Nekrothaftis4
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2017
- Like
- 79
- Πόντοι
- 6
το εχω γραψει ηδη στο αναλογο θεμα τυπε εχω μπροστα μου την τηλεορασηΕβαλε γκολ ο παοκ τυπε...
το εχω γραψει ηδη στο αναλογο θεμα τυπε εχω μπροστα μου την τηλεορασηΕβαλε γκολ ο παοκ τυπε...
Ρεμαλι,ρεμπεσκε...Δεν ξυπνάω.
τυπε δεν διανυκτερευεις :S :S :SΕιμαι ελευθερος επαγγελματιας και το μαγαζι το ανοιγω καθε μερα στης 9 η ωρα.Τον χειμωνα ξυπναω κατα της 8:15 με 8:30 και τωρα το καλοκαιρι απο την ζεστη κλπ ξυπναω κατα της 7 με 7:15.
air condition τυπε? :S :S :SΕιμαι ελευθερος επαγγελματιας και το μαγαζι το ανοιγω καθε μερα στης 9 η ωρα.Τον χειμωνα ξυπναω κατα της 8:15 με 8:30 και τωρα το καλοκαιρι απο την ζεστη κλπ ξυπναω κατα της 7 με 7:15.
Τυπε παστες φτιαχνει ο τυπος...παρεξηγησες...χ3 :Sτυπε δεν διανυκτερευεις :S :S :S
δεν βαζει ξυλινα κουστουμια τυπε :S :S :SΤυπε παστες φτιαχνει ο τυπος...παρεξηγησες...χ3 :S
Παλια ήταν νεκροθάφτης. Ξεθαβε νεκρούς αβερτα στα 5 χρόνια με το που έλιωναν...3x :Sτυπε δεν διανυκτερευεις :S :S :S
Παλια ρε μαν....τωρα ειναι ζαχαροπλαστης με εκπομπη στην τηλεοραση...χ3 :Sδεν βαζει ξυλινα κουστουμια τυπε :S :S :S
έτρωγα.Τυπε παστες φτιαχνει ο τυπος...παρεξηγησες...χ3 :S
τι εκπομπη ρε τυπεΠαλια ρε μαν....τωρα ειναι ζαχαροπλαστης με εκπομπη στην τηλεοραση...χ3 :S
Τα εχει εξηγησει ο τυπος αλλα δεν δινετε σημασια
Γίνεσαι κακός.τι εκπομπη ρε τυπε
γιατι δεν εχει νικ ζαχαροπλαστης τοτε
κολυβα φτιαχνει :S :S :S
Τυπε...τι εκπομπη ρε τυπε
γιατι δεν εχει νικ ζαχαροπλαστης τοτε
κολυβα φτιαχνει :S :S :S
κ επισης σας ξυπναει αλλος ή το ξυπνητηρι ή ξυπνατε μονοι σας;
εγω σημερα σηκωθηκα στις 5 κ κατι
τυπε αν σκασει καμια καλη μουμια για ξεθαψιμο θα πας για εξτραδακι :S :S :STυποι πουτανα τα κανατε ολα τα εξηγω τελευταια φορα.Οταν πεθενε καποιος επερνε τηλεφωνο εμενα η τον φιλο και συνεργατη μου να παμε να ανοιξουμε τον ταφο και πληρωνομασταν απο την οικογενεια.Τους νεκρους αν λιωσουν τους βγαζουν απο τον ταφο στην πενταετια αν τυχαινε κατι τετοιο λοιπον το αναλαμβαναμε και αυτο.Το ζαχαρολαστειο ειναι οικογενειακη επιχειρηση αλλα με κοντρα που ειχα με τον γερο μου λογο του οτι ρεμαλι με ανεβαζε και με κατεβαζε που ετρωγα τα λεφτα σε πουτανες και μουνια γενικοτερα δεν πατουσα στο μαγαζι.Καποια χρονια μετα τα βρηκαμε με τον γερο μου χωρις να κοψω τα μουνια και της πουτανες φυσικα και ανελαβα το μαγαζι.Οποτε παλι εχω δουλεια με νεκρους κανω και κολυβα :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
τυπε εχεις κανα ραντεβου θανατου και θελεις να εισαι ετοιμος :S :S :Sτυπε ποση ωρα τα βραζεις τα κολυβα ?
μια θειά μου τα εβραζε 4 ωρες και αυτα τιποτα, σα στραγαλια ηταν.