Καλό το θαρρος δε με χαλαει το αντιθετο μαλιστα δε με ενεπνεε ομως η πηγη του θαρρους. Αν μου τη επεφτε καμια καλη θα ανοιγα blog ......Μόνο και μόνο επεδή ήταν μικρά, έπρεπε να χωθείς έτσι ώστε την επόμενη φορά να το σκεφτούνε πάλι τα πουτανάκι! Πολύ θάρρος έχουνε πάρει μου φαίνεται!!! Όχι να μας "παίζουν" και τα 16άρικα!
Έπρεπε να πας και να παίξεις μπάλα. Να δούμε μέχρι που έχουν τα κότσια να φτάσουν. Το πολύ-πολύ να τα παρτουζάριζες... 50% good luck ;)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί μου έτυχε -Α ρε γ..τα στάνταρντ μου..
- Μέλος που άνοιξε το νήμα iaswnas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 82
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ρε συ iaswna μήπως είχε καμμιά γατούλα παραδίπλα και κάναν σε αυτή ψιτ τα κορίτσια???
Πέρα από την πλάκα η πιτσιρικαρία έχει ξεσαλώσει τελείως και σε πολύ μικρή ηλικία...με όλα αυτά που βλέπουν στην tv και διαβάζουν στα περιοδικά...
Πέρα από την πλάκα η πιτσιρικαρία έχει ξεσαλώσει τελείως και σε πολύ μικρή ηλικία...με όλα αυτά που βλέπουν στην tv και διαβάζουν στα περιοδικά...
Επισκέπτης
Χτες ημουν Συνταγμα. Και ακουω ψψψψψ δε δινω σημασία ξανακουω ψψψ και στο παγκάκι διπλα μου ηταν 2 μικρα 16-20 και η μια μου σφυριζε (καλα ειμαι ωραιος αντρας το ξερω ) .Πως ηταν αυτη τωρα...παχοουλουλα γυαλιά (πρεπει να βλεπε καλα ομως για να διαλεξει εμενα), χοντρομουρα ομως 0φατσα σα λαγανα -πλατια μουρη . Ω ρε λεω γαμω την ατυχια μου αυτη βρικε να σφυριζει οποτε απλος της γέλασα... πηγα πιο κοντα ετσι για πλακα αλλα μαζευτικε και κανε πως δε κοιταγε και μαλιστα σκουνταγε η μια την αλλη γελώντας-η ασχημουλα εβαλε και τι μαλουρα στη φατσα τησ απο ντροπη.
Μλκια!! Η φιλη τησ βλεπότανε ηταν καλουλα! Επρεπε να παω να κανω παιχνιδι!
Πως ομως αφου η αλλη φωναξε...
Δευτερον Γιατι ρε γαμωτο να χει τετοιο χαλια μεσο ορο συτη η χωρα σε αλλη ολο και καποια κλυτερη θα μου κολαγε!!!!!
Για αυτό δεν γουστάρω τα 16χρονα και ας είναι και μερικές καλές...Είναι μαλακισμένα τα περισσότερα και οπως και να το κάνουμε σίγουρα δεν γαμιουνται οπως μια 20αρα+++..Άσε που αμα φανε κόλημα στα πρήζουν ολη την ώρα για έρωτες και παντρείες...
Τώρα πολυ καλά έκανες που απέφυγες την σαβούρα..Πραγματικά εκνευριζομαι οταν φίλοι μου δείχνουν χοντρες και γενικά μπαζόλες στον δρόμο και μου λενε "εε μην το ψαχνεις και πολυ βολέψου με ότι κάτσει"..Χίλιες φορές καλυτερα να τα σκάω στα κόκκινα σπιτάκια που τα αξίζουν και να έχω και την αξιοπρεπεια μου..Οχι να πεφτω και στις μπαζολες επειδη δεν βρηκα καποια καλη
Επισκέπτης
Βρε ιάσωνα, σύνελθε παιδί μου. Δεν σου έτυχε το λαχείο και το έχασες. Μια κοπελίτσα σου μίλησε (που λεει ο λόγος...γιατι μαλλον απο ότι κατάλαβα για γάτα σε πέρασε) και κάνεις λές και έχασες την ευκαιρία της ζωής σου. Ασε που δεν σου άρεσε κιόλας. Τι διάολο τόση απελπισία;
Επισκέπτης
πες τα χρυσοστομη.......
Ναι πράγματι είμαι χρυσόστομη... χεχε
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Ναι πράγματι είμαι χρυσόστομη... χεχε
Μηπως μπερδευεις τα χρωματα ?
Επισκέπτης
ωρες ωρες απορω πως τολμουν τα μπαζοκοιλια να φλερταρουν ομορφους..δεν εχουν αυτογνωσία?
Φίλτατε λαπλας την ίδια απορία έχω και εγώ για τους άντρες που είναι άσχημοι, χοντροί, ατσούμπαλοι με τρίχες μπαμπουίνου, καραφλοί και ατημέλητοι, δεν έχουν ούτε καν πνεύμα και λόγο, μην μιλήσω για την ασχετοσύνη τους να χειριστούν μια γυναίκα και παρόλα αυτά θέλουν και μουνάρες... Που πας..
Επισκέπτης
Μηπως μπερδευεις τα χρωματα ?
Τι σε νοιάζουν τα χρώματα; Εσένα ο κώλος σε νοιάζει ;)
Φίλτατε λαπλας την ίδια απορία έχω και εγώ για τους άντρες που είναι άσχημοι, χοντροί, ατσούμπαλοι με τρίχες μπαμπουίνου, καραφλοί και ατημέλητοι, δεν έχουν ούτε καν πνεύμα και λόγο, μην μιλήσω για την ασχετοσύνη τους να χειριστούν μια γυναίκα και παρόλα αυτά θέλουν και μουνάρες... Που πας..
συμφωνήσαμε κ κάπου
Σε πληροφορώ ότι οι μουνάρες τρέχουν από μόνες τους σε κάτι τέτοιους. Αρκεί να υποψιαστούν ότι έχουν καλή θέση ή καλές γνωριμίες.
Επισκέπτης
Σε πληροφορώ ότι οι μουνάρες τρέχουν από μόνες τους σε κάτι τέτοιους. Αρκεί να υποψιαστούν ότι έχουν καλή θέση ή καλές γνωριμίες.
Ε αν έχει το άθλιο λεφτά, καβατζώνονται και μετά ζητούν αυτό που δεν έχουν...σε ένα άλλο αγόρι, η ψυχοπαθολογία της νεοελληνικής οικογένειας που περνά απο την μια γεννιά στην αλλη..
Όπως και να έχει, το θέμα είναι ότι οι μουνάρες βάζουν οι ίδιες τον εαυτό τους στο κρεβάτι του "άσχημου χοντρού τριχωτού ατσούμπαλου καράφλα ατημέλητου χωρίς πνεύμα και λόγο κλπ κλπ", οπότε δεν είναι που πάνε αυτοί, αλλά που πάνε αυτές, που φτύνουν μιά χαρα παιδιά για να πάνε "με το αγόρι τους". Το τι κάνουν αφού καβαντζωθούν δε μας αφορά, γιατί αν θέλουμε πουτάνες μπορούμε ευτυχώς να διαλέξουμε αξιοπρεπέστερες.
Όσο για τον φίλο και το "πάθημά" του, δυστυχώς συμβαίνουν δύο πράγματα:
α) Οι μπαζόλες είναι και οι πιο ξεδιάντροπες, προκειμένου να δουν γαμήσι την πέφτουν όπου προλάβουν και συνήθως έχουν και ψηλά στάνταρντς (αυτό τους έλειπε αλλά υπάρχουν και μαλάκες).
β) Όλες όσες το παίζουν χειραφετημένες και απελευθερωμένες στην πραγματικότητα είναι ανίκανες να το συνεχίσουν και το παίζουν ανήξερες.
α) Οι μπαζόλες είναι και οι πιο ξεδιάντροπες, προκειμένου να δουν γαμήσι την πέφτουν όπου προλάβουν και συνήθως έχουν και ψηλά στάνταρντς (αυτό τους έλειπε αλλά υπάρχουν και μαλάκες).
β) Όλες όσες το παίζουν χειραφετημένες και απελευθερωμένες στην πραγματικότητα είναι ανίκανες να το συνεχίσουν και το παίζουν ανήξερες.
Επισκέπτης
Όσο για τον φίλο και το "πάθημά" του, δυστυχώς συμβαίνουν δύο πράγματα:
Ρίξε και την βιβλιογραφία τώρα να γουστάρουμε..
Επισκέπτης
Για τον ιδιο λόγο που οι άντρες που είναι ανίκανοι να γαμήσουν μισούν τις γυναίκες, το μουνί που τους καβλώνει και την καταπιεσμένη τους σεξουαλικότητα..
DarkAngelOfStrips
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
erinal αν εξαιρέσουμε μερικές φορές που το τραβάς, συνήθως είναι από το πεδίο οι απόψεις σου.