Επισκέπτης
Θέλεις την erinal? :p
Παιδιά μετά τον πλειστηριασμό μου πείτε μου σε ποιον κατοχυρώθηκα και αν είναι πολλοί κάνε βρε Σία σε παρακαλώ ένα κατάλογο. Πάσσα μην περιμένεις..
υπαρχουν και οι γυναικες που βλεπουν την ουσια και αξιολογουν σωστα τη στιγμη και δεν βλεπουν συνεχως μπροστα τους τους κουλουρες και σταφανια..
ανοιξτε τα ματακια σας.
Πάτερ για εσένα θα ανοίξω κάτι άλλο.. με κλειστά τα μάτια
Μέσα...Αυτό θα ήταν πραγματικά ενδιαφέρον, κυρίες.
Παιδιά μετά τον πλειστηριασμό μου πείτε μου σε ποιον κατοχυρώθηκα και αν είναι πολλοί κάνε βρε Σία σε παρακαλώ ένα κατάλογο. Πάσσα μην περιμένεις..
Άγγελε, μην πάρεις μέρος, δεν πειράζει...Χωρίς φωτό πλειστηριασμός δε γίνεται. Στείλτε, να δούμε ποια θα βγάλουμε στο σφυρί.
Χωρίς φωτό πλειστηριασμός δε γίνεται. Στείλτε, να δούμε ποια θα βγάλουμε στο σφυρί.
Άγγελε, μην πάρεις μέρος, δεν πειράζει...
Εχουν περαση τα ρασα.Ερι, προσυπογράφω κιεγώ... Μήπως ν'ανοίγαμε fun club για τον άγιο ;
Φυσικά και δε χρειάζεται φωτογραφία. Αρκεί να φέρουν στο μυαλό τους ένα λεμόνι.
Ερι, προσυπογράφω κιεγώ... Μήπως ν'ανοίγαμε fun club για τον άγιο ;
Φίλτατε λαπλας την ίδια απορία έχω και εγώ για τους άντρες που είναι άσχημοι, χοντροί, ατσούμπαλοι με τρίχες μπαμπουίνου, καραφλοί και ατημέλητοι, δεν έχουν ούτε καν πνεύμα και λόγο, μην μιλήσω για την ασχετοσύνη τους να χειριστούν μια γυναίκα και παρόλα αυτά θέλουν και μουνάρες... Που πας..
Αν της τύχει το τζόκερ, τη θέλω κι εγώ
Όοοοοοοχι, αυτό είναι από άλλο θρεντ που δεν έχει συγχωνευτεί. Σ'αυτό εδώ πρέπει να τη θέλεις ΧΩΡΙΣ
έλα μωρέ δεν πειράζει...έχεις το μωρ'ό σου να σε ηρεμήσει....