Νέα

Τί να κάνω; Αξίζει να επιμένω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 148
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Καλησπέρα.Μου συνέβη κάτι και χρειάζομαι τη συμβουλή σας.

Γνώρισα πρόσφατα μια κοπέλα ηλικίας 23χρ. μέσα απο γνωστό chat room.Ανταλλάξαμε msn και εν συνεχεία τηλέφωνα.Μιλάμε εδώ και 3 μέρες,ενώ παράλληλα βάζουμε και κάμερα στο μσν.Επειδή μου άρεσε και σα χαρακτήρας αλλά και ιδίως εξωτερικά,της ζήτησα χθες να βγούμε απόψε για ποτάκι.

Εκείνη δέχθηκε,αλλά σήμερα το μεσημέρι μου στέλνει μήνυμα ότι άκυρο το αποψινό γιατί ξύπνησε άρρωστη,κάπου κρύωσε.Λέω οκ και περαστικά.

Πιο μετά τη συναντάω στο μσν και μου μιλά κάπως ψυχρά, και δικαιολογείται,λέγοντάς μου πως γενικότερα δεν είναι πολύ καλά ψυχολογικά χωρίς κάποια συγκεκριμένη αιτία :jerking:.

Τσατίστηκα και της είπα και γω πως θα πάω για ποτό μ ένα φίλο,να μη νομίζει ότι είχα μόνο αυτή για να βγώ απόψε.Το θέμα είναι όμως ότι στεναχωριέμαι και προβληματίζομαι τι έφταιξε και το τι θα κάνω απο δώ και πέρα.

Μήπως με δουλέυει και έχει κανα κρυφογκόμενο..ή γενικότερα γουστάρει κανέναν και παίρνει απόρριψη?

Δε ξέρω ρε μάγκες.....πολύ προβληματικές οι γκόμενες...και ιδίως αυτές απ τα chat.

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Καλησπέρα.Μου συνέβη κάτι και χρειάζομαι τη συμβουλή σας.

Γνώρισα πρόσφατα μια κοπέλα ηλικίας 23χρ. μέσα απο γνωστό chat room.Ανταλλάξαμε msn και εν συνεχεία τηλέφωνα.Μιλάμε εδώ και 3 μέρες,ενώ παράλληλα βάζουμε και κάμερα στο μσν.Επειδή μου άρεσε και σα χαρακτήρας αλλά και ιδίως εξωτερικά,της ζήτησα χθες να βγούμε απόψε για ποτάκι.

Εκείνη δέχθηκε,αλλά σήμερα το μεσημέρι μου στέλνει μήνυμα ότι άκυρο το αποψινό γιατί ξύπνησε άρρωστη,κάπου κρύωσε.Λέω οκ και περαστικά.

Πιο μετά τη συναντάω στο μσν και μου μιλά κάπως ψυχρά, και δικαιολογείται,λέγοντάς μου πως γενικότερα δεν είναι πολύ καλά ψυχολογικά χωρίς κάποια συγκεκριμένη αιτία :jerking:.

Τσατίστηκα και της είπα και γω πως θα πάω για ποτό μ ένα φίλο,να μη νομίζει ότι είχα μόνο αυτή για να βγώ απόψε.Το θέμα είναι όμως ότι στεναχωριέμαι και προβληματίζομαι τι έφταιξε και το τι θα κάνω απο δώ και πέρα.

Μήπως με δουλέυει και έχει κανα κρυφογκόμενο..ή γενικότερα γουστάρει κανέναν και παίρνει απόρριψη?

Δε ξέρω ρε μάγκες.....πολύ προβληματικές οι γκόμενες...και ιδίως αυτές απ τα chat.
Μουναρα γκομενα και ψαχνει στο τσατ να γαμηθει :think: :think: Κανε καμια προσπαθεια ακομα ποτε δεν ξερεις,μπορεινα εχει της μαυρες της,εξαλου δεν εχεις τιποτα να χασεις........

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Μουναρα γκομενα και ψαχνει στο τσατ να γαμηθει :think: :think: Κανε καμια προσπαθεια ακομα ποτε δεν ξερεις,μπορεινα εχει της μαυρες της,εξαλου δεν εχεις τιποτα να χασεις........

μουνάρα δεν είναι, μια ωραία κοπέλα είναι απλά.

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
απο ζοο την γνωρισες?

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
97
Πόντοι
16
φίλε 3 μέρες κι από επικοινωνία μέσω νετ και κάνεις λόγο για χαρακτήρα :huh:
μην τα παίρνεις αυτά σοβαρά,καλαμπουράκι να γίνεται κι ό,τι σου κάτσει

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
φίλε 3 μέρες κι από επικοινωνία μέσω νετ και κάνεις λόγο για χαρακτήρα :huh:
μην τα παίρνεις αυτά σοβαρά,καλαμπουράκι να γίνεται κι ό,τι σου κάτσει

λές να βιάστηκα να της ζητήσω να βγούμε και να με παρεξήγησε η κοπέλα?

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
97
Πόντοι
16

όχι,εσύ καλά έκανες και ζήτησες,να καταλάβει ότι δεν το πάτε για φιλενάδες,απλά το χαρακτήρα του άλλου τον μαθαίνουμε σε χρόνια ή και ποτέ
μην στενοχωριέσαι άδικα,αυτό θέλω να πω

dantis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Like
10
Πόντοι
6
φιλε μην κανεις ονειρα...να εισαι ψυχραιμος και χαλαρος... μιλα της οπως ακριβως σου βγαινει... τσατισμενος ειναι αυτο, τρυφερος ειναι, τρελος ειναι οτι ειναι ....
Να θυμασαι οτι ειναι μια αγνωστη που δεν σου εχει δωσει τιποτα ακομη.... ΑΓΝΩΣΤΗ... Μην το ξεχασεις..
ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΙΔΙΕΣ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ.....

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290

μπας και η μαπα σου ειναι σαν το αβαταρ σου?
αν ειναι, να σου κανω κονε με την μαπα του δικου μου αβαταρ!!

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Ειναι μια σκεψη και αυτο...λάβε το υπ'οψιν σου

ναι αλλά άμα ήταν δε θα αρνούταν  απ την αρχή να βγούμε.Εκτός αν το ξανασκέφτηκε...η καμια Ελεηνίδα φίλη της της μίλησε και τη "συμβούλεψε" να με ψήσει  :jerking:

Επισκέπτης
Bασικά επειδή τα έχω ψάξει και εγώ κατά καιρούς αυτά στο νετ θα σου πω:

1)Ολές βαρεμένες είναι,χειρότερες από της έξω!!! :headbang:

2)Γκόμενα από το νετ δεν βρίσκεις,καμία πουτάνα(κατ'επάγγελμα) ή gay μόνο!!! :grin:

Υ.Γ.Ωστό μήπως τυγχόν έπεσες σε καμία υπό περίπτωση δοκίμα 1-2 φορές ακόμα και μετά άστο αν θέλει αυτή!!! ;)

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
φιλε μην κανεις ονειρα...να εισαι ψυχραιμος και χαλαρος... μιλα της οπως ακριβως σου βγαινει... τσατισμενος ειναι αυτο, τρυφερος ειναι, τρελος ειναι οτι ειναι ....
Να θυμασαι οτι ειναι μια αγνωστη που δεν σου εχει δωσει τιποτα ακομη.... ΑΓΝΩΣΤΗ... Μην το ξεχασεις..
ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΙΔΙΕΣ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ.....

σ'ευχαριστώ πολύ φιλαράκι χρήσιμα αυτά που μου είπες ;) :)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.714
Πόντοι
12.056
ναι αλλά άμα ήταν δε θα αρνούταν  απ την αρχή να βγούμε.Εκτός αν το ξανασκέφτηκε...η καμια Ελεηνίδα φίλη της της μίλησε και τη "συμβούλεψε" να με ψήσει  :jerking:

Βασικα πιστευω οτι ηταν λαθος σου που της το επαιξες υπερανω και της ειπες οτι και καλα εχω παρεα να βγω...ψιλοφαουλ μου κανει αυτο αλλα ειναι καθαρα προσωπικη αποψη...

Γνωμη μου....συνεχισε στο χαλαρο και κερδισε την εμπιστοσυνη της

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Bασικά επειδή τα έχω ψάξει και εγώ κατά καιρούς αυτά στο νετ θα σου πω:

1)Ολές βαρεμένες είναι,χειρότερες από της έξω!!! :headbang:

2)Γκόμενα από το νετ δεν βρίσκεις,καμία πουτάνα(κατ'επάγγελμα) ή gay μόνο!!! :grin:

Υ.Γ.Ωστό μήπως τυγχόν έπεσες σε καμία υπό περίπτωση δοκίμα 1-2 φορές ακόμα και μετά άστο αν θέλει αυτή!!! ;)

ναι φιλέ αυτά που λες τα χω τσεκάρει κι εγώ αυτά που λες...απ τις προηγούμενες εμπειρίες μου στο νετ.Είχα ορκιστεί μάλιστα να μη ξανασχοληθώ με τσατογκόμενες γιατί όλες όσες έχω γνρίσει αποδείχθησαν προβληματικές.Έλα όμως που έκανα παραπροχθές το λάθος και μπήκα και..

Επισκέπτης
ναι φιλέ αυτά που λες τα χω τσεκάρει κι εγώ αυτά που λες...απ τις προηγούμενες εμπειρίες μου στο νετ.Είχα ορκιστεί μάλιστα να μη ξανασχοληθώ με τσατογκόμενες γιατί όλες όσες έχω γνρίσει αποδείχθησαν προβληματικές.Έλα όμως που έκανα παραπροχθές το λάθος και μπήκα και..
Bασικά εγώ από ότι κατάλαβα μάλλον καμία καταθλιπτικία λόγω του οτί πέρασαν καλά μαζί 2-3 είναι αυτή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom