barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.220
- Πόντοι
- 5.506
ρε μπαροκ.. αληθεια στο λακομπα θα την πηγαινες;
Στο roof garden όμως. :S :S :S :S :S :S :S
Το πυροφάνι όταν θα έχει γίνει πια ντίρλα ξεχνάτε, και με στεναχωρείτε.
Είναι η πιο σημαντική στιγμή του πρώτου ραντεβού.
Για να πιάσει το υπονοούμενο ε?Στο roof garden όμως. :S :S :S :S :S :S :S
Για να πιάσει το υπονοούμενο ε?![]()
την θεωρω την πιο προτοτυπη προταση και μιλαω σοβαρα....Το πυροφάνι όταν θα έχει γίνει πια ντίρλα ξεχνάτε, και με στεναχωρείτε.
Είναι η πιο σημαντική στιγμή του πρώτου ραντεβού.
Στο roof garden όμως. :S :S :S :S :S :S :S
χμ.. πολύ καλο! οντως παράξενο..και ψαγμένο
αδειο ανσανσερ?Αν υπάρχει προδιάθεση να γίνει κάτι, είναι ένα από τα ιδανικότερα σημεία. Το φαγητό είναι εξαιρετικό και ελαφρύ. Φεύγοντας, τα άδεια ασανσέρ (καθώς το κτίριο είναι όλο κλειστό, εκτός της ταράτσας) είναι το ιδανικό σημείο για την "προσέγγιση"
Ποικιλια εχω στα πρωτα μου ραντεβουκαφε,εστιατορια,παρκα,πλατειες,μπαρ και αλλα πολλα..απο τα πιο περιεργα εξω απο μια εκκλησια που ηταν το μερος που θα συναντιομασταν και τελικα κατσαμε εκει σε ενα παγκακι που ειχε
![]()
περασες ωραια τυπε? ο αλλος ειπε να παει στη χυτρα η βλαχαρα να ζηταει απ το σερβιτορο καλαμακι να ρουφηξει τον αφρο φετας στη μοριακη χωριατικηΠολλύ όμορφο και έξυπνο το νήμα που τέθηκε.
Πολλές προτάσειςέπεσαν οπότε και αννάλογα πράτουμε.
Υ.Γ. Χάρηκα το χιούμοραλλά και το επίπεδο
των συμεντεχόντων.
![]()
δηλαδη στο πρωτο ραντεβου θα την πας εκει και θα την φιλησεις στο ανσανσερ; λιγο φειλ ρε παπλο μου ..Αν υπάρχει προδιάθεση να γίνει κάτι, είναι ένα από τα ιδανικότερα σημεία. Το φαγητό είναι εξαιρετικό και ελαφρύ. Φεύγοντας, τα άδεια ασανσέρ (καθώς το κτίριο είναι όλο κλειστό, εκτός της ταράτσας) είναι το ιδανικό σημείο για την "προσέγγιση"
αδειο ανσανσερ?![]()
![]()
![]()
![]()
εχυσες την καρδαρα ρε παμπλο νομιζω απο τρε ρομαντικ εγινες πεφτουλας
την θεωρω την πιο προτοτυπη προταση και μιλαω σοβαρα....
αν το κανεις και με στυλ θα το θυματε για παντα
λιγο μας γειωσε..αδειο ανσανσερ?![]()
![]()
![]()
![]()
εχυσες την καρδαρα ρε παμπλο νομιζω απο τρε ρομαντικ εγινες πεφτουλας
δηλαδη στο πρωτο ραντεβου θα την πας εκει και θα την φιλησεις στο ανσανσερ; λιγο φειλ ρε παπλο μου ..
Ποικιλια εχω στα πρωτα μου ραντεβουκαφε,εστιατορια,παρκα,πλατειες,μπαρ και αλλα πολλα..απο τα πιο περιεργα εξω απο μια εκκλησια που ηταν το μερος που θα συναντιομασταν και τελικα κατσαμε εκει σε ενα παγκακι που ειχε
![]()