Ε προφανως τοτε εσυ που εισαι πλουσιος και πηγαινεις σ'αυτα τα μερη και δεν επηρεαζεσαι απο τις μειωσεις των μισθων των υπολοιπων κακως καθεσαι και μιλας μαζι μας τοτε.
Εχεις πρωτογενη πλεονασματα απο καποια δραστηριοτητα που δεν εχει να κανει με τους υπολοιπους Ελληνες μαλλον.
Ποια Χαλκιδικη?Με 50% αηξυση των Ρωσσων και 100% αυξηση των Ουκρανων τουριστων?Σε αλλη χωρα ζουμε εμεις δηλαδη?
Μη μου πεις για παραδειγμα τα πιτσιρικια τα 17χρονια που πανε διμερο στη Χαλκιδικη παλι...
φορολογούμενος Έλληνας σαν όλους έιμαι που κάνω (ελπίζω) σωστά τα κουμάντα μου και τα καταφέρνω μια χαρά
δόξω τω θεώ δηλαδή
κι αν αύριο για κάποιο λόγο χάσω τη δουλειά μου πάλι θα παλέψω. Από τα 18 μου άλλωστε αυτό κάνω.
δεν σου είπα ούτε πόσες μέρες έκατσα, ούτε πόσα πλήρωσα ούτε τίποτα
από πού προκύπτει πως όποιος πάει Ρόδο, Χαλκιδική και Κρήτη έκανε λουκούλιες διακοπές;;;
κάτι λάθος μου φαίνεται κάνεις...
εγώ πάντως που λες άλλα είδα.
είδα στη Ρόδο γάμο που έτρεχε το μαύρο ρευστό όσο δεν λέγεται...
και να σε προλάβω...παντρεύονταν δύο δημόσιοι υπάλληλοι. Καλά να είναι τα παιδιά, καλά να ζήσουνε και πάντα να έχουνε να σκορπάνε.
όσο για τις διακοπές και ποιοι έκαναν και πόσο....
αυτοί που κάνανε με τα λίγα ...κάνανε με λιγότερα, όσα μπορούσε ο καθένας. Αυτοί που κάνανε με τα πολλά, κάνανε με τα πολλά και πάλι.
και αν το θέλεις κιόλας, το σωστό είναι όντως να πήζουνε τα θέρετρα με ξένους. Αν είναι και αυτή την αγορά πάλι να την ταίζει ο Έλληνας ...γάμα τα.
Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει ο ξένος να πάει στην Τουρκία