You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tί παίζει με τα μυνήματα στα κινητά;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα griniarhs
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 74
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
thanoulis21r
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.992
φίλε πιστευω οτι εχει ερθει σε λαο αυτο το μηνυμα γιατι εχω και αλλο γνωστο μου που του εσκασε το εν λογω sms...αυτα παθαινει καποιος οταν δινει τον αριθμο του οπου νανε! αντε να δεις ποιος ειναι ο κατοχος του αριθμου φιλε μου!
Επισκέπτης
αυτα παθαινει καποιος οταν δινει τον αριθμο του οπου νανε! αντε να δεις ποιος ειναι ο κατοχος του αριθμου φιλε μου!
άσχετο αυτό που λες...στέλνουν αυτό το sms τυχαία...το έχουν στείλει και σε εμένα και σε φίλους...όλοι είχαμε δώσει κινητό στο ίδιο άτομο???
thanoulis21r
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.992
αντε ρε φιλε να και αλλος! πρεπει να εχει σκασει σε πολυ λαο παιδια οντως... εσενα τι ονοματα σου ελεγε ρε ντανιελ? γιατι την αλλη μου εγραψε αλλα γυναικεια ονοματα!άσχετο αυτό που λες...στέλνουν αυτό το sms τυχαία...το έχουν στείλει και σε εμένα και σε φίλους...όλοι είχαμε δώσει κινητό στο ίδιο άτομο???
Επισκέπτης
αντε ρε φιλε να και αλλος! πρεπει να εχει σκασει σε πολυ λαο παιδια οντως... εσενα τι ονοματα σου ελεγε ρε ντανιελ? γιατι την αλλη μου εγραψε αλλα γυναικεια ονοματα!
νομίζω τα ίδια ονόματα που ανέφερες και εσύ ;)
thanoulis21r
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.992
και ομως φιλε ξερεις ποσοι τσιμπανε! κυκλοφορουν κατι γκασμαδες!! οι παπατζηδες του sex ειναι πιο επικινδυνοι και απο αυτους με τα τραπουλοχαρτα στην πανεπιστημιου!!νομίζω τα ίδια ονόματα που ανέφερες και εσύ ;)
freddie2065
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Ηρθε και σε μενα το μηνυμα πριν απο κατι μηνες και μαλιστα σε 2 νουμερα που εχω.Ευτυχως το ψυλιαστηκα και δεν απαντησα.Φαινεται οτι καποιος βγαζει μεροκαματο με αυτη την ιστορια... >
thanoulis21r
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.992
να και αλλος...οποτε καταλαβαινεις φιλε...τι μεροκαματακι! πολλα λεφταΗρθε και σε μενα το μηνυμα πριν απο κατι μηνες και μαλιστα σε 2 νουμερα που εχω.Ευτυχως το ψυλιαστηκα και δεν απαντησα.Φαινεται οτι καποιος βγαζει μεροκαματο με αυτη την ιστορια... >
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Μου ηρθε κατι παρομοιο πριν 1 - 1,5 ετος, 2 φορες μαλιστα, αλλα δεν απαντησα καν και το εσβησα αμεσως.
Σε μηνυματα η τηλεφωνα που δεν γνωριζω, δεν απανταω καν
Μπορει να ηταν καμια θαυμαστρια αχαχουχα. Το αποκλειεις?
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Δεν εχω θαυμαστες ουτε θαυμαστριες ......Μπορει να ηταν καμια θαυμαστρια αχαχουχα. Το αποκλειεις?
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Δεν εχω θαυμαστες ουτε θαυμαστριες ......
Γιατι ρε αχαχουχα το λες αυτο?
που το ξερεις ?
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
βρε ..... κοψε το δουλεμα ρεΓιατι ρε αχαχουχα το λες αυτο?
που το ξερεις ?
Τι ειμαι για να εχω θαυμαστες δηλαδη ?
Ενας πολυ απλος ανθρωπος ειμαι και τιποτα αλλο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις
- 14K