Νέα

Τί συμβαίνει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
εχει τυχει να ερθουν γυναικες στο μαγαζι και οι περισσοτερες να λενε το ιδιο πραγμα!!οτι βγαινουν μονες και οι αντρες δεν τις φλερταρουν,δεν μιλανε ,μονο κοιτανε και αν πανε να μιλησουν λενε χαζομαρες!!στην αρχη ειπα οτι ειναι περιεργες και δεν ξερουν τι θελουν!ετυχε ομως μια μερα να βγω και ποτο και στο διπλανο τραπεζι καθοντουσαν μια παρεα απο μικρους σε ηλικια αντρες,20-21 το πολυ και ελεγαν για 2 γκομενες  που καθοντουσαν διπλα τους και μαλωναν ποιος θα της κερασει σφηνακια και θα μιλησει!και στην τελικη κανενας δεν ηθελα γιατι φοβοντουσαν την απορριψη!γιατι ρε συναγωνιστες τοσο φοβος να φλερταρει καποιος μια γυναικα!και αν φαει ακυρο σιγα το πραγμα!αν ομως δεν φαει?ε?

Gamolas

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Ο γαμημένος ο φεμινισμός τα φταίει όλα φίλε! Από τότε που ισχυροποιήθηκαν οι γυναίκες τις φοβόμαστε!

GeorgeNorth

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μονα ζυγα δικα τους. Αν δεν της την πεσουμε, παραπονιεται. Αν της την πεσουμε παλι παραπονιεται γιατι δεν ακουει αυτα που θελει να ακουσει!

Δηλαδη πρεπει να εισαι ψυχολογος/μαντης/μεντιουμ για να ριξεις καποια.... Να της την πεσεις την καταλληλη στιγμη, με τα καταληλα λογια και να της πεις ολα οσα θα ηθελε να ακουσει!!!!

Δεν πανε καθολου καλα μου φαινεται... Ας σοβαρευτουν λιγο.

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Για το θεμα δειτε την συλλογη αρθρων απο τον Duracell,

και σχετικο δικο μου post απο αλλο thread

Παρασκευή βραδυ με φιλο σε club. Πήγαμε οι δυο μας σε τραπεζι και αργοτερα θα ερχοταν βιζιτου για μενα. Μπροστα μας 2 γυναικοπαρέ ες. Παίζαμε μαζί τους και οσο ήμασταν μόνοι είχαν το γνωστό ξυνισμένο ύφος. Οταν ήρθε η βιζιτού που μόνο που δεν με γάμησε στον καναπέ, αρχίσαν τα χαμόγελα και το παιχνίδι με τα μάτια, μία μάλιστα ήρθε και κάθησε στο τραπέζι. Πες τε μου εσεις τι συμπεριφορά είναι αυτή. Ο φίλος μου αηδιασμένος, εγώ απλά επιβεβαιωμέ νος οσον αφορα τα σκατα που εχουν αντι για μυαλό

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Γι΄αυτό σάββατο βράδυ γυρνάνε σπίτι και την βρίσκουν με το δαχτυλάκι τους.
Να κεράσω ποτό για να προσεγγίσω ποτέ δεν το έκανα και ούτε πρόκειται.  Αμα δω οτι γουσταρει και αρχίσει το μπιρι μπιρι εκεί αλλάζει.
Επίσης για να προχωρήσω πρέπει να είμαι ΠΟΛΥ σίγουρος οτι γουστάρει. Δεν φοβάμαι την απόρριψη στα αρχίδια μου, απλά δεν γουστάρω να δώσω την ικανοποίηση στην όποια κάμπια "παίζει" το μάτι της και ψάχνει θύματα για αυτοεπιβεβαίωση.
Όπως είμαι σαφής και ανοιχτός ότι την γουστάρω να είναι και εκείνη.

papacool

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2006
Like
46
Πόντοι
1
Και μια ερώτηση από εμένα:

Πολύ κοντά στο σπίτι μου παίζει ξενοδοχείο "ημιαδιαμονής". Καταλαβαίνετε τι γίνεται μέρα - νύχτα. Παρέλαση. Αφού πολλές φορές κάθομαι στο μπαλκόνι και χαζεύω. Υπάρχουν ορισμένες κοπέλες που βγαίνουν από το ξενοδοχείο πραγματικά αστέρια. Και εκεί είναι το ερώτημα. Πώς τις προσεγγίζεις;

Οι μεν επαγγελματίες φαντάζομαι ότι φοβούνται να σου δώσουν τηλ. ή ακόμα και να κανονίσεις κονέ εκείνη την ώρα γιατί και παίζει να είσαι μπάτσος και να την έχεις στήσει και κάπου εκεί κοντά θα είναι ο τζες με το αμάξι να την πάρει, τις δε νοικοκυρές που έχουν πάει για ξεχαρμάνιασμα φοβάμαι εγώ να τις προσεγγίσω μη φάω καμιά τσαντιά, (άσε που συνήθως βγαίνουν μαζί με το γκόμενο).

Τί κάνουμε κύριοι;

klewnas

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
θες δλδ να βγάλεις γκόμενα απο γαμηστρώνα ??? αν το καταφέρεις, είσαι το είδωλό μου...

μπορείς να φτιάξεις καρτες και να τις δώσεις στο παλικάρι στη reception...γράψε ονομα-τηλ και το οτι μένεις διπλα για όποια θελει μια ξεπέτα...

GeorgeNorth

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
αυτες πρεπει να τις γνωρισεις σε κανενα νυχτερινο μαγαζι...

delaxo

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
θες δλδ να βγάλεις γκόμενα απο γαμηστρώνα ??? αν το καταφέρεις, είσαι το είδωλό μου...

μπορείς να φτιάξεις καρτες και να τις δώσεις στο παλικάρι στη reception...γράψε ονομα-τηλ και το οτι μένεις διπλα για όποια θελει μια ξεπέτα...
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo
ναι , για καμμια που την εστησαν, καμμια που δεν ηρθε σε οργασμο.... κλπ

klewnas

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
λοιπόν,άκου τι θα κάνεις...
φτιάξε ταμπέλα στο απέναντι πεζοδρόμιο που συνήθως παρκάρουν με τα παρακάτω...

"αναλαμβάνω να τελειώσω εκκρεμείς υποθέσεις και αργοπορημένα ραντεβού, τηλ. ..., Αδωνης" διακριτικό και απλό...

δεν πιστεύω μονο να σαι στο Hotel Μαρούσι κοντα ?

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
Φίλε papacol σου έχω εναλλακτικό σχέδιο:
Στήσου όταν σχολάει η εκκλησία της γειτονιάς σου και κόψε ποιες 40αρες-50αρες παίζουνε. Και την ανάσταση πεστην στις κόρες τους
Οι πιθανότηξτες να γαμήσεις είναι απείρως μεγαλύτερες
Καλό Βόλι!

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
553
Πόντοι
86
Μονα ζυγα δικα τους. Αν δεν της την πεσουμε, παραπονιεται. Αν της την πεσουμε παλι παραπονιεται γιατι δεν ακουει αυτα που θελει να ακουσει!

Δηλαδη πρεπει να εισαι ψυχολογος/μαντης/μεντιουμ για να ριξεις καποια.... Να της την πεσεις την καταλληλη στιγμη, με τα καταληλα λογια και να της πεις ολα οσα θα ηθελε να ακουσει!!!!

Δεν πανε καθολου καλα μου φαινεται... Ας σοβαρευτουν λιγο.
Με κάλυψε ... ούτε και ξέρουν τι θέλουν.

papacool

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2006
Like
46
Πόντοι
1
Είστε μεγάλοι αλήτες :cheesy:

Σοβαρά τώρα ρε παιδιά είναι μαρτύριο. Ξέρετε τί είναι να έχεις δίπλα σου την τούρτα και να μη μπορείς να φας; Βγαίνουν κάτι παίδαροι και μούρχεται να τις βουτήξω να τις ξαναπάω μέσα. "΄Ελα να σε γαμήσω μωρή", σε στυλ Γκουσγκούνη. Πείτε λύσεις θα παρανοήσω σε λίγο.

ΥΓ Κέντρο Αθήνας είναι, καμία σχέση με Μαρούσι.

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
20
Πόντοι
1
Nα τους πείς πως είναι ζώα warhol γι'αυτό δεν τους κολλάει κανένας.

1. Αυτές γιατί δεν κολλάνε σε κάποιον όταν τους αρέσει στα ίσια?
2. Γιατί δεν δείχνουνε σε κάποιον πως τον γουστάρουνε έστω και με το κοίταγμα για να πάει να τους μιλήσει ?
3. Γιατί δεν ψάχνοντε γενικότερα παρά κλείνοντε στο σπίτι?
4. Γιατί αυτοί οι λίγοι που μάλιστα πάνε και με ωραίο τρόπο να τις πλησιάσουνε τους απορρίπτουνε ?

Είναι δυνατόν μωρέ? Τι περιμένουνε δηλαδή τα ζώα?
Να πηγαίνουνε όλοι να τις βρίσκουνε και να τους κολλάνε ?
Όλα στο πιάτο δηλαδη? Και όλοι να είναι Ρουβάδες?

Καλά λέω πως είναι νοητικά στερημένες οι περισσότερες.
Μόνο για πούτσο και τον πούλο μετά, λίγες αξίζουνε κάτι εκτός της πούτσας!
Ούστ καριόλες!  :-X

Γι΄αυτό σάββατο βράδυ γυρνάνε σπίτι και την βρίσκουν με το δαχτυλάκι τους.
Να κεράσω ποτό για να προσεγγίσω ποτέ δεν το έκανα και ούτε πρόκειται.  Αμα δω οτι γουσταρει και αρχίσει το μπιρι μπιρι εκεί αλλάζει.
Επίσης για να προχωρήσω πρέπει να είμαι ΠΟΛΥ σίγουρος οτι γουστάρει. Δεν φοβάμαι την απόρριψη στα αρχίδια μου, απλά δεν γουστάρω να δώσω την ικανοποίηση στην όποια κάμπια "παίζει" το μάτι της και ψάχνει θύματα για αυτοεπιβεβαίωση.
Όπως είμαι σαφής και ανοιχτός ότι την γουστάρω να είναι και εκείνη.

+1 απο μένα  ;)

ετυχε ομως μια μερα να βγω και ποτο και στο διπλανο τραπεζι καθοντουσαν μια παρεα απο μικρους σε ηλικια αντρες,20-21 το πολυ και ελεγαν για 2 γκομενες  που καθοντουσαν διπλα τους και μαλωναν ποιος θα της κερασει σφηνακια και θα μιλησει!και στην τελικη κανενας δεν ηθελα γιατι φοβοντουσαν την απορριψη!γιατι ρε συναγωνιστες τοσο φοβος να φλερταρει καποιος μια γυναικα!και αν φαει ακυρο σιγα το πραγμα!αν ομως δεν φαει?ε?

Κλασσική παρέα λιγουρο-μαλάκων.

Επισκέπτης
Αν δεν κλεισουν τις τηλεορασεις και δεν σταματησουν να διαβαζουν περιοδικα του στυλ " 100 τρόποι για το καλύτερο οργασμό " , " καντον δικο σου σε 3 βηματα " κι ολες αυτες τις μαλακιες που κυκλοφορουν και τις μπλαμπλαδιαζουν οτι θα βρουν τον τελειο "Σακη" που θα την εχει 25 ποντους , που θα ειναι τρυφερος αλλα και κτηνος και θα εχει και κανα μυριο στην ακρη , χαρα στον κολπο τους δεν θα βρουνε ...
Δυστυχως εχουν περασει σε μια καθοδηγουμενη , εντελως ηλιθια απελευθερωση , του στυλ "Ειμαι γυναικα και το κεφι μου θα κανω " .
Εχει γεμισει το πορτοφολι τους γιατι βγηκαν δυναμικα στην αγορα εργασιας τα τελευταια χρονια , οποτε νομιζουν οτι δεν εχουν αναγκη κανενα μαλακα , ειναι πουριτανες ( οι Ελληνιδες ) και γενικως στο top 10 των πιο ηλίθιων γυναικών στον κόσμο !
Γιατι κοπελα μου θα φτασεις 30-40 , το βυζι σου θα εχει κρεμασει , ολο και λιγοτεροι θα στην πεφτουν , παιδακι ( αν θες ) δεν εχεις πολλα περιθωρια να το κανεις και θα φας ξαφνικα την φλασια και οτι βρισκεις μπροστα σου θα το παιρνεις !
Θα μπορουσα να γραφω μερες και μηνες αναλυσεις , αλλα μη σας κουρασω .
Καλα βολια !

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Γιατι κοπελα μου θα φτασεις 30-40 , το βυζι σου θα εχει κρεμασει , ολο και λιγοτεροι θα στην πεφτουν , παιδακι ( αν θες ) δεν εχεις πολλα περιθωρια να το κανεις και θα φας ξαφνικα την φλασια και οτι βρισκεις μπροστα σου θα το παιρνεις !
στην μουνάρα τους. γι' αυτό δεν έχουν ανάγκη. απο την στιγμή που δεν ξέρουν τι ζητάνε αρα υπάρχουν πολλοί μαγκούφηδες εκεί έξω που θα παντρευτούν την πρώτη που θα τους κουνηθεί.
θα της κάνει 1-2 παιδάκια, σε λίγα χρόνια θα τον παρατήσει, ο άμοιρος θα πληρώνει διατροφή, αυτή θα κάνει lifting να ξανανιώσει και θα την πηδάει κάποιος αλβανός λαθρομετανάστης.
στα μέτρα τους τα έχουν φέρει όλα οι ρουφιάνες

xiale

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Νομίζω οτι την σοφότερη ατάκα γύρω απο τις γυναίκες την έχει πεί ο δάσκαλος στο SouthPark Mr Garrison: I dont know about you but i would never trust something that bleeds for 7 days and doesnt die ... Μετ Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ δεν θα εμπιστεθόμουν ποτέ ενα ζώο που αιμοραγεί για 7 ημέρες και δεν πεθαίνει ...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.231
Πόντοι
17.085
O Mr Garrison είναι κρυφο-gay όμως :grin: (χειρότερο και από gay δηλαδή) εξ ου και ο μισογυνισμός του.  :grin: :grin: :grin:

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
O Mr Garrison είναι κρυφο-gay όμως :grin: (χειρότερο και από gay δηλαδή) εξ ου και ο μισογυνισμός του.  :grin: :grin: :grin:
από την άλλη είναι της μόδας πλεον oι πιο πολλές να έχουν gay φίλους, διότι "μιλάνε πιο ελεύθερα", "δεν σκέφτονται να σε πηδήξουν", "είναι πιο αληθινοί" κλπ κλπ., οπότε ίσως ξέρουν καλύτερα.
ε και στην τελική μας συμφέρει  :grin: ;)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.231
Πόντοι
17.085
Εγώ αναρωτιέμαι το εξής: προς τί τόσος μισογυνισμός ??? ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom