iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.297
Δεν είναι αλήθεια...περνάτε καλύτερα χωρίς εμένα
Δεν είναι αλήθεια...περνάτε καλύτερα χωρίς εμένα
μπορω να δηλώσω σαν επαφή μου όποιον θέλω κ να με βάλουν σε καραντίνα..; κ γιατί δεν μου τα λέτε αυτά ΧαχαχαΝα τον φτύσεις, έτσι θα αναγκαστεί να σε δηλώσει σαν επαφή του στον Χαρδαλιά και στην καραντίνα θα είστε τα δυο σας
Ε, δεν ήξερες, ε, δεν ρώταγες;μπορω να δηλώσω σαν επαφή μου όποιον θέλω κ να με βάλουν σε καραντίνα..; κ γιατί δεν μου τα λέτε αυτά Χαχαχα
Ε πως δεν είναι όταν περνάς καλά με κάποιον κ τον θες τον υπολογίζειςΔεν είναι αλήθεια...
μου την έπεσε κ τον γειωσα γιατί δεν θέλω να με περάσει για εύκολη οπότε τώρα κάνει τον αδιάφορο
Ε πως δεν είναι όταν περνάς καλά με κάποιον κ τον θες τον υπολογίζεις
γιατί με σκας τα πράγματα είναι σοβαρά. Μάλλον δεν του αρέσω τόσο για να με αναζητήσει.ε αφου το ξεχειλωσες το θεμα οσο δεν πηγαινε.
δε με ακουσες και παρτα τωρα... οριστε.
κατσε και παιξε μπιριμπα στο site
γιατί με σκας τα πράγματα είναι σοβαρά. Μάλλον δεν του αρέσω τόσο για να με αναζητήσει.
γειά σου ερειζερ
δηλαδη τι πρέπει να κάνωαφου σου την επεσε και τον γειωσες, του κανεις τη δυσκολη, ειπες.
ε τι αλλο πχια να κανει ο κακομοιρης???
μου φαινετε δεν εισαι ακομα ετοιμη για το μεγαλο αγωνα και θες προπονηση μαλλον...
τι πρεπει η' τι επρεπε ???δηλαδη τι πρέπει να κάνω
Συμβουλές για το παρελθόν δεν υπάρχουν...τι πρεπει η' τι επρεπε ???
εμ καλά τα λέει ο ιού. Από την άλλη αυτή η αστάθεια στη συμπεριφορά του εμένα με κάνει επιφυλακτικήτι πρεπει η' τι επρεπε ???
τίποτα γλυκιέ μου ερειζερ έχω μείνει σαν την καλαμια στο κάμποΓειααα...
Ακόμη τίποτα?
εμ καλά τα λέει ο ιού. Από την άλλη αυτή η αστάθεια στη συμπεριφορά του εμένα με κάνει επιφυλακτική
αχαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα θα μπορούσε..Και πολύ σου κάνει νομίζω.
Ή θέλει ή δε θέλει, απλά πράγματα.
Άσχετο, αλλά είδα το νήμα με τις γριές των 60 και 70 ετών και νόμιζα πως ήταν δικό σου...
καταρχάς πως να σε λέω; το νικ σου είναι τόσο μπερδεμένο κ άγνωστο οσο το παθητικό σου εισόδημα. Αυτό κι αν με έχει μπερδέψειΚαλησπέρα εριναλ,
Μόνος και με παθητικό εισόδημα, να ελπίζω;
εμ καλά τα λέει ο ιού. Από την άλλη αυτή η αστάθεια στη συμπεριφορά του εμένα με κάνει επιφυλακτική