Νέα

Τί μουσική ακούνε οι στριπτητζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 847
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
με αυτά που ακούω κάθε μέρα καλύτερα νεκρός.........
για την έκφραση ρώτα τη μάνα σου...
η γιαγιά σου η ρωσσίδα θα σου επιβεβαιώσει ότι είναι σλαβικής προέλευσης.
την έκφραση τη χρησιμοποιούν ΣΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΗ την Ελλάδα.....
δε φταίω εγώ εάν οι νέοι συνεννοείστε πλέον με άναρθρες κραυγές.

1 η γιαγια μου δεν ειναι ρωσσιδα αν και τα μιλαει
2 σιγα μην περνω τηλεφωνα στην ελλαδα να ρωτησω μια φραση
3 παλι καλα που απο μονος σου μου επιβεβαιώνεις οτι η φραση ειναι παλια, αρα παιρνω απαλλαγη που δεν την ξερω

rouli

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
κι ενώ μπήκα στο θρεντ για να γράψω πως οι στριπτηζούδες ακούνε τσάμικα και καλαματιανά
(όπως είναι σαφές με κακούς σκοπούς για το θρεντ)
τελικά το διαβάζω με πάθος!

έχει πολύ πλάκα!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
1 η γιαγια μου δεν ειναι ρωσσιδα αν και τα μιλαει
2 σιγα μην περνω τηλεφωνα στην ελλαδα να ρωτησω μια φραση
3 παλι καλα που απο μονος σου μου επιβεβαιώνεις οτι η φραση ειναι παλια, αρα παιρνω απαλλαγη που δεν την ξερω
μόνο μην πάρεις στο τέλος Ι5 απ τη ζωή πρόσεχε.......

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
μόνο μην πάρεις στο τέλος Ι5 απ τη ζωή πρόσεχε.......

γτ δεν ξερω μια φραση; η κατι αλλο; εσυ τα ξερεις ολα;
μην μιλας για κατι που ακομα δεν εχει καθοριστει ουτε για σενα. το τι παιρνουμε απο την ζωη και πως την κρινουμε και μας κρινει μπορουμε να το ξερουμε μονο μια στιγμη οσο ζουμε. κι αυτη η στιγμη δεν εχει ερθει ουτε για μενα ουτε για σενα.

ΥΓ η ζωη ειναι μεγαλη πουτανα και δεν μπορεις να της εχεις εμπιστοσύνη ποτε οποτε καλυτερα να μην λεμε τπτ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
γτ δεν ξερω μια φραση; η κατι αλλο; εσυ τα ξερεις ολα;
μην μιλας για κατι που ακομα δεν εχει καθοριστει ουτε για σενα. το τι παιρνουμε απο την ζωη και πως την κρινουμε και μας κρινει μπορουμε να το ξερουμε μονο μια στιγμη οσο ζουμε. κι αυτη η στιγμη δεν εχει ερθει ουτε για μενα ουτε για σενα.

ΥΓ η ζωη ειναι μεγαλη πουτανα και δεν μπορεις να της εχεις εμπιστοσύνη ποτε οποτε καλυτερα να μην λεμε τπτ
όλα αυτά που έγραψες τα συμπέρανες μόνη σου...
αυτό που πάντα μου την έσπαγε στους νεανίες της ηλικίας σου ειναι ότι αντί να ακούσουν τη μαλακία που έχει να τους πει ένας με περίπου τα διπλά τους χρόνια προσπαθούν συνέχεια να τους κάνουν μάθημα.
ΟΚ.....πάσο.... συνέχισε.
εχεις πολύ δρόμο μέχρι τα 30 ακόμα... Δεν έβαλα τα 40 γιατί πάει μακρυά η βαλίτσα.......
Δε θυμάμαι πώς συμπεριφερόμουνα στα 20 γιατί δεν είχαμε τότε γου γου γου οπότε σου δίνω το benefit of the doubt......

Υ.Γ.
λες εγώ που συναναστρέφομαι τόσα χρόνια με πουτάνες να μην έχω καταλάβει πως η ζωή είναι πουτάνα;
:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

Επισκέπτης
βρε ακούστε και λίγη μουσική  :grin:

[youtube=425,350]3lDydWsKim0&feature=related[/youtube]

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
όλα αυτά που έγραψες τα συμπέρανες μόνη σου...
αυτό που πάντα μου την έσπαγε στους νεανίες της ηλικίας σου ειναι ότι αντί να ακούσουν τη μαλακία που έχει να τους πει ένας με περίπου τα διπλά τους χρόνια προσπαθούν συνέχεια να τους κάνουν μάθημα.
ΟΚ.....πάσο.... συνέχισε.
εχεις πολύ δρόμο μέχρι τα 30 ακόμα... Δεν έβαλα τα 40 γιατί πάει μακρυά η βαλίτσα.......
Δε θυμάμαι πώς συμπεριφερόμουνα στα 20 γιατί δεν είχαμε τότε γου γου γου οπότε σου δίνω το benefit of the doubt......

Υ.Γ.
λες εγώ που συναναστρέφομαι τόσα χρόνια με πουτάνες να μην έχω καταλάβει πως η ζωή είναι πουτάνα;
:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

αφου το ξερεις λοιπον γτ μου λες για Ι5; :)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
διάβασε την πρότασή μου ξανά....μην την πατήσεις πάλι όπως με τη γκλάβα......
συμβουλή σου έδωσα... εάν δε σ αρέσει πέτα τη. :think:

ωραια λοιπον για να απαντησω ολοκληρωμενα σε αυτο που ειπες. ειμαι 20 ναι και ενοειται οτι δεν θα σε ακουσω και θα προσπαθησω να στην πω κιολας. μεχρι βεβαια να φαω τα μουτρα μου και να σου αναγνωρισω καποια δικια. αλλα κι εσυ στα 20 αυτα εκανες αλλα με αλλο τροπο το πιο πιθανο. αν και σιχενομαι να το λεω μπορει να ειναι και της ηλικιας αν και γενικως ειμαι ξερο κεφαλι

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ωραια λοιπον για να απαντησω ολοκληρωμενα σε αυτο που ειπες. ειμαι 20 ναι και ενοειται οτι δεν θα σε ακουσω και θα προσπαθησω να στην πω κιολας. μεχρι βεβαια να φαω τα μουτρα μου και να σου αναγνωρισω καποια δικια. αλλα κι εσυ στα 20 αυτα εκανες αλλα με αλλο τροπο το πιο πιθανο. αν και σιχενομαι να το λεω μπορει να ειναι και της ηλικιας αν και γενικως ειμαι ξερο κεφαλι
καλά κάνεις αρκεί να το συνειδητοποιείς.............
:idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom