VILLAGE
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 16
σε ευχαριστω! Αν και δεν καταλαβα τελικα τι πρεπει να κανω!
Η αποδοχη εγινε πριν 8 μηνες.
Διαβασε καλυτερα...5.000 ευρω ειναι το προστιμο.χαχα 100 ευρω παραβολο?? θα πιασει ο πατερας μου το αυτοματο ! χαχαχα
Διαβασε καλυτερα...5.000 ευρω ειναι το προστιμο.
Βαλε καμια λαμαρινα ρε φιλε, πρεπει να το λεει και ο νομος;
εσενα σε έχει δηλώσει για πηγάδι?χαχα 100 ευρω παραβολο?? θα πιασει ο πατερας μου το αυτοματο ! χαχαχα
εαν παει ενα παιδι ?γιατι να πρεπει να αφιερωσω χρονο, να κανω το ταξιδι στο γαμιοχωρι, και να πληρωσω τους μεθυσους χωριατες που μυρισαν αστο και σου λεει θα εχει χρημα να του τα φαμε, εφοσον το γαμιοπηγαδο ειναι μεσα στην ιδιοκτησια μου.
Για να πεσει καποιος μεσα θα πρεπει να περπατησει απο το δρομο μεσα στο κτημα. Ε να μην το κανει , του το επετρεψα εγω??? Αρα γιατι να κανω κατι τετοιο τυπε?
γιατι να πρεπει να αφιερωσω χρονο, να κανω το ταξιδι στο γαμιοχωρι, και να πληρωσω τους μεθυσους χωριατες που μυρισαν αστο και σου λεει θα εχει χρημα να του τα φαμε, εφοσον το γαμιοπηγαδο ειναι μεσα στην ιδιοκτησια μου.
Για να πεσει καποιος μεσα θα πρεπει να περπατησει απο το δρομο μεσα στο κτημα. Ε να μην το κανει , του το επετρεψα εγω??? Αρα γιατι να κανω κατι τετοιο τυπε?
εσενα σε έχει δηλώσει για πηγάδι?
εαν παει ενα παιδι ?
ρε μαστορα για πες τι διαστάσεις είναι το πηγάδι?οι γονεις του εχουν ευθυνη που ειναι το παιδι. ευθυνεται ο γονιος του. Κακως ειναι μεσα στην ιδιοκτησι αμου.
ληστεια δηλαδή. ο παππους μπορει να ειχε ένα πηγαδι. ο πατερας μου να ειχε το ιδιο πηγαδι. και εγω χωρις να το ξερω ισως ότι υπαρχει πηγαδι και μενω στην πολη να μου ερθει ένα προστιμο στο ασχετο, αντι να μου στειλει πρωτα ειδοποιηση ο δημοσιος υπάλληλος που το ειδε να παω να το δηλωσω ή να το καλυψω ή οτιδήποτε θελουν.
οι γονεις του εχουν ευθυνη που ειναι το παιδι. ευθυνεται ο γονιος του. Κακως ειναι μεσα στην ιδιοκτησι αμου.
στο δικαστηριο δεν φτανει αυτο που λεςοι γονεις του εχουν ευθυνη που ειναι το παιδι. ευθυνεται ο γονιος του. Κακως ειναι μεσα στην ιδιοκτησι αμου.
ελα παραπονιαρη...εκδρομουλα plus σεξ στη φυση!
το γραφει στην αρχηρε μαστορα για πες τι διαστάσεις είναι το πηγάδι?
Τύπε ακουσε κατι. Το "ειναι η ιδιοκτησια μου" δεν λεει κατι. Με τη λογικη αυτη εσυ μπορει να εχεις και ναρκες στο κτημα σου. Δεν μπορεις να λες "κακώς μπηκες" αν τιναχθει καποιος στον αερα. Το ιδιο συμβαινει και σε οσους μπαινουν βραδια σε αφύλακτες σε ανεγειρομενες οικοδομες. Δεν θα επρεπε να ειναι εκει, αλλά αν μπουν και πεσουν απο κανεναν οροφο τραβανε τον μηχανικο ότι δεν περιεφραξε.οι γονεις του εχουν ευθυνη που ειναι το παιδι. ευθυνεται ο γονιος του. Κακως ειναι μεσα στην ιδιοκτησι αμου.
στο δικαστηριο δεν φτανει αυτο που λες