Νέα

Tί παίζει με τα μυνήματα στα κινητά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα griniarhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
δεν ειμαι μοντ ρε παπαρα....τα παραπονα στον σεβαλιε διπλα... :uglystupid:

λοιπον θεματοθετη σου εχω μια λυση......ψαξε μηπως στα μηνυματα υπαρχει τηλεφωνο παραπονων της εταιρειας...ειδαλλως καλεσε και στο μηνυμα χωρις χρεωση που προηγειται της ροζ συνομιλιας και εκει συνηθως εχει ενα τηλεφωνο σταθερο κοινου ή παραπονων....παρτους και ξεχεσε τους να μην ξαναστειλουν μηνυματα σπαμ στο κινητο σου....

Τα 5 ψηφια που στελνει σε μενα  δεν εχουν ......
Λεs να τουs παρω και να τουs ξεχεσω??

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αν τους παρεις θα χρεωθεις ....

Να μην ασχοληθεις καθολου δεν παιζει ?

Μωρε θα αλλαζα αριθμο στο φιναλε.......αλλα εχω καμμια 800αρια ονοματα
Αντε να ενημερωσω ολουs αυτουs

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μωρε θα αλλαζα αριθμο στο φιναλε.......αλλα εχω καμμια 800αρια ονοματα
Αντε να ενημερωσω ολουs αυτουs
Μην ασχοληθεις καθολου η στειλε ενα μηνυμα ''μην με ενοχλειτε''

1 - 2 - 3 - 5 - 10 Θα σταματησουν, που θα παει...

Η ψαξε για καμια εφαρμογη που να τους εχει σε μαυρη λιστα μονιμα

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Η λύση είναι μία.Παίρνεις την εταιρία σου τηλέφωνο και τους λες το νούμερο.Σου λένε σε ποια διαφημιστική εταιρία ανήκει και σου δίνει το ΣΤΑΘΕΡΟ της τηλέφωνο.Τους παίρνεις και τους λες λίγο έντονα να διαγραφείς από οποιαδήποτε υπηρεσία τους.Τέλος.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Μην ασχοληθεις καθολου η στειλε ενα μηνυμα ''μην με ενοχλειτε''

1 - 2 - 3 - 5 - 10 Θα σταματησουν, που θα παει...

Η ψαξε για καμια εφαρμογη που να τους εχει σε μαυρη λιστα μονιμα

Αυτην την εφαρμογη ψαχνω.......Κει που καθομαι ησυχα ησυχα.....τσουπ μηνυμα  απο το 54077  "Μπεs κι εσυ στο  www...."

Αφου δεν θελω λεμε

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Η λύση είναι μία.Παίρνεις την εταιρία σου τηλέφωνο και τους λες το νούμερο.Σου λένε σε ποια διαφημιστική εταιρία ανήκει και σου δίνει το ΣΤΑΘΕΡΟ της τηλέφωνο.Τους παίρνεις και τους λες λίγο έντονα να διαγραφείς από οποιαδήποτε υπηρεσία τους.Τέλος.

Θενκσ.....Αυτο θα κανω μπαs και γλυτωσω

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
54077   Παροχοs   WIN AE
Πιθανώς να πρέπει να στείλεις ένα sms από το κινητό σου με τη λέξη stop σε κάποιο συγκεκριμένο 5ψήφιο της εταιρίας.Πάρε την εταιρία σου και μετά τη διαφημιστική.Λύνεται έτσι άμεσα το θέμα.Και μην ξαναστείλεις σε διαγωνισμούς, laptop, μαλακίες!

WIN AE
ΣΩΡΟΥ 22 , Τ.Κ. 15125
Δήμος ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ, Νομός ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλ.: 2116004000

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Πιθανώς να πρέπει να στείλεις ένα sms από το κινητό σου με τη λέξη stop σε κάποιο συγκεκριμένο 5ψήφιο της εταιρίας.Πάρε την εταιρία σου και μετά τη διαφημιστική.Λύνεται έτσι άμεσα το θέμα.Και μην ξαναστείλεις σε διαγωνισμούς, laptop, μαλακίες!

WIN AE
ΣΩΡΟΥ 22 , Τ.Κ. 15125
Δήμος ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ, Νομός ΑΤΤΙΚΗΣ
Τηλ.: 2116004000

Απ το Μαρουσι μουρχεται ε???  Θενκs.....Αυριο πουρνο πουρνο

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.384
Πόντοι
606
το θεμα ειναι απλο......περνεις τι γαμημενη ετερια σου και τους λες να μην ξαναλαβεις μυνημα απο το συγεκρημενο νουμερο.

OP
OP
G

griniarhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
1.712
Πόντοι
206

zorbas the greek

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2010
Like
119
Πόντοι
6
Την πρωτη φορα δεν εδωσα σημασια αλλα το σκηνικο επαναληφθηκε και θελω να ρωτησω αν σας εχει συμβει και εσας.
Σκανε μυνηματα στο κινητο απο δηθεν παντρεμενες που θελουν μια εχεμυθη σχεση και καλα και σε ρωτανε αν ενδιαφερεσαι να σου στειλουν το τηλεφωνο τους.
Το κολπο ειναι οτι τα μυνηματα ερχονται απο πενταψηφιο αριθμο,αρα απο τηλεφωνικο κεντρο!
Προφανως καποιο κολπακι κονομας παιζει κι εκει....
Προσοχή!!!!!! Αν απαντήσεις τρως τρελλή χρέωση και με ΦΠΑ!!αυτό είναι το αστείο και σου λέει η τάδε εταιρία ότι σε χρέωσε για τις υπηρεσίες της.Αυτό ισχύει και για μήνυμα απάντησης.Την πάτησε γνωστός όταν έστειλε μήνυμα απάντησης,κάποια του έλεγε ότι είναι αεροσυνοδός και ήθελε να βγουν έξω! :helpplea: :tickedoff: :helpplea:

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ειναι σαν την περιπτωση με μια Αντζελα που χωρισε και καλα.
οσο απαντας αυτοι εισπρατουν λεφτα.

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Είπαμε πώς λύνεται το πρόβλημα: Παίρνεις την εταιρία σου τηλέφωνο και τους λες το νούμερο.Σου λένε σε ποια διαφημιστική εταιρία ανήκει και σου δίνει το ΣΤΑΘΕΡΟ της τηλέφωνο.Τους παίρνεις και τους λες λίγο έντονα να διαγραφείς από οποιαδήποτε υπηρεσία τους.Τέλος. Πάντως αποκλείεται από μόνοι τους να σας έστειλαν κάποιο μήνυμα.Θέλω να πω, άθελά σας βέβαια, κάπου παίξατε από το κινητό.Σε κανά διαγωνισμό, ζώδια, ringtone,κάτι...

thanoulis21r

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.992
Καλησπερα σε ολους, ειπα να θιξω ενα θεμα γιατι μου εχει κανει εντυπωση και θα ηθελα να ρωτησω εαν συνεβει και σε καποιον απο εσας η σε καποιον γνωστο σας...
Πριν καποιους μηνες μου ειχε ερθει στο κινητο ενα μηνυμα το οποιο ελεγε:
''Ειρηνη μου τι κανεις? χαθηκαμε! εγω που να στα λεω! χωρισα πριν 4 μηνες ειμαι στις μοναξιες μου και ψαχνομαι! παμε αυριο για καφε να τα πουμε απο κοντα? -Αντζελα''
Καταλαβαινοντας φυσικα οτι το μηνυμα αποτελει παγιδα επιτηδειων για να τσιμπησουν καποιοι δεν απαντησα καν, αλλα το μηνυμα μου ηρθε κανα δυο φορες ακομα μετα απο μηνες και τελευταια φορα πριν 2-3 βδομαδες...Προφανως καποια πουστια παιζεται εκει αλλα που να ξερεις ακριβως...
Εχει ερθει σε κανεναν σας παρομοιο μηνυμα? Τι παιζει ρε μαγκες! :huh:

Επισκέπτης

έται όπως τα λες είναι απάτη για να σε κάνουν να απαντήσεις με sms και να σε χρεώσουν!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom