Νέα

Τί μου έτυχε -Α ρε γ..τα στάνταρντ μου..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα iaswnas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Χτες ημουν Συνταγμα. Και ακουω ψψψψψ δε δινω σημασία ξανακουω ψψψ και στο παγκάκι διπλα μου ηταν 2 μικρα 16-20 και η μια μου σφυριζε (καλα ειμαι ωραιος αντρας το ξερω  :dancing:) .Πως ηταν αυτη τωρα...παχοουλουλα γυαλιά (πρεπει να βλεπε καλα ομως για να διαλεξει εμενα), χοντρομουρα ομως 0φατσα σα λαγανα -πλατια μουρη . Ω ρε λεω γαμω την ατυχια μου αυτη βρικε να σφυριζει οποτε απλος της γέλασα...  πηγα πιο κοντα ετσι για πλακα αλλα μαζευτικε και κανε πως δε κοιταγε και μαλιστα σκουνταγε η μια την αλλη γελώντας-η ασχημουλα εβαλε και τι μαλουρα στη φατσα τησ απο ντροπη.

Μλκια!! Η φιλη τησ βλεπότανε ηταν καλουλα! Επρεπε να παω να κανω παιχνιδι!
Πως ομως αφου η αλλη φωναξε...

Δευτερον Γιατι ρε γαμωτο να χει τετοιο χαλια μεσο ορο συτη η χωρα σε αλλη ολο και καποια κλυτερη θα μου κολαγε!!!!!

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Το παιχνίδι που έκανες δεν μας περιέγραψες!!

Επισκέπτης
Χτες ημουν Συνταγμα. Και ακουω ψψψψψ δε δινω σημασία ξανακουω ψψψ και στο παγκάκι διπλα μου ηταν 2 μικρα 16-20 και η μια μου σφυριζε (καλα ειμαι ωραιος αντρας το ξερω  :dancing:) .Πως ηταν αυτη τωρα...παχοουλουλα γυαλιά (πρεπει να βλεπε καλα ομως για να διαλεξει εμενα), χοντρομουρα ομως 0φατσα σα λαγανα -πλατια μουρη . Ω ρε λεω γαμω την ατυχια μου αυτη βρικε να σφυριζει οποτε απλος της γέλασα...  πηγα πιο κοντα ετσι για πλακα αλλα μαζευτικε και κανε πως δε κοιταγε και μαλιστα σκουνταγε η μια την αλλη γελώντας-η ασχημουλα εβαλε και τι μαλουρα στη φατσα τησ απο ντροπη.

Δευτερον Γιατι ρε γαμωτο να χει τετοιο χαλια μεσο ορο συτη η χωρα σε αλλη ολο και καποια κλυτερη θα μου κολαγε!!!!!
Φιλε ο καλος μυλος ολα τα αλεθει και οταν σου σφυρανε δεν το πολυσκεφτεσε βουρ στον πατσα πρωτα και μετα βλεπεις.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
BABY αν του σφύραγε καμια πουστρα να πήγαινε? :P

OP
OP
I

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Το παιχνίδι που έκανες δεν μας περιέγραψες!!
Τι παιχνίδι αφου ειμαι παπ...ρας! Μου ρθε και ξαφνικό δε μου πολυαρεσε (ψαχνω δικαιολιγίες) απλοσ πηγα πιο κοντα τους αλλα με το που ειδα το μαλλι στη φατσα της χοντροφατσας και να κρυβεται κομπλαρα και την εκανα.. .Τωρα..σε 3 χρονια παλι ευκαιρια....

OP
OP
I

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
BABY αν του σφύραγε καμια πουστρα να πήγαινε? :P
ΡΕ ΟΥΣΤ Η ΜΑΛΛΟΝ ΒΡΕ ΠΟΥΣΤ... Απλός δε πηδαω ο,τι κινειται δεν ειμαι 16 ετών πλεον ρεεε η μλκια εγκυται οτι δεν εκανα κινηση μπασ και ετρωγα τη φιλη της..

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
ΡΕ ΟΥΣΤ Η ΜΑΛΛΟΝ ΒΡΕ ΠΟΥΣΤ... Απλός δε πηδαω ο,τι κινειται δεν ειμαι 16 ετών πλεον ρεεε η μλκια εγκυται οτι δεν εκανα κινηση μπασ και ετρωγα τη φιλη της..
ακριβώς! σιγά μην έσκαγε μόνη στον καφέ, όλο και κάποια φίλη θα έφερνε οπότε θα είχες να διαλέξεις! και έχουν γίνει τα άτιμα.....
το περασμένο Σάββατο πήγα το ανήψι μου στο envy.
17 σχολεία χοροεσπερίδα εκείνη την ημέρα.
περιμέναμε μέχρι να έρθει η παρέα της γύρω στην μισή ώρα
μου έφυγε το μάτι! έμεινα με ανοιχτό το στόμα σαν σαλιάρης. τι κορμάρες, τι ποδάρες τι βυζάρες, με τίποτα δεν τα έκανες 16χρονα.
στο τσακ να μπουκάρω ήμουν. γαμώ τη γενιά μας γαμώ :headbang:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΟΤΕ απο μια γυναικα να σας κανει πασα σε αλλη γκόμενα..
ΠΟΤΕ δεν το κανουν..
ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
καποιες (οι καλές) το κανουν.. :grin:

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
ναι αυτές περιμένουμε να μας κάνουν πάσα  :grin:

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Μαγκες ,  μεγαλη προσοχη στις ηλικιες κοριτσιων που προσεγγιζετε( η εαν ειστα τυχεροι σαν τον φιλο iaswna) σας προσεγγιζουν!!!
Το ξερω οτι τα σημερινα 16αχρονα δεν δειχνουν καθολου την παργματικη τους ηλικια, εαν ομως αποφασισεις και την κανεις και στραβωσει μετα , την εχετε ...πουτσισει!!
Για αυτο , μεγαλη προσοχη που την πεφτετε.... :rockon: :rockon:

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Καλά έκανες φίλε Ιάσωνα και απομακρύνθηκες από το "σαβούρι". Μπράβο! Εγώ για να είμαι ειλικρινής μπορεί να ανταποκρινόμουν. Βλέπεις η αγαμία και το "Ό καλός μύλος όλα τα αλέθει" είναι μια άποψη.'Ετσι τις μαθαίνουμε και το παίζουν και οι παλιοπατσαβούρες γκόμενες. Γνώριζα μια πρώην χοντρή συνάδελφο 100 κιλά και κάθε μήνα με καινούργιο γκόμενο και ήταν όλοι τους ωραία και καλά παιδιά. Τώρα έχει παντρευτεί ένα άτομο που δουλεύει από το πρωι μέχρι το βράδυ να την ταίσει Η γυναίκα αυτή δεν είχε μείνει ποτέ αγάμητη και έκανε και τις επιλογές τις. 'Οσο αναφορά ότι θα γνώριζες κάμια φίλη της δύσκολο. Γυναίκα δεν κάνει ποτέ πάσα. Μακάρι να αντιδρούσαμε όλοι έτσι!
:birdman: 

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
γαμω τις ελληνιδες!χοντρομαλακισμενες!

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6

Καλά ρε μεγάλε χαχαχ μια χοντρή σε κοίταξε και άνοιξες thread; Δηλαδή αν σε κοιτάξει καμιά μουνάρα τι θα κάνεις; Θα ανοίξεις 5; - τέσσερα έχει η Ντάρια

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Επειδή αυτή θα είναι μουνάρα - για τον iaswna. Να μη τα εξηγούμε όλα πάτερ :cool2:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Καλά ρε μεγάλε χαχαχ μια χοντρή σε κοίταξε και άνοιξες thread; Δηλαδή αν σε κοιτάξει καμιά μουνάρα τι θα κάνεις; Θα ανοίξεις 5; - τέσσερα έχει η Ντάρια

Όχι ρε! Αν του καθόταν καμιά μουνάρα θα τη γάμαγε και σιγά μην άνοιγε thread...Εγώ, τουλάχιστο, αυτό θα έκανα :tooth:

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Μπορεί να άνοιγε φωτογραφικό...που κρατάει πολύ ;)

Επισκέπτης
Μόνο και μόνο επεδή ήταν μικρά, έπρεπε να χωθείς έτσι ώστε την επόμενη φορά να το σκεφτούνε πάλι τα πουτανάκι! Πολύ θάρρος έχουνε πάρει μου φαίνεται!!! Όχι να μας "παίζουν" και τα 16άρικα!

Έπρεπε να πας και να παίξεις μπάλα. Να δούμε μέχρι που έχουν τα κότσια να φτάσουν. Το πολύ-πολύ να τα παρτουζάριζες... 50% good luck ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom