orgasmikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2019
- Like
- 1.708
- Πόντοι
- 216
Μάγκες το ανοίγω με την προσδοκία να γίνει ανάρπαστο. Δικό σας!!!!
Αυτήν που κερατώνει τον δικό της
Από ψυχολογικής άποψης, αυτοί που κερατωνουν δεν είναι τίποτε άλλο παρά άτομα που έχουν πρόβλημα. Είτε άντρες είτε γυναίκες. Έχει δοθεί τεράστια έκταση στην έννοια του κερατά. Δεν είναι σαφώς ο,τι πιο ευχάριστο αλλά στην πραγματικότητα αυτός που κερατωνει έχει πρόβλημα
αυτος που κερατωνει είναι βιολογικα οκ.Από ψυχολογικής άποψης, αυτοί που κερατωνουν δεν είναι τίποτε άλλο παρά άτομα που έχουν πρόβλημα. Είτε άντρες είτε γυναίκες. Έχει δοθεί τεράστια έκταση στην έννοια του κερατά. Δεν είναι σαφώς ο,τι πιο ευχάριστο αλλά στην πραγματικότητα αυτός που κερατωνει έχει πρόβλημα
καλημερα και οι παντρεμενοι εχουν ψυχη!!!!Το μόνο πρόβλημα που έχουμε είναι μην μας πιάσει η γυναίκα μας στα πράσα και αντε να την τουμπάρουμε μετά... :S
Αλλιώς τι πρόβλημα να έχουμε? Τα καλύτερα παιδιά είμαστε...
εχουν ειπωθεί θεωριες ψυχολογιας ένα σωρο αβασιμες μια και η ψυχολογια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ,Από ψυχολογικής άποψης, αυτοί που κερατωνουν δεν είναι τίποτε άλλο παρά άτομα που έχουν πρόβλημα. Είτε άντρες είτε γυναίκες. Έχει δοθεί τεράστια έκταση στην έννοια του κερατά. Δεν είναι σαφώς ο,τι πιο ευχάριστο αλλά στην πραγματικότητα αυτός που κερατωνει έχει πρόβλημα
πολύ καλά τά λέει, συμφωνώ απόλυτα"Η πουτάνα από την ιερόδουλο διαφέρει πολύ... Πουτάνα μπορείς να πείς
πάσα γυναίκα, γιατί όλες την ίδια δουλειά κάνουμε, σ' ένα σημείο μπαίνει σ' όλες.
Άλλο είναι να εκδίδεις τον εαυτό σου κι άλλο είναι νά 'σαι πουτάνα. Εμείς (δηλ. οι ιερόδουλες)
πουτάνα λέμε αυτή που μπαίνει σ' ένα αντρόγυνο και χαλάει ένα σπίτι. Για μένα αυτή είναι πουτάνα,
μια γυναίκα που δεν ξέρει τι κάνει. Εγώ ξέρω τι κάνω. Εγώ δεν θα χαλάσω ένα σπίτι, δεν θα κάνω ζημιά.
Πουτάνα είναι ο άτιμος άνθρωπος τελικά".
[Απόσπασμα από την αφήγηση της ιερόδουλης Μάγδας, 51 ετών, από το βιβλίο της Τασίας Χατζή,
Πουτάνα - Δεκατρία Χρόνια Μετά, σελ. 307 (εκδ. Οδυσσέας 1993)]