Μακη μου ευχαριστως να γραψω, αλλά, οι λεξεις και ο γραπτος λογος γενικα δεν ειναι ο κατάλληλος ωστε να δωσω να καταλαβει κανεις γιατι μου αρεσει και γιατι το κανω . οπως ολοι ξερουμε απο τον γραπτο λογο λειπουν οι κινησεις αυτες που ακριβως θα εδιναν να καταλαβει κάποιος τι και πως το λες και το εννοείς. συνεπως θα αρκεστω να πω μονο ενα. '' Ο καθενας την καυλα του την βγαζει οπως νομιζει γι'αυτον καλυτερα. ειτε να γαμιεται ειτε να γαμαει. απο την στιγμη που δεν το βαζει σε κανεναν που να μην το θελει παπαραμενει ιερο γι'αυτον θεμα''
Καιιιι, Μακη μου, μην το ψαχνεις τι εξιταρει τον καθενα μας. άβυσσος η ψυχη και το μυαλο του ανθρωπου. μπορω να σου αναλυσω πολλα και να σου πω τα γιατι. αν το κανω το ενα θα φερει το αλλο και θα το παμε μεχρι ληξεως της κρισης (2019 ετος σωτηριο) και παλι θα λεμε τα ιδια. κοιτα να περνας καλα εσυ να δινεις εγκυρες και σωστες πληροφοριες στους συναγωνιστες και να εισαι οπως και τωρα ο εαυτος σου και παντα θα εισαι καλα. ολα τα υπολοιποα ειναι φυκια για μεταξωτες κορδελες ή αν το θελεις και αλλιως ιστοριες για φαλακρα φιδια. απο την στιγμη που βλεπεις οτι σε ενα φορουμ που εχει μονο και μονο πληροφοριες για τρανς τραβελια shemale λουγκρες μουγκρες και οτι αλλο το λενε οι και καλα εξυπνοι μπαινουν κατι τυπακια που ειναι οι αντρες της ελλαδος και που δεν τους αρεσει αλλα λενε την μαλακια μην περμενεις επιπεδο. ολοι εμεις που ειμαστε φαν αυτων των διαφορετικων κοριτσιων ειμαστε οκ. ξερουμε τι και πως, τι θελουμε και γιατι το θελουμε. απλα μας την χαλανε οι αντρακλες που ειναι τσοντα εδω μεσα. οι και καλα πανεξυπνοι. πιστευω οτι εχεις κριση και ξεχωρισες τα σωστα ατομα στο γενικο φορουμ των τραβεστι τρανσεξουαλ. αυτα... τα συμπερασματα δικα σας φιλοι και συναγωνιστες . Απλα αγνοηστε τους κατα συρροή μαλακες...