daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
Βρε παλιαδερφές, τι "αγνοήστε τους"?
Αφού γράφετε και ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ότι σας διαβάζει κόσμος, τι σας πειράζει που ο καθένας γράφει τα δικά του?
Εσείς δεν τα γράφετε?
Επομένως γιατί το κάνετε?
Για να τα διαβάζουν και οι άλλοι. Αν θέλατε να τη βρίσκετε μεταξύ σας θα τα λέγατε ιδιαιτέρως.
Αφού τα βγάζετε στη φόρα, θα τρώτε και τα μπινελίκια αυτών που σας διαβάζουν.
Γι' αυτό το κάνετε άλλωστε.
Κουβέντα να γίνεται.
Ψωλορουφήχτρες.
παλληκαρι εσενα τι σε χαλαει αν καποιος γαμαει τραβελλια?εαν εδω σε αυτο το θρεντ δεν υπαρχει κατι που να σε ενδιαφερει γιατι το διαβαζεις?και ποιος σου ειπε οτι μπορεις να προσβαλλεις τον καθενα πισω απο την ανωνυμια του διαδικτυου? το εαν θελεις να λες μπινελικια στους αλλους ειναι καθαρα προσωπικο σου ζητημα εφ οσον μπορεις να το κανεις ακινδυνα.αλλα δες το και απο την αλλη το να μπεις εδω μονο και μονο να κοροιδεψεις ειναι ενα χασιμο χρονου εκτος εαν ειναι για επιβεβαιωση του ανδρισμου σου.μην ξεχνας ομως οτι εαν καποιος εχει διαφορετικα σεξουαλικα γουστα απο τα δικα σου δεν ειναι απαραιτητα και λουγκρα.ας πουμε οτι ο χρηστος ειναι ενα εξαιρετικο παιδι που ποτε δεν εχει δωσει δικαιωμα σε κανεναν εδω μεσα.νομιζεις οτι σε ενα τετ α τετ θα του ελεγες ποτε τετοια πραγματα γιατι εαν σηκωσει το χερι του σ'εχει φυτεψει στο φτερο. εγω παλι κοιταζοντας απο τα 2+ μετρα που ειμαι και τα 125 μου κιλα το πρωτο πραγμα που θα ελεγα θα ητανε οτι αυτη σου η κουβεντα ειναι μαλλον ατυχης.γιατι δεν πρεπει να υποτιμουμε τον αλλο σε καμμια περιπτωση χωρις λογο και αιτια.σε θεωρω ατομο που δεν εχει καποιου ειδους κομπλεξ αρα γιατι προσβαλεις κοσμο εκ του ασφαλους? παρεπιπτοντως και εγω και ο χρηστος ειμαστε στην διαθεση οποιου θελει για τα περαιτερω και οχι διαδικτυακα....ετσι για να εχει γουστο. απλα οποιος εχει κωλο ναρθει κιολας... ;)
φιλικα και χωρις καμμια διαθεση για περισσοτερα. Μιχαλης