Νέα

Τί μουσική ακούνε οι στριπτητζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 847
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ξαναδε το ποστ μου....
λέω γκλάβα..... γκλάβα είναι το κεφάλι.......στην αργκώ...
Αλλά βεβαίως ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται....
Εχεις πάρει χάπια και συνεχίζεις τη μαλακία;

χμμμ δεν ειμαι υποχρεωμενη να το ξερω αυτο

και κατι για να μαθενεις απο παπουτσια. γτ μεσα στην υπερβολη καταντας να φτανεις στην κακογουστια

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε τι της λές??? μπράβο μας κάνεις και γελάμε βραδυάτικά!!! ευγε περσόνα
ρε φίλε έχει χαθεί η μπάλλα εδώ μέσα...
της λέω: μη λες ό,τι κατεβάζει η γκλάβα σου
και μου ΤΗ ΛΕΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δεν είναι γκάβλα, είναι καύλα........
τι να πω άλλο ...
τα λόγια είναι περιττά που λέει και η μαρινέλλα.........
Στα ρώσσικα το κεφάλι είναι Γκλαβά......
Η χαζή είναι ντούρα.... όχι ντούρα πούτσα........

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

γκλάβα [<σλαβ. glava]
(η) ουσ.  (σκωπτ.) το κεφάλι, ο νους: φρ. δεν κόβει η γκλάβα του (είναι χοντροκέφαλος)

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
τι να πω άλλο ...

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

γκλάβα [<σλαβ. glava]
(η) ουσ.  (σκωπτ.) το κεφάλι, ο νους: φρ. δεν κόβει η γκλάβα του (είναι χοντροκέφαλος)
το παρακολουθούσα και πέθανα στα γέλια

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

και κατι για να μαθενεις απο παπουτσια. γτ μεσα στην υπερβολη καταντας να φτανεις στην κακογουστια

ούτε και γω είμαι υποχρεωμένος να ακούω κάθε ημιμαθή να μου τη λέει για τα πράγματα που δεν έχει μάθει...........
Το δε " αυτός κάνει ότι λέει η γκλάβα του" είναι από τις πιο διαδεδομένες εκφράσεις της ελληνικής καθομιλουμένης....

Οσο για τα σεξι παπούτσια.....
άλλες τα φοράνε όξω και άλλες από ντροπή μόνο στο φοιτητικό δωμάτιό τους.....
:idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
αυτό το βίντεο θα σου δώσει μια ιδέα........

τα βιντεο μπορει να εξαπατουν ως γνωστον αλλα ας το δεχτουμε οτι δεν ειναι κοντη. ε τοτε ακομα χειροτερα τα πραματα :2funny: οταν σου μιλαω για κακογουστια κι υπερβολη

τι να πω άλλο ...

γκλάβα [<σλαβ. glava]

ωραια λοιπον ενα λαθος. εσυ δεν εχεις κανει ουτε ενα ποτε σου;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τα βιντεο μπορει να εξαπατουν ως γνωστον αλλα ας το δεχτουμε οτι δεν ειναι κοντη. ε τοτε ακομα χειροτερα τα πραματα :2funny: οταν σου μιλαω για κακογουστια κι υπερβολη

ωραια λοιπον ενα λαθος. εσυ δεν εχεις κανει ουτε ενα ποτε σου;
πες ένα συγγνώμη και μη συνεχίζεις να μου τη λες.......

πάντως μου αρέσει που βλέπεις παντού τη λέξη γκάβλα......
έτσι το λέμε εμείς οι βαρβατίλες..........
και μου αρέσουν οι αρχοντογκαβλιάρες........
όχι οι πουτανοκουνιστρούλες.......

rouli

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6

τα άλλα είναι κακόγουστα, αυτά δλδ είναι καλόγουστα???

(σορρυ αλλά σε λίγο το θρεντ θα γίνει του παπουτσιού)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ούτε και γω είμαι υποχρεωμένος να ακούω κάθε ημιμαθή να μου τη λέει για τα πράγματα που δεν έχει μάθει...........
Το δε " αυτός κάνει ότι λέει η γκλάβα του" είναι από τις πιο διαδεδομένες εκφράσεις της ελληνικής καθομιλουμένης....

Οσο για τα σεξι παπούτσια.....
άλλες τα φοράνε όξω και άλλες από ντροπή μόνο στο φοιτητικό δωμάτιό τους.....
:idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

κι εγώ γτ δεν το άκουσα ποτέ;
μήπως ήταν τις μόδας παλιά; η τώρα μπήκε στη μόδα; όπως και να έχει δεν την ήξερα την φράση

όσο για την ντροπή που λες. πού κολλάει;

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τι έγινε... rouli; Παλιές καλές εποχές :2funny:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
τα άλλα είναι κακόγουστα, αυτά δλδ είναι καλόγουστα???

(σορρυ αλλά σε λίγο το θρεντ θα γίνει του παπουτσιού)

οχι ρουλι μου. αλλα αφου την τραβαει ο οργανισμος τους την κακογουστια ας το σωσουμε καπου το πραμα.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
πες ένα συγγνώμη και μη συνεχίζεις να μου τη λες.......

πάντως μου αρέσει που βλέπεις παντού τη λέξη γκάβλα......
έτσι το λέμε εμείς οι βαρβατίλες..........
και μου αρέσουν οι αρχοντογκαβλιάρες........
όχι οι πουτανοκουνιστρούλες.......

συγνωμη για πιο πραμα; γτ σπαμαρω σε ενα θρεντ ενω οοοοοοοολα σε αυτο το σαιτ ειναι σπαμαρισμενα; ελα πες μου οτι χαλασα το σοβαροτατο θεμα που ουτως η αλλως ηταν για γελια

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Καλως ήρθες

συγνωμη για πιο πραμα; γτ σπαμαρω σε ενα θρεντ ενω οοοοοοοολα σε αυτο το σαιτ ειναι σπαμαρισμενα; ελα πες μου οτι χαλασα το σοβαροτατο θεμα που ουτως η αλλως ηταν για γελια

Αυτο δεν είναι δικό σου θέμα. Και για να στο κάνω πιο λιανά, δε μας νοιάζει η γνώμη οποιασδήποτε εδω μέσα. Comprente;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε πλάκα κάνεις ή φταίει το φεγγάρι;

σου γράφω μια έκφραση πασίγνωστη, την μεταφράζεις όπως νομίζεις και μου τη λές κιόλας........ γράφω γκλάβλα και μου λες ειρωνικά δεν είναι γκάβλα είναι καύλα....
Κοινώς διορθώνεις τη δική σου ημιμάθεια στο περιορισμένο λεξιλόγιό σου....
μετά σου λέω ζήτα συγγνώμη που με διόρθωσες για κάτι προφανώς σωστότατο και αρχίζεις να μιλάς για σπαμάρισμα....
αλλα λόγια ν αγαπιόμαστε......

πάω βόλτα γιατί με σένα θα καταλήξω τζον τραβόλτα του Κουέντιν Ταραντίνο.
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ρε πλάκα κάνεις ή φταίει το φεγγάρι;

σου γράφω μια έκφραση πασίγνωστη, την μεταφράζεις όπως νομίζεις και μου τη λές κιόλας........ γράφω γκλάβλα και μου λες ειρωνικά δεν είναι γκάβλα είναι καύλα....
Κοινώς διορθώνεις τη δική σου ημιμάθεια στο περιορισμένο λεξιλόγιό σου....
μετά σου λέω ζήτα συγγνώμη που με διόρθωσες για κάτι προφανώς σωστότατο και αρχίζεις να μιλάς για σπαμάρισμα....
αλλα λόγια ν αγαπιόμαστε......

πάω βόλτα γιατί με σένα θα καταλήξω τζον τραβόλτα του Κουέντιν Ταραντίνο.
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

το ειπα χιλιες φορες οτι δεν την ξερω την φραση, οποτε αλλο καταλαβα. οποτε δεν καταλαβα και γτ μου ειπες να σου ζητησω συγνωμη. που ουτως η αλλως σιγα το πραμα κιολας για να ζηταω και συγνωμη. αναγνωρισα το λαθος μου κι αυτο φτανει. αλλα ακομα δεν μου ειπες πως ειναι δυνατον να ειναι τοσο πασιγνωστη και να μην την εχω ακουσει η διαβασει ποτε...

ps ο τραβολτα στο τελος πεθαινει

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το ειπα χιλιες φορες οτι δεν την ξερω την φραση, οποτε αλλο καταλαβα. οποτε δεν καταλαβα και γτ μου ειπες να σου ζητησω συγνωμη. που ουτως η αλλως σιγα το πραμα κιολας για να ζηταω και συγνωμη. αναγνωρισα το λαθος μου κι αυτο φτανει. αλλα ακομα δεν μου ειπες πως ειναι δυνατον να ειναι τοσο πασιγνωστη και να μην την εχω ακουσει η διαβασει ποτε...

ps ο τραβολτα στο τελος πεθαινει
με αυτά που ακούω κάθε μέρα καλύτερα νεκρός.........
για την έκφραση ρώτα τη μάνα σου...
η γιαγιά σου η ρωσσίδα θα σου επιβεβαιώσει ότι είναι σλαβικής προέλευσης.
την έκφραση τη χρησιμοποιούν ΣΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΗ την Ελλάδα.....
δε φταίω εγώ εάν οι νέοι συνεννοείστε πλέον με άναρθρες κραυγές.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Εσύ τώρα τι κόλλημα έφαγες; :2funny:

michael967

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2006
Κριτικές
7
Like
1
Πόντοι
1
Από την εμπειρία μου ακούνε κυρίως μοντέρνα ξένα αλλά και Ελληνικά.Διαλέγουν όμως για τους χορούς τους τραγούδια με αργό ρυθμό να ταιριάζουν με τις κινήσεις στο σωλήνα.Πολύ σωστά το είπε καποιος πριν!.Την πρώτη φορά που βγήκα με στριπτιτζού μου ζητάει να πάμε οπωςσδήποτε σε σκυλάδικο, της αρέσουν και θέλει να ακούσει κάτι διαφορετικό από αυτά που ακούει κάθε βράδυ. Πάμε λοιπόν Romeo αφού μόνο αυτό Κυριακή βράδυ ήταν ανοικτό, πίνουμε ένα μπουκάλι οι 2 μας και σε μια φάση ανεβαίνει στο τραπέζι σε κάτι σαν τσιφτετέλι και μεχρι να αναψω τσιγάρο καταλαβαίνω ότι το μισό μαγαζί έχει καρφωθεί με τη γλώσσα έξω. Και μιλάμε για άντρες και γυναίκες.Διότι ο τρόπος που το χόρευε, ο τρόπος που κούναγε μέση-κώλο δεν είχε καμιά σχέση με αυτό που κάνουν οι υπόλοιπες. Τι σου είναι η εμπειρία?  :2funny: :2funny: :2funny:Και ντύσιμο κανονικότατο , πολύ λιγότερο προκλητικό από όσα φοράνε οι περισσότερες στα μπουζούκια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom