Νέα

Τί μου έτυχε -Α ρε γ..τα στάνταρντ μου..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα iaswnas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
I

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ρε συ iaswna μήπως είχε καμμιά γατούλα παραδίπλα και κάναν σε αυτή ψιτ τα κορίτσια???
:2funny: :2funny:
Πέρα από την πλάκα η πιτσιρικαρία έχει ξεσαλώσει τελείως και σε πολύ μικρή ηλικία...με όλα αυτά που βλέπουν στην tv και διαβάζουν στα περιοδικά...
Είδαν την ουρα μου...

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Και για τις μερικές φορές, μιας και το έφερε η κουβέντα χαχαχαχαχαχαχαχχ προτείνω να σημειώνεται κάτω από το άβαταρ η μέρα του κύκλου των θηλυκών μελών του σιτε για τη διευκόλυνση.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Για τον ιδιο λόγο που οι άντρες που είναι ανίκανοι να γαμήσουν μισούν τις γυναίκες, το μουνί που τους καβλώνει και την καταπιεσμένη τους σεξουαλικότητα.. 

Ενω οταν μια γυναικα εχει να φαει πουτσο κανα διχρονο και πανω, θα ειναι ικανη να παει και με αποκεφαλισμενο ελεφαντα προκειμενου να νιωσει γυναικα, και θα κατσει ακομα και στον δεκατο τριτο γιο του βασιλια των γυφτων του Ζεφυριου.

Και το χειροτερο? Θα νομιζει οτι κατι εκανε.

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Έλα μωρε τώρα δεν έχουν ανάγκη αυτές. Και το πιο μπάζο αν ρωτήσεις θα σου πει άμα θέλω να πηδηχτώ θα βρω και καλό. Αλλού κολλάει.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Για τον ιδιο λόγο που οι άντρες που είναι ανίκανοι να γαμήσουν μισούν τις γυναίκες, το μουνί που τους καβλώνει και την καταπιεσμένη τους σεξουαλικότητα.. 

Δε μπορεί να είναι ταυτόχρονα ανίκανοι και καβλωμένοι. Εκτός αν εσένα σου λένε ότι δε φταίς εσύ που δεν τους καβλώνεις αλλά αυτοί είναι ανίκανοι.

Επισκέπτης
Και για τις μερικές φορές, μιας και το έφερε η κουβέντα χαχαχαχαχαχαχαχχ προτείνω να σημειώνεται κάτω από το άβαταρ η μέρα του κύκλου των θηλυκών μελών του σιτε για τη διευκόλυνση.

Θα παρακαλούσα να ανοίξει ειδικό θρέντ για να καταγραφούν οι μέρες του κύκλου μου και ότι άλλο χρειάζεται να γνωρίζει κανείς με λεπτομέρειες (και για να μην έχουμε και καμία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη) και ειδικά εσύ που νοιώθεις την ανάγκη.Αλλά επειδή θέλω να σε βοηθήσω να κατανοήσεις την λογική πεδίου θα σου πω τα εξής:
Οι απαντήσεις μου είναι συχνά τραβηγμένες για τον κοινό και απλό πολίτη έλληνα - γαμία.
Υπάρχει λοιπόν η περίπτωση να είμαι απλά ένας τραβηγμένος άνθρωπος με όσους είναι και αυτοι "τραβηγμένοι"...για συγγραφικούς πχ λόγους
Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο να είμαι αγοράκι.
Υπάρχει και το ενδέχόμενο να θέλω να προκαλέσω για να μου δώσει κάποιος σημασία.
Να είσαι ανοιχτό πνεύμα λοιπόν και να πιάνεις τι κάνω και γιατί και χωρίς λεπτομέρειες επιβοηθητικές στο αβαταρ..  ;)

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:εγω παντως οσο και αν προσπαθησα αυτη την προταση δεν την καταλαβα

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Θα παρακαλούσα να ανοίξει ειδικό θρέντ για να καταγραφούν οι μέρες του κύκλου μου και ότι άλλο χρειάζεται να γνωρίζει κανείς με λεπτομέρειες (και για να μην έχουμε και καμία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη) και ειδικά εσύ που νοιώθεις την ανάγκη.Αλλά επειδή θέλω να σε βοηθήσω να κατανοήσεις την λογική πεδίου θα σου πω τα εξής:
Οι απαντήσεις μου είναι συχνά τραβηγμένες για τον κοινό και απλό πολίτη έλληνα - γαμία.
Υπάρχει λοιπόν η περίπτωση να είμαι απλά ένας τραβηγμένος άνθρωπος με όσους είναι και αυτοι "τραβηγμένοι"...για συγγραφικούς πχ λόγους
Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο να είμαι αγοράκι.
Υπάρχει και το ενδέχόμενο να θέλω να προκαλέσω για να μου δώσει κάποιος σημασία.
Να είσαι ανοιχτό πνεύμα λοιπόν και να πιάνεις τι κάνω και γιατί και χωρίς λεπτομέρειες επιβοηθητικές στο αβαταρ..  ;)

χαχαχαχχ αυτό που καταλαβαίνω πέραν τις επί του πεδίου γνώσεις σου, είναι ότι δεν αντιλαμβάνεσαι καλά το χιούμορ χαχαχ

Πάντως η πρόταση που έκανα ήταν γενικής κατευθύνσεως και όχι μόνο για σένα. Ένα χρώμα ίσως, από κιτρινό εώς κόκκινο.. θα ήταν εχπλανατορυ

:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:εγω παντως οσο και αν προσπαθησα αυτη την προταση δεν την καταλαβα

Εγώ τη κατάλαβα και είναι πολύ σωστή

Επισκέπτης
Μην το λες φίλε... μην το λες :)

Η γυναίκα που κάνει πάσα τον άντρα τον έχει το λιγότερο γραμμένο.
Α .. υπάρχει και η περίπτωση να είναι τόσο ηλίθια ώστε να θεωρεί ότι αν το παίξει προχω θα τον κερδίσει. Διαλέξτε και πάρτε.

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Φίλτατε λαπλας την ίδια απορία έχω και εγώ για τους άντρες που είναι άσχημοι, χοντροί, ατσούμπαλοι με τρίχες μπαμπουίνου, καραφλοί και ατημέλητοι, δεν έχουν ούτε καν πνεύμα και λόγο, μην μιλήσω για την ασχετοσύνη τους να χειριστούν μια γυναίκα και παρόλα αυτά θέλουν και μουνάρες... Που πας..
Θα σωμφωνήσω με την απορία... κι όποτε θέλετε ανοίγουμε και θρέντ για την απάντηση :)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
sia θα με πασάρεις σε καμια φίλη σου τότε?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Η γυναίκα που κάνει πάσα τον άντρα τον έχει το λιγότερο γραμμένο.
Α .. υπάρχει και η περίπτωση να είναι τόσο ηλίθια ώστε να θεωρεί ότι αν το παίξει προχω θα τον κερδίσει. Διαλέξτε και πάρτε.

υπαρχουν και οι γυναικες που βλεπουν την ουσια και αξιολογουν σωστα τη στιγμη και δεν βλεπουν συνεχως μπροστα τους τους κουλουρες και στεφανια..
ανοιξτε τα ματακια σας..

Επισκέπτης
υπαρχουν και οι γυναικες που βλεπουν την ουσια και αξιολογουν σωστα τη στιγμη και δεν βλεπουν συνεχως μπροστα τους τους κουλουρες και σταφανια..
ανοιξτε τα ματακια σας..

Πάτερ για εσένα θα ανοίξω κάτι άλλο.. με κλειστά τα μάτια

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16

Stories

Νέο!