Νέα

Τι μπορεί να κολλήσει η κοπέλα από το ακάποτο στοματικό?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redlighter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
οχι, ειναι νιγηριανος, εχω δυο , τον Τονι και τον Ομπι
αμα θες να δινουν μια πιπα στη φιλιπινα σου

Αυτή  είναι  ερωτευμένη  με  το Θρούλη  δε  γαμιέται  με  άλλους

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
έρπη, hiv, hpv, σύφιλη, γονόρροια, χλαμύδια

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Μια επισημανση για οσους δεν το γνωριζουν: Το προβλημα δεν ειναι το να καταπιει το σπερμα, ο κινδυνος για μολυνση υπαρχει μονο οσο το σπερμα βρισκεται μεσα στο στομα. Αν το καταπιει ειναι σαν να το φτυνει, γιατι το στομαχι εχει ενζυμα που σκοτωνουν τους ιους και τα μικροβια.
Δηλαδή άμα το καταπιεί δε θα περάσει από το στόμα; Ή νομίζεις ότι θα πάει αγγιχτο στο στομάχι σαν το μπάσκετ που λέγαμε χλατσωτό;

grandmastergz

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Η κοπελα μπορει να κολλησει ολα τα παραπανω που αναφερατε αλλα μονο οταν έχει πληγες στο στομα ακομα και μικρες...  αν δεν εχει το σαλιο της αναγκαζει του ιους (αν φανταστουμε τους ιους σαν μικρα μπαλονια) να γεμιζουν με νερο και να διαλυθουν...  ακομα και το HIV .....  Επισης εχω δει κοπελες οπου μετα απο τελειωμα στο στομα ( καταπινοντας ή φτυνοντας )  να βαζουν στοματικο διαλυμα...  αυτο εν μερει ειναι λαθος μιας και σκετο στοματικο διαλυμα ειναι αρκετα καυστικο και αν υπαρχει πληγη που εχει ψιλοκλεισει μπορει να την ανοιξει, και να κολλησει τον ιο...  υπαρχουν ιοι που αντεχουν το οξινο περιβαλλον...

Επισκέπτης
Δηλαδή άμα το καταπιεί δε θα περάσει από το στόμα; Ή νομίζεις ότι θα πάει αγγιχτο στο στομάχι σαν το μπάσκετ που λέγαμε χλατσωτό;

Στο στομα υπαρχει ο κινδυνος αν εκει υπαρχει ουλιτιδα ή πληγες, αν θες μπορεις να το ψαξεις σε διαφορα site. Οσο το σπερμα παραμενει στο στομα ειναι επικινδυνο, πρεπει να το φτυσει ή να το καταπιει. Στον οισοφαγο και στο στομαχι εκμηδενιζεται ο κινδυνος μεταδοσης των ιων. Το εχω διαβασει, δε λεω μαλακιες.

OP
OP
R

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Τι εξετάσεις προτείνετε να κάνω να δω αν είμαι σε όλα οκ?
Για hiv είχα κάνει παλαιότερα και είμαι οκ.
Τώρα κονδυλώματα κ λοιπές μλκίες που φαίνονται δεν έχω βγάλει ποτέ μου.
Δεν γουστάρω να κολλήσω τίποτα καμία κοπέλα.  :-

//κλασσικά οι μαλάκες να πεταχτούν
ο άλλος λέει για την αντριάννα  :jerking:

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Πες το ρε ανθρωπε να τα καταπινουμε!

Έλα ρε έριναλ , δεν σε είχα να περιμένεις ιατρικές συμβουλές για να το κάνεις ... Μόνο σε περίπτωση γαστρίτιδας σκεπτόμουνα ότι δεν θα τα καταπίνεις ...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Έλα ρε έριναλ , δεν σε είχα να περιμένεις ιατρικές συμβουλές για να το κάνεις ... Μόνο σε περίπτωση γαστρίτιδας σκεπτόμουνα ότι δεν θα τα καταπίνεις ...

Δεν τα εχω καταπιει ποτε.  :)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ε παιδια ειμαστε τωρα; δεν θα σας το λεγα ; :grin:

nwdas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
^^^χαχαχα σ ολη τη θεσσ τα χει καταπιει

frifrikos

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Όπως είπε πιο πάνω ο τακουνοlover μπορεί να κολλήσει ''τα πάντα''. Πολυυυύ μικρές πιθανότητες αλλά υπαρκτές. Ειδικά ο HPV που αναφέρθηκε και σχετίζεται έντονα με στοματοφαρυγγικό καρκίνο. Κι αφού το κολλήσει απ' το Φούφουτο το δίνει μετά σε σένα δωράκι. Είπαμε....σπάνιο λαχείο αλλά άμα το 'κερδίσεις' ζεις μαζί του για πάντα.
Φυσικά καλογερεύεις βρίσκεις κι ένα κοριτσάκι που βία βία πήδηξε 2-3 άλλους στη ζωή της κι όλα καλά - λέμε τώρα  :2funny:

frifrikos

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Όπως είπε πιο πάνω ο τακουνοlover, μπορεί (η γυναίκα) να κολλήσει ''τα πάντα''.
Διορθώνω γιατί το συντακτικό θα παρεξηγούνταν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom