Το πουστραπόν δεν τρώγεται το κρέας τρώγεται!ρε παπάρα straponiasmenos θα βγω όχι πούστης! και πάλι καλύτερα strapon παρα κρέας!
Εχεις δοκιμάσει ποτέ αμελέτητα?
Το πουστραπόν δεν τρώγεται το κρέας τρώγεται!ρε παπάρα straponiasmenos θα βγω όχι πούστης! και πάλι καλύτερα strapon παρα κρέας!
Το πουστραπόν δεν τρώγεται το κρέας τρώγεται!
Εχεις δοκιμάσει ποτέ αμελέτητα?
Απολυτα δεκτο και σεβαστο!!
Απλα να λεμε τα πραγματα τους με το ονομα τους.
Το να πηγαινεις με γυναικα ειναι ενα και να πηγαινεις με τρανς ειναι αλλο.
εισαι απ τους πολλους που περνουν απο θρέντς με τρανσεξουαλ για να μας πει οτι τον χαλάνε... μα γιατι ερχεσαι βρε παλληκαρι μου;;;χωρίς παρεξήγηση, από την στιγμή που βάζεις ένα αντρικό μόριο στον κώλο σου, είσαι πούστης τέλεια και παύλα όπως και να γαμάς ένα κώλο που έχει αρχίδια και πούτσο! δυστυχώς η ευτυχώς υπάρχουνε πολύ που το κάνουνε είτε για δοκιμη είτε επειδή το γουστάρουνε! η εικόνα πάντως μιας τέτοιας κατάστασης με κάνει να μου κόβετε η όρεξη!
Απολυτα δεκτο και σεβαστο!!
Απλα να λεμε τα πραγματα τους με το ονομα τους.
Το να πηγαινεις με γυναικα ειναι ενα και να πηγαινεις με τρανς ειναι αλλο.
Εσύ θες πούτσο και ξύλο, αυτοί οι βόρειοι πολύ jentleman E????
[size=10pt]Για να λες για τους βορειους κατι θα ξερεις εσυ. Σε κοβω να εχεις προσωπικές εμπειριες απο τους βορειους σχετικα με πουτσο και ξυλο. οεο[/size]
[size=10pt]Για να λες για τους βορειους κατι θα ξερεις εσυ. Σε κοβω να εχεις προσωπικές εμπειριες απο τους βορειους σχετικα με πουτσο και ξυλο. οεο[/size]
εγώ είπα το αντίθετο μωρή τρελή ότι οι βόρειοι είναι πολύ jentleman γιά τα γούστα σου, τι να κλάσουνε μπροστά στους έλληνες βαρβαταντρες που σε ξεκολιαζουνε και σε βρίζουνε εσύ ο ίδιος τα δήλωσες!!!!!!
Κι από μένα φιλικά (και όχι φιλάκια), και στα γρήγορα απαντάω σε όσες μαλακίες διάβασα εδώ νωρίτερα:φιλικα και χωρις καμμια διαθεση για περισσοτερα. Μιχαλης
Κανένα. Μακριά ‘π τον κώλο μου κι όπου θέλει ας μπει.εσεις τι ζορι τραβατε αν εμεις γαμαμε γαμιομαστε
Ποιός ρε? Εγώ κοιτάω να ξεχωρίσω? Δεν είσαι εσύ που συνεχώς προβάλλεις τη "διαφορετικότητα" σου?κοιτατε να ξεχωρισετε
Το φόρουμ είναι για πουτάνες, ξέρεις. Μάλλον το έχεις παρεξηγήσει.τι στον πουτσο θελετε μεσα σε ενα φορουμ που το μονο που θα διαβαζετε ειναι οι αλαξοκωλιες μας και πως μας γαμανε
Ναι, με χαλάει. Όπως με χαλάει όταν βλέπω κάποιον να ξερνάει, ή να χέζει, ή να πετάει τη σακούλα με τα σκουπίδια στο δρόμο. Είναι αισθητικό το θέμα. Το λέω, όπως και θα το πω όταν μια ταινία που είδα είναι μάπα. Αν είναι καλή, θα το πω κι αυτό.ολο αυτο σα χαλαει,
Ψωλή με ψωλή, όχι. Θα ‘πρεπε?δεν σας κανει κλικ,
Και της φύσης μου.δεν ειναι του γουστου σας
Δεν είναι θέμα αντρικής ζωής. Αν ήταν (για μένα), θα ήταν για σένα της γυναικείας σου?δεν αρμοζει στην αντρικη σας ζωη,
Όχι. Ούτε και μένα μου αρέσει θηλυκό καγκουρώ. Αλλά πάω στο ζωολογικό κήπο να το δω.δεν μου αρεσει το κινεζικο φαγητο. δεν πηγα οτε να δω πως γινεται
Σχολιάζω τον καπνό που βγάζει καθώς καίγεται.από πιτα που δεν τρωτε τι σας νοιαζει αν καει?
Και άλλο κροκόδειλος με μουλάρι.Άλλο άντρας με αντρα.
Άλλο γυναίκα με γυναίκα.
Άλλο άντρας με γυναίκα.
Άλλο γυναίκα με τράνς.
Άλλο άντρας με τράνς.
Και... Άλλο τράνς με τράνς.
Δεν είπα κάτι τέτοιο. Αν υπήρχε θέμα ζημιάς, θα ζήταγα αποζημίωση.δικαίωμά του της είναι αφού δεν βλάπτει και δεν ζημιώνει κανέναν.
Όχι, ούτε εκεί το πάω, ούτε στα θρησκευτικά. Άλλωσε κι εγώ με καπότα γαμάω, οπότε η διαιώνιση πάει περίπατο. Ότι σου κατέβει γράφεις για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.υπάρχει ενα θεματάκι στο θέμα της αναπαραγωγής και της διαιώνισης του είδους
Ναι, ε? Θα τεκνοποιήσεις?η επιστήμη προσπαθεί να το λύσει.
Εγώ έχω πάει. Και σε πληροφορώ ότι έχει μπουρδέλα με βιτρίνες (Κοπεγχάγη) τύπου Αμστερνταμ, τουλάχιστον τότε που πήγα. Θυμάμαι και το δρόμο: Istegade.Δανία μιας και αρκετοί νομίζω δεν είχαμε την τύχη και την ευκαιρία να πάμε.
Το ξαναείπα. Χαλάει την αισθητική μου. Και το λέω.παλληκαρι εσενα τι σε χαλαει αν καποιος γαμαει τραβελλια?
Γηράσκω αεί διδασκόμενος. Και είναι και τσάμπα. Εσένα τι σε χαλάει?εαν εδω σε αυτο το θρεντ δεν υπαρχει κατι που να σε ενδιαφερει γιατι το διαβαζεις?
Κοίτα, αν δεν προσβάλλεσαι όταν παίρνεις πίπες ο ίδιος, νομίζω ότι το να σε πει κάποιος λούγκρα δεν είναι κάτι σπουδαίο. Σε χαλάει? Είναι κακό το "λούγκρα"? Πως θα 'θελες? Πεοθηλαστής?και ποιος σου ειπε οτι μπορεις να προσβαλλεις
Αισθάνεσαι ότι σε κοροϊδεύουν? Στο κάτω-κάτω αυτό που κάνεις λέμε. Με άλλες λέξεις, τις δικές μας. Αν σε χαλάνε, μην τις διαβάζεις.μονο να κοροιδεψεις ειναι ενα χασιμο
Σωστό. Αλλά δεν είπα αυτό. Είπα ότι κάποιος που τον παίρνει/κώλο ή ρουφάει πίπες, είναι.εαν καποιος εχει διαφορετικα σεξουαλικα γουστα απο τα δικα σου δεν ειναι απαραιτητα και λουγκρα.
Δεν λέω το αντίθετο. Δεν τον ξέρω, αλλά δεν έχω λόγο να μη σε πιστέψω. Εξαιρετικό παιδί, και ολίγον λούγκρα. Είπα κάτι κακό?ας πουμε οτι ο χρηστος ειναι ενα εξαιρετικο παιδι
Όχι, ούτε κι αυτός όμως θα έλεγε πως παίρνει πίπες.νομιζεις οτι σε ενα τετ α τετ θα του ελεγες ποτε τετοια πραγματα
Ξαναρωράω: Το "λούγκρα" και το "ψωλορουφήχτρα" είναι υποτιμητικό? Πες εσύ μια λέξη.δεν πρεπει να υποτιμουμε τον αλλο σε καμμια περιπτωση χωρις λογο και αιτια.
Αληθεύει.σε θεωρω ατομο που δεν εχει καποιου ειδους κομπλεξ
Το ξαναλέω: Σχολιάζω αυτά που διαβάζω. Και τα ονοματίζω με λέξεις, που είναι γενικώς αποδεκτές και κοινώς κατανοητές. Γιατί σε χαλάει αυτό?γιατι προσβαλεις κοσμο εκ του ασφαλους?
[size=10pt]Ξαναβάζω εδώ ένα δικό μου ποστ που σβήστηκε. Για να υπάρχει.
-------------------Κι από μένα φιλικά (και όχι φιλάκια), και στα γρήγορα απαντάω σε όσες μαλακίες διάβασα εδώ νωρίτερα:
Κανένα. Μακριά ‘π τον κώλο μου κι όπου θέλει ας μπει.
Ποιός ρε? Εγώ κοιτάω να ξεχωρίσω? Δεν είσαι εσύ που συνεχώς προβάλλεις τη "διαφορετικότητα" σου?
Το φόρουμ είναι για πουτάνες, ξέρεις. Μάλλον το έχεις παρεξηγήσει.
Ναι, με χαλάει. Όπως με χαλάει όταν βλέπω κάποιον να ξερνάει, ή να χέζει, ή να πετάει τη σακούλα με τα σκουπίδια στο δρόμο. Είναι αισθητικό το θέμα. Το λέω, όπως και θα το πω όταν μια ταινία που είδα είναι μάπα. Αν είναι καλή, θα το πω κι αυτό.
Ψωλή με ψωλή, όχι. Θα ‘πρεπε?
Και της φύσης μου.
Δεν είναι θέμα αντρικής ζωής. Αν ήταν (για μένα), θα ήταν για σένα της γυναικείας σου?
Όχι. Ούτε και μένα μου αρέσει θηλυκό καγκουρώ. Αλλά πάω στο ζωολογικό κήπο να το δω.
Σχολιάζω τον καπνό που βγάζει καθώς καίγεται.
Και άλλο κροκόδειλος με μουλάρι.
Δεν είπα κάτι τέτοιο. Αν υπήρχε θέμα ζημιάς, θα ζήταγα αποζημίωση.
Όχι, ούτε εκεί το πάω, ούτε στα θρησκευτικά. Άλλωσε κι εγώ με καπότα γαμάω, οπότε η διαιώνιση πάει περίπατο. Ότι σου κατέβει γράφεις για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.
Ναι, ε? Θα τεκνοποιήσεις?
Εγώ έχω πάει. Και σε πληροφορώ ότι έχει μπουρδέλα με βιτρίνες (Κοπεγχάγη) τύπου Αμστερνταμ, τουλάχιστον τότε που πήγα. Θυμάμαι και το δρόμο: Istegade.
Το ξαναείπα. Χαλάει την αισθητική μου. Και το λέω.
Γηράσκω αεί διδασκόμενος. Και είναι και τσάμπα. Εσένα τι σε χαλάει?
Κοίτα, αν δεν προσβάλλεσαι όταν παίρνεις πίπες ο ίδιος, νομίζω ότι το να σε πει κάποιος λούγκρα δεν είναι κάτι σπουδαίο. Σε χαλάει? Είναι κακό το "λούγκρα"? Πως θα 'θελες? Πεοθηλαστής?
Αισθάνεσαι ότι σε κοροϊδεύουν? Στο κάτω-κάτω αυτό που κάνεις λέμε. Με άλλες λέξεις, τις δικές μας. Αν σε χαλάνε, μην τις διαβάζεις.
Σωστό. Αλλά δεν είπα αυτό. Είπα ότι κάποιος που τον παίρνει/κώλο ή ρουφάει πίπες, είναι.
Δεν λέω το αντίθετο. Δεν τον ξέρω, αλλά δεν έχω λόγο να μη σε πιστέψω. Εξαιρετικό παιδί, και ολίγον λούγκρα. Είπα κάτι κακό?
Όχι, ούτε κι αυτός όμως θα έλεγε πως παίρνει πίπες.
Ξαναρωράω: Το "λούγκρα" και το "ψωλορουφήχτρα" είναι υποτιμητικό? Πες εσύ μια λέξη.
Αληθεύει.
Το ξαναλέω: Σχολιάζω αυτά που διαβάζω. Και τα ονοματίζω με λέξεις, που είναι γενικώς αποδεκτές και κοινώς κατανοητές. Γιατί σε χαλάει αυτό?
Συμπέρασμα:
Στην ερώτηση του θέματος (Tι σας εξιτάρει στο σεξ με μία τράνς ή CD?), η απάντηση είναι: Δεν με εξιτάρει. Μήπως είμαι off-topic? Πες στους admin να με μπανάρουν.
<< Ούτε και μένα μου αρέσει θηλυκό καγκουρώ. Αλλά πάω στο ζωολογικό κήπο να το δω.>>
ώστε κρυφογουστάρεις τα θηλυκά καγκουρώ ! μην κρύβεσαι ! φανερώθηκες !!!
κάτσε να το πω στον ξάφελφό σου τον ΣΟΝΥ και τον θείο σου τον ΦΙΛΠΣ και θα δεις τι έχεις να πάθεις παλιόπαιδο !!
α να χαθείς πιά. . . . . . .
[size=10pt]
Τον βλάκα μπορείς να τον γνωρίζεις από δυο βασικές ενδείξεις: 1) μιλάει για πράματα που είναι για αυτόν άχρηστα και
2) εκφράζει γνώμη για κάτι που κανένας δεν τον ρωτάει. συμαζεψουυυυυυυυυυυ.... [/size]
<< Ούτε και μένα μου αρέσει θηλυκό καγκουρώ. Αλλά πάω στο ζωολογικό κήπο να το δω.>>
ώστε κρυφογουστάρεις τα θηλυκά καγκουρώ ! μην κρύβεσαι ! φανερώθηκες !!!
κάτσε να το πω στον ξάφελφό σου τον ΣΟΝΥ και τον θείο σου τον ΦΙΛΠΣ και θα δεις τι έχεις να πάθεις παλιόπαιδο !!
α να χαθείς πιά. . . . . . .
Τιμωρία?τιμωρία που του επιβάλλαμε
θυμίζει την παλιά άχαστη επιτυχία
Το αδύνατο σημείο μου - 1992
Στίχοι: Άντζυ Σαμίου
Μουσική: Τάσος Χαμουρτιάδης
1. Άντζυ Σαμίου
Μη με ρωτάς τι μου αρέσει πιο πολύ
μη με ρωτάς αφού τα γούστα μου τα ξέρεις
μη με ρωτάς πού θα μου δώσεις το φιλί
αφού τ’ αδύνατο σημείο μου το ξέρεις
Εκεί που καίγομαι πολύ