kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
εγο εχο πολεσ κε κερδιζο σινεχια δορα κε εφκεριεσΕσι ισε γουρλις
Εγο ιμε γκανταιμις
Πηστοτηκες καρταις δαιν χρισημωπιησα πωτε
εγο εχο πολεσ κε κερδιζο σινεχια δορα κε εφκεριεσΕσι ισε γουρλις
Εγο ιμε γκανταιμις
Πηστοτηκες καρταις δαιν χρισημωπιησα πωτε
Γιατι στραβομουτσουνιασες αμαζονα μου εσυ ?
δε καταλαβα τιποτα
εσι εκτως απω γουρλις ισε κε πλουσειος ......εγο εχο πολεσ κε κερδιζο σινεχια δορα κε εφκεριεσ
Ετσι ειπα κι εγω οταν μου χρεωσανε το κινητο
εγο δε κσερο απο αφτα ετσι κε αλιοσ δεπλιρονο τιποταΕτσι ειπα κι εγω οταν μου χρεωσανε το κινητο
πραιπι να μου μαθις πος τα καταφαιρνις ετση....εγο δε κσερο απο αφτα ετσι κε αλιοσ δεπλιρονο τιποτα
να υποθεσω οτι σταματησαν επειδη τα τιναξε η ενδιαφερομενη;ολοι την εχουμε πατησει τυπε
εγω ειχα στειλει πριν χρονια ενα μηνυμα και μου εσκαγαν μηνυματα για 3-4 χρονια
βρε στοκε ο ανθρωπος δεν λεει αν θα απαντησει.....που να απαντησει;στο 14880 εξαλλου;λεει πως να απαλλαγει απο το να του στελνουν σπαμ μηνυματα σαν το σπαμ στο μειλ μαςΓιατι στραβομουτσουνιασες αμαζονα μου εσυ ?
εχο φιλουσ που με λιποντεπραιπι να μου μαθις πος τα καταφαιρνις ετση....
Νιοθο κωροηδω που πλιρονο τα παντα
Διόρθωσε τον τίτλο ρε άχρηστε,-η κ μετά -υ.βρε στοκε ο ανθρωπος δεν λεει αν θα απαντησει.....που να απαντησει;στο 14880 εξαλλου;λεει πως να απαλλαγει απο το να του στελνουν σπαμ μηνυματα σαν το σπαμ στο μειλ μας
αααααααααααα ενταξει και αν δεν απαντησει τι θα παθει δηλαδη ?βρε στοκε ο ανθρωπος δεν λεει αν θα απαντησει.....που να απαντησει;στο 14880 εξαλλου;λεει πως να απαλλαγει απο το να του στελνουν σπαμ μηνυματα σαν το σπαμ στο μειλ μας
δεν ειμαι μοντ ρε παπαρα....τα παραπονα στον σεβαλιε διπλα...Διόρθωσε τον τίτλο ρε άχρηστε,-η κ μετά -υ.
Δεν σε κοβο για αξιολιπιτο εσαιναεχο φιλουσ που με λιποντε
τοτε πλερονε εγο δεπλερονο ποτεΔεν σε κοβο για αξιολιπιτο εσαινα
Κι εγο αυτο δαιν το δεχωμε ουτε για αστιο
τοτε πλερονε εγο δεπλερονο ποτε
ιμε ασχιμοσ
Ομορφαντρα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
εσι ισε πολι ποιο ομωρφος απο μαιναιμε ασχιμοσ