Νέα

Tί παίζει με τα μυνήματα στα κινητά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα griniarhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
αυτα παθαινει καποιος οταν δινει τον αριθμο του οπου νανε! αντε να δεις ποιος ειναι ο κατοχος του αριθμου φιλε μου!

thanoulis21r

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.992
:pipa2:
αυτα παθαινει καποιος οταν δινει τον αριθμο του οπου νανε! αντε να δεις ποιος ειναι ο κατοχος του αριθμου φιλε μου!
φίλε πιστευω οτι εχει ερθει σε λαο αυτο το μηνυμα γιατι εχω και αλλο γνωστο μου που του εσκασε το εν λογω sms...

Επισκέπτης

άσχετο αυτό που λες...στέλνουν αυτό το sms τυχαία...το έχουν στείλει και σε εμένα και σε φίλους...όλοι είχαμε δώσει κινητό στο ίδιο άτομο???

thanoulis21r

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.992
άσχετο αυτό που λες...στέλνουν αυτό το sms τυχαία...το έχουν στείλει και σε εμένα και σε φίλους...όλοι είχαμε δώσει κινητό στο ίδιο άτομο???
αντε ρε φιλε να και αλλος! πρεπει να εχει σκασει σε πολυ λαο παιδια οντως... εσενα τι ονοματα σου ελεγε ρε ντανιελ? γιατι την αλλη μου εγραψε αλλα γυναικεια ονοματα!  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
αντε ρε φιλε να και αλλος! πρεπει να εχει σκασει σε πολυ λαο παιδια οντως... εσενα τι ονοματα σου ελεγε ρε ντανιελ? γιατι την αλλη μου εγραψε αλλα γυναικεια ονοματα!  :2funny: :2funny:

νομίζω τα ίδια ονόματα που ανέφερες και εσύ ;)

thanoulis21r

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.992
νομίζω τα ίδια ονόματα που ανέφερες και εσύ ;)
και ομως φιλε ξερεις ποσοι τσιμπανε! κυκλοφορουν κατι γκασμαδες!!  :2funny: οι παπατζηδες του sex ειναι πιο επικινδυνοι και απο αυτους με τα τραπουλοχαρτα στην πανεπιστημιου!!  :2funny: :2funny:

freddie2065

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Ηρθε και σε μενα το μηνυμα πριν απο κατι μηνες και μαλιστα σε 2 νουμερα που εχω.Ευτυχως το ψυλιαστηκα και δεν απαντησα.Φαινεται οτι καποιος βγαζει μεροκαματο με αυτη την ιστορια... >:(

thanoulis21r

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.992
Ηρθε και σε μενα το μηνυμα πριν απο κατι μηνες και μαλιστα σε 2 νουμερα που εχω.Ευτυχως το ψυλιαστηκα και δεν απαντησα.Φαινεται οτι καποιος βγαζει μεροκαματο με αυτη την ιστορια... >:(
να και αλλος...οποτε καταλαβαινεις φιλε...τι μεροκαματακι! πολλα λεφτα :cheesy:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μου ηρθε κατι παρομοιο πριν 1 - 1,5 ετος, 2 φορες μαλιστα, αλλα δεν απαντησα καν και το εσβησα αμεσως.

Σε μηνυματα η τηλεφωνα που δεν γνωριζω, δεν απανταω καν

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μου ηρθε κατι παρομοιο πριν 1 - 1,5 ετος, 2 φορες μαλιστα, αλλα δεν απαντησα καν και το εσβησα αμεσως.

Σε μηνυματα η τηλεφωνα που δεν γνωριζω, δεν απανταω καν

Μπορει να ηταν καμια θαυμαστρια αχαχουχα. Το αποκλειεις?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Γιατι ρε αχαχουχα το λες αυτο?

που το ξερεις ?
βρε ..... κοψε το δουλεμα ρε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τι ειμαι για να εχω θαυμαστες δηλαδη ?
Ενας πολυ απλος ανθρωπος ειμαι και τιποτα αλλο.  :P

bgwolf

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
μου ηρθε κ μενα αυτο το μνμ πριν 2 χρονια. το εσβησα

Stories