκεκριμενη κοπελα δεν ξερω τι να κανω ωρες ωρες μιλαει με γριφους και παρολο που νιωθω οτι εχει ακομη αισθηματα για μενα ειναι τοσο εγωιστρια και αφου εχει πει τελος μια φορα τελος...!! παρολο που ξαναγυρισε 2 φορες..!!τιποτα...!!
το θεμα ειναι οτι εχω κανει πολλες φορες την 1η κινηση και πλεον μπουχτησα...!!με κυνηγαει η χαρη της μεχρι και στο εξωτερικο αφου προσφατως ειρθε μια κολητη μου απο Αθηνα και μου ειπε νεα της απο βορεια ελλαδα, εμαθε μεσω μιας φιλης της που σπουδαζει βορεια οτι ο αδερφος της τα ειχε με την λεγαμενη και εφαγε παπαρα μαλον...... μετα απο ενα προσφατο γεγονος που συνεβη με την κυρια εχουμε καποιες τηλεφωνικες επαφες...!!
ειμαι αποφασισμενος οταν κατεβω ελλαδα να την πιασω να τα ξεκαθαρισουμε γιατι δεν παει αλλο αυτη η κατασταση.. .!!οσο εχουμε επαφες δεν θα ξεκολησουμε ποτε...!! η τυπισα ομως θελει να εχουμε επαφες τουλαχιστον φιλικες και να μαθενει νεα μου...
μου λεει πως με αγαπαει αλλα οχι γκομενικα αλλα ουτε φιλικα...!!
και τελευτεα ελαβα μηνηματα του στυλ οτι θα μεινεις για παντα μεσα στην καρδια μου και οτι δεν ξερω αν με αγαπησει αλλος σαν και σενα κλπ κλπ....στα καλα των καθουμενων

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Πες της ότι αφού δε θέλει να είσαστε μαζί εσύ θέλεις να προχωρήσεις τη ζωή σου. Αλλά έτσι κι αλλιώς είναι κακη ιδέα να θέλει, μια και το ξαναζεσταμένο φαί είναι για ώρα ανάγκης  :dancing:

OP
OP
thanoss

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
το μανικι μου το ριχνω για να μην πιασουμε και αραχνες...!!αλλα οπως ειπα και παραπανω ενω για μεγαλο διαστημα δεν εχουμε επαφες...!!τσουπ ερχεται η κολητη και μας ριχνει τα μαντατα..!!
tnx

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Εντωμεταξύ ρίχνε και κανα μανίκι απο δω και απο κει σε ότι βρίσκεται στο δρόμο σου για να είσαι πάντα σε φόρμα  :dancing:
Τι αλλο να περιμεναμε απο εσενα να πεις!!!!!Με λαδακι ή χωρις????χεχεχεχε

OP
OP
thanoss

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Πες της ότι αφού δε θέλει να είσαστε μαζί εσύ θέλεις να προχωρήσεις τη ζωή σου. Αλλά έτσι κι αλλιώς είναι κακη ιδέα να θέλει, μια και το ξαναζεσταμένο φαί είναι για ώρα ανάγκης  :dancing:
|
αυτο εχω σκπο να κανω..!!
το θεμα ειναι μιας και ειμαι εξωτερικο ειπα να ακολουθησω το εξης:ο ερωτας με ερωτα περναει...!!
ελα ομως που ο ερωτας ειχε το ιδιο ονομα με την λεγαμενη..!!
ολοι μου λεγανε ολοκληρη χωρα σε συνονοματη επεσες και ελληνιδα..!!ελεος

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Και να συμπληρώσω ότι εδώ βλέπουμε την τακτική των γυναικών, με αυτόν τον τρόπο παίζουν με πολλούς άντρες ταυτόχρονα χωρίς να τους δίνουν τίποτα.

OP
OP
thanoss

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Και να συμπληρώσω ότι εδώ βλέπουμε την τακτική των γυναικών, με αυτόν τον τρόπο παίζουν με πολλούς άντρες ταυτόχρονα χωρίς να τους δίνουν τίποτα.
μου εδωσε παρα πολλα οσο ειμασταν μαζι...!!εμαθα και εμαθε παρα πολλα

αφου χωρισαμε τα χω παρει σε λαδοκολα..!

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Καλησπερα..!!παιρνω το θαρος ν ανοιξω 1η φορα ενα θεματακι για ν ακουσω τις συμβουλες σας σε κατι που με απασχολει...!!αφορμη απο το θεμα οι παρθενες που γνωρισαμε -οι πρθενες που πηδηξαμε..!!

στα 17 μου ειχα σχεση με μια κοπελα 16 χρονων ξανθια ψιλη (το καλυτερο μου)για να την ξεπαρθενιασω μου πηρε γυρω στο 8 μηνο..!!παρθενος και γω (οχι στο ζωδιο)...ειχε τον φοβο παρολο που ηξερε οτι την αγαπουσα μην πηδηχτουμε και την αφησω..!!ετσι την επιασα μια μερα και της εξηγησα οτι θελαω να το κανουμε και αυτος ειναι ενας τροπος που εκφραζουν οι ανθρωποι τα συναισθηματα τους...!!μετα το θεωρητηκο ψησιμο μου ειπε οτι θα στο ζητησω εγω οταν θελω..!!και ετσι εγινε..!!μου το ζητησε εκεινη...!!
μετα απο εναμιση χρονο σχεσης χωρισαμε ενω δεν θελαμε και απο τοτε τα ξαναφτιαξαμε μια δυο φορες χωρισαμε και παρολο που ειμαι φοιτοιτης και εχω πηδηξει και αλλα μουνια ειμαι κολλημενος με αυτην παρολο που εχουνε περασει καποια χρονακια και επαφες εχουμε τακτικα με τηλεφωνα και μηνηματα...!!καποτε πιστευα οτι αυτα ειναι παιδικες βλακειες και οτι με τον καιρο θα το ξεπερασω με αλλες κοπελες αλλα τιποτα...!!
με την συγκεκριμενη κοπελα δεν ξερω τι να κανω ωρες ωρες μιλαει με γριφους και παρολο που νιωθω οτι εχει ακομη αισθηματα για μενα ειναι τοσο εγωιστρια και αφου εχει πει τελος μια φορα τελος...!! παρολο που ξαναγυρισε 2 φορες..!!τιποτα...!!
το θεμα ειναι οτι εχω κανει πολλες φορες την 1η κινηση και πλεον μπουχτησα...!!με κυνηγαει η χαρη της μεχρι και στο εξωτερικο αφου προσφατως ειρθε μια κολητη μου απο Αθηνα και μου ειπε νεα της απο βορεια ελλαδα, εμαθε μεσω μιας φιλης της που σπουδαζει βορεια οτι ο αδερφος της τα ειχε με την λεγαμενη και εφαγε παπαρα μαλον...... μετα απο ενα προσφατο γεγονος που συνεβη με την κυρια εχουμε καποιες τηλεφωνικες επαφες...!!
ειμαι αποφασισμενος οταν κατεβω ελλαδα να την πιασω να τα ξεκαθαρισουμε γιατι δεν παει αλλο αυτη η κατασταση.. .!!οσο εχουμε επαφες δεν θα ξεκολησουμε ποτε...!! η τυπισα ομως θελει να εχουμε επαφες τουλαχιστον φιλικες και να μαθενει νεα μου...
μου λεει πως με αγαπαει αλλα οχι γκομενικα αλλα ουτε φιλικα...!!
και τελευτεα ελαβα μηνηματα του στυλ οτι θα μεινεις για παντα μεσα στην καρδια μου και οτι δεν ξερω αν με αγαπησει αλλος σαν και σενα κλπ κλπ....στα καλα των καθουμενων
Κατι αναλογο εχω παθει και εγω με μια παρθενα!
Μερικες κολανε με αυτον που τις γαμησε πρωτη φορα!
Μου ειχε γινει τσιμπουρι ε και ενα βραδακι πηδιομαστε στο αμαξι και την πεταω εξω γυμνη και φευγω :dancing: :dancing:
Αν μου μειλησε ξανα?ευτυχως που δεν μου εκανε και μυνηση!

OP
OP
thanoss

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Αυτο ελειπε κοτζαμ Ειδήμων και να μην ρίχνεις μανίκια :dancing:

Μη δίνεις βάση, απο τη στιγμη που αυτη τη στιγμη ζειτε σε μερη μακρυα ο ένας απο τον αλλον οσο το κουράζεις τόσο εσυ θα χαλίεσαι και τόσο δε πρόκειτε να δεις και φως στο τούνελ. Τηλέφωνα, μυνήματα, mails και δε ξέρω και γω τι άλλο δε πιάνουν τόπο. Κάνε τη κίνηση σου οταν θα βρεθειτε στην ίδια πόλη, αφου θα τοχεις παίξει και δύσκολος

Αρχικα σαλιο(με χλέπα αλλα και σπατουλαριστό με τη γλώσσα) και μετά σκέτο :rockon:
Γιατι άλλαξες avatar ρε?  :'(
και ομως η μεγαλη ειρωνεια ειναι οτι εκει που σπουδαζει ειναι ο κολητος μου και η γιαγια μου οποτε οταν κατεβαινω θα την πετυχω η εκει η πισω στην πολη που ζουμε και οι δυο..!!το θεμα ειναι οτι παρολο που ειμαι εξωτερικο κατεβαινω παρα πολυ συχνα και να μην θελουμε να εχουμε εποικοινωνια μαθευεται απο γνωστους..!!ειναι και το ποσο το επιδιωκουμε για να μην κοροιδευομαστε..!!

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Eτσι μπερδεύεις τον κοσμο όμως :grin:
Θα σε δει κανα νεο μέλος και θα σε περάσει για τίποτα raver :2funny:
και που να ξερει τι κάφρος είσαι και του λόγου σου :dancing: :rockon: :rockon: :rockon:
Καλα για raver εγω :2funny: :2funny: :2funny:
Γιατι εσυ εισαι καλυτερος αγαπουλη ε αγαπουλη :dancing:
thanoss σορυ που σου γαμησαμε το θρεντ!

OP
OP
thanoss

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Καλα για raver εγω :2funny: :2funny: :2funny:
Γιατι εσυ εισαι καλυτερος αγαπουλη ε αγαπουλη :dancing:
thanoss σορυ που σου γαμησαμε το θρεντ!
δεχτη η συγνωμη...!!
αλλα τουλαχιστον ας μην το ξεφτυλισουμε και ας επανελθουμε στο θεματακι  ;)

OP
OP
thanoss

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
savalas tnx και παλι...
για δικες μου γκομενοδουλειες δεν γνωριζει τιποτα και δεν εχει απο που να μαθει..!!
το θεμα ειναι να συγκρατιθω και να μην κανω πεσιμο κατευθειαν οπως ειπες...!!
και στις 2 φορες που θα εποικοινωνουμε να μην απανταω 3..!!
προσπαθεια θελει..!!και καλη στρατηγικη

OP
OP
thanoss

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
μετα τον κυριο χωρισμο οι αλλες 2 φορες που βρεθηκαμε ειτανε για περαστε σκουπιστε τελειωσατε...!!δεν ειτανε ακριβως επανασυνδεση..!! ;) ;) ;)
οποτε δεν μπορεις ακριβως να το πεις 3η επανασυνδεση..!!

Neuronico

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Η περιπτωση σας ειναι δυσκολη γιατι ηταν και των 2 η πρωτη φορα...
Ετσι ειχα κολησει και εγω με την πρωτη μου, μετα ειμασταν κοληττα φιλαρακια και λεγαμε τα γκομενικα μας ο ενας στον αλλο.
Αλλα παντα υπηρχε ενα υπογειο συναισθημα που δεν μας αφηνε να ξεκολησουμε, μολις πιναμε δυο ποτακια πεφταμε με τα μουτρα στο φικι-φικι.
Και κλασσικα μου ελεγε μονο εσυ με αγαπησες και παπαριες που λενε οι γυναικες για να τις κυνηγας.
Η συμβουλη μου ειναι να της πεις οτι πρεπει να προχωρησετε με τις ζωες σας και να την γραψεις κανονικα.
Γιατι φιλε μου 100% αυτη απλα θελει να ξερει οτι εχει καποιον να ξεροχυνει για παρτη της και να ικανοποιει το εγω της.
Ενω εσυ σιγουρα σκεφτεσαι πως θα ειστε παλι μαζι.
Μην πεφτεις στην παγιδα προχωρα μπροστα και κρατα μονο τις ωραιες εμπειριες.
Και σταματα να εχεις σαν πρωτυπο την πρωτη σου γιατι κυκλοφορουνε ακομα καλυτερες που περιμενουνε...

OP
OP
thanoss

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
αυτο που λες φιλε μου το καταλαβα καπως αργα...!!αλλα καλιο αργα παρα ποτε...!!αν συνεχισουμε καλως αλλιως θα χαθω απο παντου μπορει να αλλαξω και νουμερα...!!
γιατι η τυπισα θελει να εχουμε επαφες...!!εμενα αυτο με γαμαει ομως..!!με γυρναει πισω....!

Neuronico

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Φιλε μου και εγω στο παιζω εξυπνος αλλα τσουρουφληστικα 2 χρονια και μονο που σκεφτομαι οτι καποιος αλλος "καιγεται" μου γυρνανε τα λαμπακια.
Βαλε το εγω σου πανω απο ολα και προσπαθησε να καταλαβεις οτι απλα εχει κολησει ο εγκεφαλος σου και ειναι καθαρα ψυχολογικο το ζητημα.
Μου την πεφτανε κατι κουκλαρες και εγω σκεφτομουνα μονο εκεινη και τις συγκρινα ολες με εκεινη.
Οταν μια μερα ξυπνησα χτυπαγα την κεφαλα μου στο τοιχο.
Κατα αρχην οι γυναικες γουσταρουνε να υποτασονται οσο βλεπει οτι κυνηγας θα σου ριχνει πορτα.
Αμα μαθει ομως οτι βρηκες καινουργια γκομενα θα δεις πως θα τρεχει σαν σκυλακι.

OP
OP
thanoss

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Φιλε μου και εγω στο παιζω εξυπνος αλλα τσουρουφληστικα 2 χρονια και μονο που σκεφτομαι οτι καποιος αλλος "καιγεται" μου γυρνανε τα λαμπακια.
Βαλε το εγω σου πανω απο ολα και προσπαθησε να καταλαβεις οτι απλα εχει κολησει ο εγκεφαλος σου και ειναι καθαρα ψυχολογικο το ζητημα.
Μου την πεφτανε κατι κουκλαρες και εγω σκεφτομουνα μονο εκεινη και τις συγκρινα ολες με εκεινη.
Οταν μια μερα ξυπνησα χτυπαγα την κεφαλα μου στο τοιχο.
Κατα αρχην οι γυναικες γουσταρουνε να υποτασονται οσο βλεπει οτι κυνηγας θα σου ριχνει πορτα.
Αμα μαθει ομως οτι βρηκες καινουργια γκομενα θα δεις πως θα τρεχει σαν σκυλακι.
αμαν με πατησες στον καλο μου τωρα...!!!!
πραγματικα δεν εχει τυχει να μου την πεσουνε ουκ ολιγες αλλα εκει εγω...!!!ειδει το χτυπαω.!οι φιλοι μου μονο που δεν με περνανε με τις κλωτσιες...!!
ασε που ολες τις εβγαζα αχρηστες...!!! μια ζωη συγκριση και οποτε μου λεγανε παψε πλεον να συγκρινεις εγω εκει ασε που δεν παραδεχομουνα οτι εκανα συγκριση...!!παρολο που οι κολητοι με ξερουνε σαν καλπικη δεκαρα..!!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
αμαν με πατησες στον καλο μου τωρα...!!!!
πραγματικα δεν εχει τυχει να μου την πεσουνε ουκ ολιγες αλλα εκει εγω...!!!ειδει το χτυπαω.!οι φιλοι μου μονο που δεν με περνανε με τις κλωτσιες...!!
ασε που ολες τις εβγαζα αχρηστες...!!! μια ζωη συγκριση και οποτε μου λεγανε παψε πλεον να συγκρινεις εγω εκει ασε που δεν παραδεχομουνα οτι εκανα συγκριση...!!παρολο που οι κολητοι με ξερουνε σαν καλπικη δεκαρα..!!

οι γόρδιοι δεσμοί κόβονται με το σπαθί, Θάνε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom