Νέα

Τι μέρος θα επιλέγατε για πρώτο ραντεβού ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erinal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Σε ποιον να κάτσω

• Στον τύπο με το εξοχικό

Ψήφοι: 2 3,2%
  • Στον βλακα όμορφο

• Στους δύο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Σε κανένα

• Σε μένα

Ψήφοι: 5 7,9%
  • Άσε μας κουκλίτσα μου

Ψήφοι: 10 15,9%
  • Δεν πας να πνιγείς

Ψήφοι: 3 4,8%
  • Δεν θα σου κάτσει κάνεις

Ψήφοι: 4 6,3%
  • Πήγαινε για ψάρεμα

Ψήφοι: 1 1,6%
  • Είσαι ηλιθια δρν ξέρεις να αλλάζεις ψηφοφορία

Ψήφοι: 4 6,3%
  • Έχει κι άλλες επιλογές;

Ψήφοι: 1 1,6%
  • Κι άλλες;! Έλεος

• Μας τα επριξες

Ψήφοι: 9 14,3%
  • Τι μέρα έχουμε

• Παρτουζα

Ψήφοι: 7 11,1%
  • Λακομπα μόνο

Ψήφοι: 8 12,7%
  • Άλλο

Ψήφοι: 5 7,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    63
OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ποικιλια εχω στα πρωτα μου ραντεβου  :grin: καφε,εστιατορια,παρκα,πλατειες,μπαρ και αλλα πολλα..απο τα πιο περιεργα εξω απο μια εκκλησια που ηταν το μερος που θα συναντιομασταν και τελικα κατσαμε εκει σε ενα παγκακι που ειχε  :P
ρε γιακου .. σε εκκλησια πρωτο ραντεβου; στο παγκακι;με τι βγαινεις με πρεζονι;για ονομα του θεου :2funny:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.073
Πόντοι
2.606
Είναι απλό, αγαπημένε μου ανιψιέ.

Μόλις το γκομενάκι γίνει ντίρλα, το φορτώνεις στην βάρκα, ανοίγεσαι καμιά διακοσαριά μέτρα, ανάβεις τον φανό, και την στήνεις σε ντόγκυ ποσίζιον, παρακαλώντας της να  βαστά πολύ γερά την κουπαστή, και έχει το νού της για τα ψαρικά που θα ελκύσει το φως.  Στην απειροελάχιστη περίπτωση, που θα πάρει χαμπάρι ότι της έχεις ξεβρακώσει και την "σμπρώχνεις", θα τις πεις, ότι κουνιέστε επειδή σηκώθηκε λίγο κυματάκι και η βάρκα παίζει πρίμα-πρώρα. :)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.220
Πόντοι
5.506

Μόλις το γκομενάκι γίνει ντίρλα, το φορτώνεις στην βάρκα, ανοίγεσαι καμιά διακοσαριά μέτρα, ανάβεις τον φανό, και την στήνεις σε ντόγκυ ποσίζιον, παρακαλώντας της να  βαστά πολύ γερά την κουπαστή, και έχει το νού της για τα ψαρικά που θα ελκύσει το φως.  Στην απειροελάχιστη περίπτωση, που θα πάρει χαμπάρι ότι της έχεις ξεβρακώσει και την "σμπρώχνεις", θα τις πεις, ότι κουνιέστε επειδή σηκώθηκε λίγο κυματάκι και η βάρκα παίζει πρίμα-πρώρα. :)

Και αμα κάνει ζοριλίκια την τυλίγεις με την άγκυρα και της δίνεις και μια σπρωξιά.  :S :S :S :S

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
:heavymetalbig:

Μόλις το γκομενάκι γίνει ντίρλα, το φορτώνεις στην βάρκα, ανοίγεσαι καμιά διακοσαριά μέτρα, ανάβεις τον φανό, και την στήνεις σε ντόγκυ ποσίζιον, παρακαλώντας της να  βαστά πολύ γερά την κουπαστή, και έχει το νού της για τα ψαρικά που θα ελκύσει το φως.  Στην απειροελάχιστη περίπτωση, που θα πάρει χαμπάρι ότι την έχεις ξεβρακώσει και την "σμπρώχνεις", θα τις πεις, ότι κουνιέστε επειδή σηκώθηκε λίγο κυματάκι και η βάρκα παίζει πρίμα-πρώρα. :)
αγιε θα σου πνιγει.. :grin:

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.532
Πόντοι
736
Τους φοράω προληπτικά σωσίβιο. :)

Και την στιγμή της κορύφωσης θα περάσει γιωτ νεόπλουτου σε κοντινή απόσταση. Τα τράνταγμα/κούνημα από τα απόνερα του, θα απογειώσουν τον οργασμό της.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.623
Πόντοι
5.506

Μόλις το γκομενάκι γίνει ντίρλα, το φορτώνεις στην βάρκα, ανοίγεσαι καμιά διακοσαριά μέτρα, ανάβεις τον φανό, και την στήνεις σε ντόγκυ ποσίζιον, παρακαλώντας τη να  βαστά πολύ γερά την κουπαστή, και έχει το νού της για τα ψαρικά που θα ελκύσει το φως.  Στην απειροελάχιστη περίπτωση, που θα πάρει χαμπάρι ότι την έχεις ξεβρακώσει και την "σμπρώχνεις", θα τις πεις, ότι κουνιέστε επειδή σηκώθηκε λίγο κυματάκι και η βάρκα παίζει πρίμα-πρώρα. :)
κλαιω με ποταμια δακρυα καλε μου μπαρμπα...
:happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.384
Πόντοι
25.467
Και την στιγμή της κορύφωσης θα περάσει γιωτ νεόπλουτου  σε κοντινή απόσταση. Τα τράνταγμα/κούννημα από τα απόνερα του, θα απογειώσουν τον οργασμό της.

Ανέκαθεν είχατε μεγάλη φαντασία. :)

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.467
Πόντοι
3.346
ρε γιακου .. σε εκκλησια πρωτο ραντεβου; στο παγκακι;με τι βγαινεις με πρεζονι;για ονομα του θεου :2funny:
Ειπα οτι ηταν το σημειο συναντισεις και υποτιθεται θα πηγαιναμε καπου αλλου..τελικα κατσαμε εκει και μετα απο λιγη ωρα το διαλυσαμε..ηταν πολυ τις εκκλησια η κοπελα τελικα. :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.384
Πόντοι
25.467
θα επελεγες φαγητο η ποτο; και γιατι;

Κάτι που να συνδυάζει και τα δύο. Νηστικό αρκούδι δεν χορεύει, αλλά και διψασμένο αηδόνι δεν λαλεί, που λένε και οι σοφές παροιμίες μας. :)

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ειπα οτι ηταν το σημειο συναντισεις και υποτιθεται θα πηγαιναμε καπου αλλου..τελικα κατσαμε εκει και μετα απο λιγη ωρα το διαλυσαμε..ηταν πολυ τις εκκλησια η κοπελα τελικα. :2funny:
απορώ που δεν εφυγε μόλις της ειπες το σημείο συνάντησης..

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Κάτι που να συνδυάζει και τα δύο. Νηστικό αρκούδι δεν χορεύει, αλλά και διψασμένο αηδόνι δεν λαλεί, που λένε και οι σοφές παροιμίες μας. :)
ισως δηλαδη μετα και για συνεχεια σε ποτο;

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.623
Πόντοι
5.506
αρα σε γενικες γραμμες καταληξαμε σε φαγητο και μετα χαλαρο ποτακι ?
δεν στηριζω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom