Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.852
- Πόντοι
- 2.606
πιστεύω οτι εαν το κατσω θα με πει ευκολη και πουτανα και μετα θα με εχει για πηδημα
αυτό δεν ήταν το αρχικό ζητούμενο?
πιστεύω οτι εαν το κατσω θα με πει ευκολη και πουτανα και μετα θα με εχει για πηδημα
με την συμπεριφορα σου με κανεις να παω στο νημα "σκεψεις πανω στην γυναικα" να στοχαστω...
οχι σιγα μην του καθομουν
στοχασου οσο θες εγω πρεπει να το παιξω κυρια γιατι αλλιως θα με κακοχαρακτηρισει η κοινωνια και ο κοσμος. τι να κανω ζω στην ελληνικη κενωνιαμε την συμπεριφορα σου με κανεις να παω στο νημα "σκεψεις πανω στην γυναικα" να στοχαστω...
πηγα στο νημα θειο αλλα ειναι ο μπαρμπας ο αγιος εκει και ποσταρει ολο προστυχιες...
ναι αλλα αυτος δεν πρεπει ν ατο καταλαβει. αλλο να το περασεις ειμαι αγια και καλη αλλα ξεκωλιαζομαι αλλο να το κανεις απο την αρχη και να δωσεις λαθος εντυπωση. στην πρωτη περιπτωση του πουλας το παραμυθι και εισαι ενα αγνο πλασμα που εκεινος του εβγαλε ολη αυτη την πουτανια . καλα εγω θα σας τα λεω;αυτό δεν ήταν το αρχικό ζητούμενο?
αμα το παρακανεις θα του σπασεις τον μπουτσο ομως και θα γραφει ολη μερα εδω στης ελλεινηδες...νου σουστοχασου οσο θες εγω πρεπει να το παιξω κυρια γιατι αλλιως θα με κακοχαρακτηρισει η κοινωνια και ο κοσμος. τι να κανω ζω στην ελληνικη κενωνια
εισαι η αλεφαντος του μπουναι αλλα αυτος δεν πρεπει ν ατο καταλαβει. αλλο να το περασεις ειμαι αγια και καλη αλλα ξεκωλιαζομαι αλλο να το κανεις απο την αρχη και να δωσεις λαθος εντυπωση. στην πρωτη περιπτωση του πουλας το παραμυθι και εισαι ενα αγνο πλασμα που εκεινος του εβγαλε ολη αυτη την πουτανια . καλα εγω θα σας τα λεω;
ε πες του τα ... πρεπει να δειξω κυριαΈτσι μπράβο!
Μην σας πεί και τζιμπουκομαζώχτρα από το πρώτο ραντεβού.
ναι αλλα αυτος δεν πρεπει ν ατο καταλαβει. αλλο να το περασεις ειμαι αγια και καλη αλλα ξεκωλιαζομαι αλλο να το κανεις απο την αρχη και να δωσεις λαθος εντυπωση. στην πρωτη περιπτωση του πουλας το παραμυθι και εισαι ενα αγνο πλασμα που εκεινος του εβγαλε ολη αυτη την πουτανια . καλα εγω θα σας τα λεω;
εισαι η αλεφαντος του μπου
αν δεν του το σπασω εγω θα του τα σπασει μια αλλη .αμα το παρακανεις θα του σπασεις τον μπουτσο ομως και θα γραφει ολη μερα εδω στης ελλεινηδες...νου σου
θελει λεπτο χειρισμο
θειο λες να περασει το καλοκαιρι και να μην γαμησει ο ανθρωπας?έχουμε πολύ μέλλον, πολλά επεισόδια ακόμη... :-
τουλάχιστον θα βγάλουμε το καλοκαίρι!
ρε τον καημενο.....αν δεν του το σπασω εγω θα του τα σπασει μια αλλη .
έχουμε πολύ μέλλον, πολλά επεισόδια ακόμη... :-
τουλάχιστον θα βγάλουμε το καλοκαίρι!
θα επιβιώνει και σε τσουνάμι θα έχει 2 σαμπρέλες να επιπλέουν πάνταθειο λες να περασει το καλοκαιρι και να μην γαμησει ο ανθρωπας?
πατζαρια θα του γινουν
θειο λες να περασει το καλοκαιρι και να μην γαμησει ο ανθρωπας?
πατζαρια θα του γινουν
σαουλ τωρα που κοψανε τα πανηγυρια και της ντισκοτεκ που θα βρουμε μιλφακια με βυζια?θα επιβιώνει και σε τσουνάμι θα έχει 2 σαμπρέλες να επιπλέουν πάντα
Η επανάσταση θα γίνει στους δρόμους και τα χαρακώματα των νησιών...θα βουλιάξουν τα ερ μπι εν μπι και τα καμπινγκσαουλ τωρα που κοψανε τα πανηγυρια και της ντισκοτεκ που θα βρουμε μιλφακια με βυζια?
καταλάβαμε γαμηθηκατε στο πιο κορν κακαριζε ο λεμες φεύγοντας ;επισης να σας πω οτι χθες ηρθε σπιτι