Νέα

Τι ώρα ξυπνάτε το πρωί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zwzef84
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 288
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.661
Πόντοι
41.129
Tυποι πουτανα τα κανατε ολα τα εξηγω τελευταια φορα.Οταν πεθενε καποιος επερνε τηλεφωνο εμενα η τον φιλο και συνεργατη μου να παμε να ανοιξουμε τον ταφο και πληρωνομασταν απο την οικογενεια.Τους νεκρους αν λιωσουν τους βγαζουν απο τον ταφο στην πενταετια αν τυχαινε κατι τετοιο λοιπον το αναλαμβαναμε και αυτο.Το ζαχαρολαστειο ηταν οικογενειακη επιχειρηση αλλα με κοντρα που ειχα με τον γερο μου λογο του οτι ημουνα ρεμαλι και ετρωγα τα λεφτα σε πουτανε και μουνια γενικοτερα δεν πατουσα στο μαγαζι.Καποια χρονια μετα τα βρηκαμε με τον γερο μου χωρις να κοψω τα μουνια και της πουτανες φυσικα και ανελαβα το μαγαζι.Οποτε παλι εχω δουλεια με νεκρους κανω και κολυβα :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

τυπε ποση ωρα τα βραζεις τα κολυβα ?  :think: :think: :think:
μια θειά μου τα εβραζε 4 ωρες και αυτα τιποτα, σα στραγαλια ηταν.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.661
Πόντοι
41.129

Nekrothaftis4

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
79
Πόντοι
6
τυπε ποση ωρα τα βραζεις τα κολυβα ?  :think: :think: :think:
μια θειά μου τα εβραζε 4 ωρες και αυτα τιποτα, σα στραγαλια ηταν.
Κανα δυοωρο με δυομιση ωρες τυπε αλλα δεν ειναι στανταρ γιαυτο χρειαζεται και δοκιμη.Αν ανοιξη σαν μουνι το κολυβο και φουσκωσει τοτε ειναι μια χαρα.Μετα τα απλωνουμε πανω σε σεντονι χοντρο η οτι εχει ο καθενας τελως παντων και για να μη γινει λαπας πρεπει να τα ξεβγαλουμε με ζεστο νερο και οχι κρυο.

Nekrothaftis4

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
79
Πόντοι
6
τυπε αν σκασει καμια καλη μουμια για ξεθαψιμο θα πας για εξτραδακι :think: :S :S :S
Μπα τυπε τωρα με το ζαχαροπλαστειο δυσκολα γιατι χωριο ειναι ο ενας θαβειο τον αλλον οποτε απο σιχαμαρα δεν θα πατησει κανεις μετα να παρει γλυκα :S :S :S :S :S :S :S

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.661
Πόντοι
41.129
Κανα δυοωρο με δυομιση ωρες τυπε αλλα δεν ειναι στανταρ γιαυτο χρειαζεται και δοκιμη.Αν ανοιξη σαν μουνι το κολυβο και φουσκωσει τοτε ειναι μια χαρα.Μετα τα απλωνουμε πανω σε σεντονι χοντρο η οτι εχει ο καθενας τελως παντων και για να μη γινει λαπας πρεπει να τα ξεβγαλουμε με ζεστο νερο και οχι κρυο.

τυπε αμα θελεις να μου δωσεις κανα μεροκαματο να φαω ενα κομματι ψωμι στειλε πμ..
σκαβω βαθια και γρηγορα.  :hi:

Nekrothaftis4

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
79
Πόντοι
6
και σιγουρα θα εχει ριξει και πολλα γαμησια, τα καλυτερα κονε γινονται στις κηδειες  :hi:
Πολλα οχι μαλακιες και παραμυθια δεν λεω εγω.Δυο χηρες γαμησα εγω και αλλα δυο μουνακια ανηψιες και ο φιλος συνεργατης μου ειχε και αυτος τα τυχερα του.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.905
Πόντοι
24.596
Αμα δεν συχαινεσαι να πιανεις νεκροκεφαλες,κοκαλα κλπ θα σε εχω στα υποψη μου :S :S :S :S :S :S :S :S
εδω ρε τυπε φτιαχνεις καριοκες που ειναι απο οτι σαπιο γλυκο εχει μεινει κανα μηνα :zombie: :S :S :S

Nekrothaftis4

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
79
Πόντοι
6
τυπε αμα θελεις να μου δωσεις κανα μεροκαματο να φαω ενα κομματι ψωμι στειλε πμ..
σκαβω βαθια και γρηγορα.  :hi:
Αμα δεν συχαινεσαι να πιανεις νεκροκεφαλες,κοκαλα κλπ θα σε εχω στα υποψη μου :S :S :S :S :S :S :S :S

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.661
Πόντοι
41.129
Πολλα οχι μαλακιες και παραμυθια δεν λεω εγω.Δυο χηρες γαμησα εγω και αλλα δυο μουνακια ανηψιες και ο φιλος συνεργατης μου ειχε και αυτος τα τυχερα του.
ειχα παει σε μια κηδεια πριν κανα μηνα σε ενα παππου του μπατζανακη μου....κλαϊν μαϊν δηλαδη.
Ειχα πιασει μια πιτσιρικα 18 χρονωνε σφιχτα στην αγκαλια μου και την παρηγορουσα που εχασε τον παππου της,
δερμα βελουδο και κωλοβαλβιδα δουλεμενη φουλ σου λεω.  :heavymetalbig:

severino

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2018
Like
2
Πόντοι
0
Για να δούμε ποιος θα βρεί τι δουλειά κάνω? Το πρωινό ξύπνημα δεν είναι standard λόγο ελαστικότητας του ωραρίου. Αυτο βέβαια ελλοχεύει 2 κινδύνους, απο την μία όταν πάω αργά κάθομαι και κανα 2ωρο παραπάνω στο υποχρεωτικό 9ωρο και απο την άλλη η πιθανότητα να με βρείς στον δρόμο του μεταξιού τείνει στο 1.

Nekrothaftis4

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
79
Πόντοι
6
εδω ρε τυπε φτιαχνεις καριοκες που ειναι απο οτι σαπιο γλυκο εχει μεινει κανα μηνα :zombie: :S :S :S
Ισχυει αυτο αλλα οχι για μας τυπε.Καμια σχεση με την καριοκα που βγαζουμε στο μαγαζι 50 χρονων συνταγη ειναι και θελει δυο μερες για να φτιαχτει.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.905
Πόντοι
24.596
ειχα παει σε μια κηδεια πριν κανα μηνα σε ενα παππου του μπατζανακη μου....κλαϊν μαϊν δηλαδη.
Ειχα πιασει μια πιτσιρικα 18 χρονωνε σφιχτα στην αγκαλια μου και την παρηγορουσα που εχασε τον παππου της,
δερμα βελουδο και κωλοβαλβιδα δουλεμενη φουλ σου λεω.  :heavymetalbig:
γαμησες κωλοτρυπιδι τυπε ανημερα της κηδειας; :S :S :S

Nekrothaftis4

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
79
Πόντοι
6
δερμα βελουδο και κωλοβαλβιδα δουλεμενη φουλ σου λεω.  :heavymetalbig:
Τυπε μπορεσες να πιασεις και κωλοτρυπιδι; Eυγε :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.905
Πόντοι
24.596
Ισχυει αυτο αλλα οχι για μας τυπε.Καμια σχεση με την καριοκα που βγαζουμε στο μαγαζι 50 χρονων συνταγη ειναι και θελει δυο μερες για να φτιαχτει.
τυπε πριν την φτιαξεις εχεις πλυνει τουλαχιστον τα χερια σου απο τα λειψανα :think: :S :S :S

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.661
Πόντοι
41.129

πριν τις 9 του μακαριτη γαμησες τυπε ?

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.858
Πόντοι
5.506
Τυπε δεν προσεχεις αυτα που γραφω.Εχω κοψει το νεκροθαφτηληκι μονο ζαχαροπλαστης ειμαι :S :S :S :S :S :S
Μην τους ακους..μπαχαλα ειναι...μην δουν ανθρωπο να κανει μια νεα αρχη

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.905
Πόντοι
24.596

Nekrothaftis4